Het was een goede ervaring om met sunbury zaken te doen voor de volgende reden: ALLES IS VOLGENS DE ONLINE REGELS AFGEHANDELD INCLUDING DE AFLEVERING. Zijn tevreden met het product en zullen in de t... Ver más
Baie lekker ! Na 7 jaar in ZA gewoond te hebben ben ik telkens opnieuw super enthousiast op biltong & droëwors te bestellen bij Sunbury! Alleen maar lof voor jullie 🤩
La empresa ha respondido
Goede biltong en droë wors, snel geleverd. Ik vind het wel jammer dat het verpakt is in papier, en niet in verschillende plastic zakjes zodat het langer goed blijft. Maar ik heb gelukkig een vacumeerm... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Sunbury Biltong & Droëwors
Escrito por la empresa
Het lekkerste vlees zit op de billen… Biltong is vlees dat gemarineerd is volgens Zuid-Afrikaanse traditie en daarna is gedroogd. De naam doet wat vreemd aan, maar met een tong heeft het niets te maken. Het geeft wel aan dat het vlees van de bil van een rund afkomstig is. Het wordt in repen gesneden, zodat het de vorm heeft van een tong. Biltong wordt in Zuid-Afrika gemaakt van verschillende vleessoorten. De Sunbury Biltong & Droëwors is gemaakt van het lekkerste rundvlees.
Net als de Biltong is de Droëwors een enorm populaire, Zuid-Afrikaanse snack, gemaakt met de traditionele, met korianderzaad gekruide ‘Boerewors’. Droëwors, betekent ‘gedroogde worst’ in het Afrikaans. Onze Sunbury Droëwors is een heerlijk gedroogde vleessnack die doordrenkt is met verschillende kruiden en specerijen. Wij maken gebruik van een unieke combinatie van ingrediënten gebaseerd op traditioneel Zuid-Afrikaans recept. Hierdoor is ons Droëwors vol natuurlijke voeding en smaak.
Het vinden van het juiste recept kostte ons heel wat moeite, maar het resultaat mag er zijn! Sunbury Biltong & Droëwors wordt in Nederland op traditionele manier gekruid en op ambachtelijke wijze bereid. Wij gebruiken vlees, kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Zo geniet je van een optimale smaakbeleving! De gesneden Biltong leggen we enkele uren in een kruidenmengsel. Zodra de kruiden goed ingetrokken zijn, hangen we de stukken op. Zo’n 8 dagen later is de Sunbury Biltong klaar voor consumptie! De Droëwors zit vol authentieke kruiden en specerijen en wordt op traditionele wijze met rundvlees bereidt. Na het kruiden en bereiden van het vlees, wordt de Droëwors opgehangen en op natuurlijk manier gedroogd.
Vlaarkom 2, 1657LP, Abbekerk, Holanda
- 0641799364
- info@sunbury.nl
- sunbury.nl
Invita a los clientes a opinar
Altijd vers en verpakt zoals het hoort
Altijd vers en verpakt zoals het hoort. Leuke aanbiedingen
Heerlijke droge worst en biltong
Heerlijke droge worst en biltong. Altijd goed gedroogd.
Top kwaliteit en snel geleverd!
Biltong is zou het moet😎
Snelle levering en goed produkt !!!
Lekkere voedzame eiwitrijke…
Lekkere voedzame eiwitrijke tussendoortjes, Ik ben echt fan van de droewors! Snel geleverd & elke maandag leuke aanbiedingen.
Top!
Het bestelde product wordt snel en…
Het bestelde product wordt snel en netjes verpakt geleverd.
Met voldoende informatie over houdbaarheid.
Goed is de heel snelle levering
Goed isde heel snelle levering, minder goed de onvoorspelbare software bij bestelling
Baje lekker
Heerlijke Biltong
Heerlijke Biltong, lekker gekruid! De levering is altijd supersnel! We bestellen altijd hier.
Perfect!
Easy, intuitive website makes ordering a simple process. Delicious products, too.
Heerlijke droëwors
Heerlijke droëwors. Snelle aflevering en goed geprijsd. Zeker een aanrader.
Lekker en snelle levering!
Goede kwaliteit biltong goed gekruid en…
Goede kwaliteit biltong goed gekruid en zoals in de opmerkingen gevacumeed verpakt
Zo lekker!
Biltong en droëwors werd net geleverd en heb er me al aan tegoed gedaan! Wat lekker zeg! Kruiding is perfect. Van bestelling tot levering is allemaal heel efficiënt verlopen. Dit was m’n eerste bestelling bij Sunbury en de reviews hier gaven duidelijk aan dat het wel snor zit bij hen en dat heb ik ook ervaren. Dit wordt m’n go-to voor Biltong en droëwors.