Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar. Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heihaas is wat ons betreft een verademing na alle reclames van hypermoderne barakken die overal in Nederland de grond uit gestampt worden. Onder hoge bomen, eekhoorns in de tuin, redelijk prive tov an... Ver más
Een fantastisch park waar je je welkom voelt met super aardig personeel, een betaalbaar en lekker restaurant, een leuk zwembad. We komen hier regelmatig en we gaan er nog vaker komen. Vooral met kinde... Ver más
Een special aanbieding en wij benieuwd waren wat Summio te bieden heeft. Hebben vroeger meer dan 15 jaren vakantie gevierd in de Heihaas. Is een mooi park. Ligt vlakbij gezellige dorpen en eventueel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.
Información de contacto
Voorthuizerstraat 75, 3881 SE, Putten, Holanda
- +31850130500
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Prima parken prima prijs. Vriendelijk personeel.
Prima parken prima prijs makkelijk te boeken zeer vriendelijk personeel op deze parken vooral bij park Heihaas.
Tijdens het boeken van een huisje kon…
Tijdens het boeken van een huisje kon ik ook het nummer opgeven. Voorheen kon ik dat niet. Wij hebben al 10 keer het zelfde huisje omdat dat het fijnst gelegen is.
Omdat er ook rekening gehouden wordt…
Omdat er ook rekening gehouden wordt met mensen met een beperking
Mooi park maar niet alleen rozegeur en maneschijn
Mooi park. Mooie ligging. Vriendelijk personeel aan de receptie en in de bediening. Ruim voldoende keuze in het restaurant, de snackbar en het winkeltje. Veel is goed tot zeer goed bij de Heihaas.
Tot zover de positieve zaken.
De boeking is in januari gedaan via bungalows.nl omdat we daar een cadeaubon van hadden. Vrij omslachtig. Extra’s moesten rechtstreeks bij Summio betaald worden en de boeking zelf bij bungalows.nl. In april hebben we via Heihaas een Early Check-in bijgeboekt. De factuur hiervoor is via Ideal direct betaald. Half mei kregen we een mail met het verzoek de Early Check-in te betalen. Deze mail hebben we beantwoord met als bijlage een printscreen van de bankafschrijving als bewijs dat al betaald was. Geen reactie!
Na enkele dagen maar eens gebeld. E.e.a zou worden uitgezocht en we zouden worden teruggebeld. Helaas, we werden niet teruggebeld. De enige reactie van Summio was een betalingsherinnering na een week.
Weer gebeld. Het zou worden uitgezocht. De volgende dag werden we tot onze verrassing teruggebeld: fout zat niet bij Summio. Daar stond de betaling nog open. Bij ons was het geld echter wel afgeschreven. Summio kon verder niks voor ons betekenen. We moesten maar contact opnemen met de organisatie die de Ideal betalingen regelt voor Summio. Daar werden we doorverwezen naar onze bank. Een medewerkster van onze bank heeft de overboeking bekeken en kwamen tot de conclusie dat er wel degelijk betaald was. Achteraf zijn we er zelf achter gekomen dat er sprake was van 2 boekingsnummers. De Early Check-in stond in beide nummers. In het eerste nummer klopte alles, inclusief de betaling van de Early Check-in. In het tweede nummer stond de betaling nog open die al betaald was via het eerste nummer.
Het volgende probleem: de bungalow (4C1) was erg klein. Was bedoeld voor 4 personen maar met z’n tweeën konden we “de kont nog niet keren”. Maar wat nog veel erger was: de bungalow was vuil. Overal stof en spinnenwebben. Drankplekken op de grond en tegen de meubels aan. Twee bloedplekken op de plint naast het afvalbakje op het toilet. Dekbedden niet schoon. een matras met een grote vlek op. Hier viel echt nog veel winst te behalen
Een gedeelte van deze review hebben we ook op de Summio website geplaatst als antwoord op de mail waarin om een review werd gevraagd. Deze review is tot op heden niet geplaatst op hum website. Jammer!
Ik ben zeer tevreden over de servicemedewerkers.
Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van de service-afdeling. Allereerst hadden vorige bewoners hun vuile beddengoed achter gelaten onderin een kast, dat werd snel opgehaald. Later belde ik nog eens omdat een aantal gordijnen niet helemaal vast hing in de hoeken. En opnieuw kwam er snel een medewerker om dit op te lossen.
Leuk familiepark
Een niet al te groot park voor gezinnen. Vriendelijk personeel en centraal gelegeb
Mijn ervaring met summio
Ik ben al jaren klant bij summio en dat bevalt me nog steeds goed. Boeking is snel geregeld en als er iets is wordt je snel geholpen. Ik heb heel goede ervaringen met summio.
Zeer vriendelijke medewerkers
Ik ben heel tevreden over het…
Ik ben heel tevreden over het personeel,ze zijn allemaal welwillend.Ook het park om Putten bevalt mij prima Ik ben er voor de 10e keer geweest en hoop nog vaker te kunnen komen.In ieder geval alweer voor september geboekt.
Makkelijk boeken en hele goede service…
Makkelijk boeken en hele goede service van park Heihaas betreffende extra vragen!
Meerdere keren bij Landal te gast…
Meerdere keren bij Landal te gast geweest, maar dit
Summiopark doet daar niet voor onder.
Fantastisch op de heihaas
Ik denk dat ik niet veel hoef te zeggen, we komen voor de19e keer op de heihaas, zo leuk vinden wij het.
Geweldige vakantie
We zijn al meerdere jaren geweest bij één van de parken en hebben vanaf de boeking tot met het verblijf zelf zulke goede en leuke vakanties doorgebracht. Zelfs de kinderen vragen al na dat we geweest zijn of we volgend jaar weer heen kunnen. Complimenten aan de organisatie en nog belangrijker complimenten aan het personeel op het park. Geweldig park en een geweldig bedrijf.
Ik heb dit park geboekt omdat er ook veel voor kinderen te doen is
We gaan in Augustus heen
Gemakkelijk en snel er even tussenuit
Eenvoudig en snel geregeld alleen jammer dat ze niet zien dat je vaste bezoeker bent,
Een korting vind ik dan wel op z.n plaats
Wij hadden na onze boeking nog een…
Wij hadden na onze boeking nog een vraag en die werd snel en vriendelijk beantwoord, top🥰
Vriendelijk is ons probleem opgelost
Kreeg een foutmelding na betaling. Betaling wel afgeschreven. Geen bevestiging in de mail. Vanmorgen gebeld. Werd snel beantwoord en vriendelijk geholpen. Had 5 sterren kunnen zijn als het niet eerst een foutmelding had gegeven. Begreep dat dit vaker plaats vind. Maar netjes opgelost en we kijken uit naar onze 2e vakantie bij jullie