Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar. Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno... Ver más
Een special aanbieding en wij benieuwd waren wat Summio te bieden heeft. Hebben vroeger meer dan 15 jaren vakantie gevierd in de Heihaas. Is een mooi park. Ligt vlakbij gezellige dorpen en eventueel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.
Voorthuizerstraat 75, 3881 SE, Putten, Holanda
- +31850130500
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Heerlijk weekend
Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar.
Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno en lekker geknuffeld.
Top park en vriendelijk…
Top park en vriendelijk personeel....met wat aanpassingen gaan we zeker nog eens een weekendje heen
Mooie website
Mooie website, duidelijk en heel makkelijk om een geschikt huisje te vinden en te reserveren
Mooi park aardig personeel en een goed…
Mooi park aardig personeel en een goed restaurant en een mooie omgeving
Ik moet er nog heen,via mijn buren zijn…
Ik moet er nog heen,via mijn buren zijn wij bij jullie terecht gekomen ,Fam Hoek uit de Erasmuslaan 15 te Katwijk..
Helaas geen aanrader
Huisjes worden erg oppervlakkig schoongemaakt. Geen succes met 2 kleine kinderen. Vooral de vloer was erg vies. Douche was vies en zat vol met schimmel. Wordt helaas niks aan gedaan. Geen aanrader. Wij hadden 2 huisjes naast elkaar genomen.
Een fantastisch park waar je je welkom…
Een fantastisch park waar je je welkom voelt met super aardig personeel, een betaalbaar en lekker restaurant, een leuk zwembad. We komen hier regelmatig en we gaan er nog vaker komen. Vooral met kinderen is dit park erg leuk.
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie. Tijdens betaalproces komen geen extra kosten tevoorschijn.
Heerlijk om weer op vakantie te gaan
Heerlijk om weer op vakantie te gaan. De site van Summio is iets verbeterd, maar kan nog steeds veel beter en duidelijker. Ook fijn als vermeld wordt dat de reservering niet direct in de mail verschijnt. Nu weer bellen om te horen dat het wel een paar dagen kan duren. Op de factuur kon ik geen datum vinden wanneer ik het resterende bedrag moet betalen.
Perfecte vakantieweek
Het voelt als thuiskomen. De vriendelijke medewerkers, het fijne entertainment team, de accomodatie, de natuur, de faciliteiten, de gemoedelijke fijne sfeer. Een combinatie die het heel fijn maakt. Wij hebben genoten en hopen snel weer terug te kunnen komen
Fijn park voor gezin met jongere kinderen!
Erg fijn park voor een vakantie met kleinere kinderen, lekker overzichtelijk, er worden veel activiteiten georganiseerd voor de kinderen, huisjes zijn prima, horeca loopt als een trein.
Duidelijkheid op de site.
Contactmogelijkheden bijna nihil en bij…
Contactmogelijkheden bijna nihil en bij intoetsen datum komen ook niet beschikbare huisjes te voorschijn
Super makkelijk
Het is super makkelijk om de website in te vullen en de juiste bungalow en prijs te vinden.
Heerlijk midden in de natuur
Heihaas is wat ons betreft een verademing na alle reclames van hypermoderne barakken die overal in Nederland de grond uit gestampt worden. Onder hoge bomen, eekhoorns in de tuin, redelijk prive tov andere huisjes, wij vinden het een aanrader. Tenzij je van hypermoderne huisjes in een rijtje houdt, natuurlijk. Zoals bijna overal is de schoonmaak een puntje van aandacht en dat is jammer. Iets meer aandacht voor de details, en we geven gemakkelijk die 5de ster.
Goed online te boekenwe zijn eerder op…
Goed online te boekenwe zijn eerder op een park van summio geweest het is ons zeer goed bevallen
“Het enige minpunt? We wilden niet naar huis!” ❤️
We hebben enorm genoten van onze verblijf op De Heihaas. De rust, het groen, de gezellige sfeer en de prachtige omgeving maakten onze vakantie compleet. We gingen naar huis met heel veel mooie herinneringen en eigenlijk maar één minpunt: we wilden nog helemaal niet naar huis! ❤️
A quiet park in the middle of the woods…
A quiet park in the middle of the woods with friendly staff and clean accommodation. Not luxurious, but all necessities are present. Beautiful surroundings for cycling and/or walking. I enjoyed
Makkelijk boeken en snel respons