Summio Parcs - Parc Heihaas Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Voorthuizerstraat 75, 3881 SE Putten, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar. Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heihaas is wat ons betreft een verademing na alle reclames van hypermoderne barakken die overal in Nederland de grond uit gestampt worden. Onder hoge bomen, eekhoorns in de tuin, redelijk prive tov an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fantastisch park waar je je welkom voelt met super aardig personeel, een betaalbaar en lekker restaurant, een leuk zwembad. We komen hier regelmatig en we gaan er nog vaker komen. Vooral met kinde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een special aanbieding en wij benieuwd waren wat Summio te bieden heeft. Hebben vroeger meer dan 15 jaren vakantie gevierd in de Heihaas. Is een mooi park. Ligt vlakbij gezellige dorpen en eventueel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Complejo turístico
  2. Centro turístico

Escrito por la empresa

Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 13% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

1638 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Makkelijk via de site te boeken.
Duidelijke informatie.

11 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen service bij boeken, hoge kosten om bij elkaar te staan.

Wij wilden met 5 gezinnen 5 huisjes bij elkaar boeken. Een mail naar het park of zij hierbij konden assisteren leverde niets op, we werden verwezen naar de website om het zelf uit te puzzelen m.b.v. de kaart. Dat kost dan 5x €35 dus €175 (!) wat echt niet in verhouding staat tot de 'dienst' die hiermee geleverd wordt.

7 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog nooit zo`n slecht boekingsproces meegemaakt!

Het is jammer dat er een ster gegeven moet worden, want jullie customer service is er echt geen waard. Begin dit jaar heb ik een midweek via Landal geboekt voor Summio Heihaas met een cashback actie. Gelijk de aanbetaling gedaan wanneer ik deze binnen kreeg. Nu eisen jullie dat ik ditzelfde bedrag nogmaals betaal, want volgens jullie heb ik 50% van het volledige bedrag betaald. Na ruim 28 telefoongesprekken met jullie en Landal, is het nog steeds niet opgelost! Gratis annuleren willen jullie ook al niet doen. Ik heb een factuur van Landal met het bedrag waarvoor ik het heb geboekt. Mag toch aannemen dat jullie deze ook hebben gehad?! Nog steeds willen jullie dat ik meer betaal, dan zelfs zonder de cashback actie. Toch wel bijzonder! Elke keer als ik bel zegt Landal dat ik dit met jullie moet bespreken en andersom. Jullie werken 'samen ', maar er is duidelijk totaal geen communicatie! Ondertussen hoeft deze vakantie van ons niet meer en heb ik al een hekel aan het park voordat we er überhaupt zijn! Los dit op!

17 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Leuk verblijf

Leuk verblijf, makkelijk te boeken. Park dicht bij de bossen, centrum met winkels dichtbij.

18 de junio de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.