Sunbury Biltong & Droëwors Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Biltong en droëwors werd net geleverd en heb er me al aan tegoed gedaan! Wat lekker zeg! Kruiding is perfect. Van bestelling tot levering is allemaal heel efficiënt verlopen. Dit was m’n eerste beste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een goede ervaring om met sunbury zaken te doen voor de volgende reden: ALLES IS VOLGENS DE ONLINE REGELS AFGEHANDELD INCLUDING DE AFLEVERING. Zijn tevreden met het product en zullen in de t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Baie lekker ! Na 7 jaar in ZA gewoond te hebben ben ik telkens opnieuw super enthousiast op biltong & droëwors te bestellen bij Sunbury! Alleen maar lof voor jullie 🤩

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede biltong en droë wors, snel geleverd. Ik vind het wel jammer dat het verpakt is in papier, en niet in verschillende plastic zakjes zodat het langer goed blijft. Maar ik heb gelukkig een vacumeerm... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fiambrería
  2. Carnicería delicatessen
  3. Delicatessen

Sobre Sunbury Biltong & Droëwors

Escrito por la empresa

Wie ooit in Zuid-Afrika heeft gewoond of is geweest, weet wat Biltong & Droëwors is! Deze heerlijke lekkernijen zijn gemaakt van rundvlees met een unieke combinatie van kruiden. Ze worden overal verkocht. Onze Sunbury Biltong & Droëwors is heerlijk en perfect gekruid, zodat de smaak van het vlees goed tot zijn recht komt.

Het lekkerste vlees zit op de billen… Biltong is vlees dat gemarineerd is volgens Zuid-Afrikaanse traditie en daarna is gedroogd. De naam doet wat vreemd aan, maar met een tong heeft het niets te maken. Het geeft wel aan dat het vlees van de bil van een rund afkomstig is. Het wordt in repen gesneden, zodat het de vorm heeft van een tong. Biltong wordt in Zuid-Afrika gemaakt van verschillende vleessoorten. De Sunbury Biltong & Droëwors is gemaakt van het lekkerste rundvlees.

Net als de Biltong is de Droëwors een enorm populaire, Zuid-Afrikaanse snack, gemaakt met de traditionele, met korianderzaad gekruide ‘Boerewors’. Droëwors, betekent ‘gedroogde worst’ in het Afrikaans. Onze Sunbury Droëwors is een heerlijk gedroogde vleessnack die doordrenkt is met verschillende kruiden en specerijen. Wij maken gebruik van een unieke combinatie van ingrediënten gebaseerd op traditioneel Zuid-Afrikaans recept. Hierdoor is ons Droëwors vol natuurlijke voeding en smaak.

Het vinden van het juiste recept kostte ons heel wat moeite, maar het resultaat mag er zijn! Sunbury Biltong & Droëwors wordt in Nederland op traditionele manier gekruid en op ambachtelijke wijze bereid. Wij gebruiken vlees, kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Zo geniet je van een optimale smaakbeleving! De gesneden Biltong leggen we enkele uren in een kruidenmengsel. Zodra de kruiden goed ingetrokken zijn, hangen we de stukken op. Zo’n 8 dagen later is de Sunbury Biltong klaar voor consumptie! De Droëwors zit vol authentieke kruiden en specerijen en wordt op traditionele wijze met rundvlees bereidt. Na het kruiden en bereiden van het vlees, wordt de Droëwors opgehangen en op natuurlijk manier gedroogd.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

171 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mijn ervaring

Ik heb Al verscheidene Malen een besteling geplaatst. Je Kan Altijd nline bestellen de service is Snel en goed. En Ze leveren iedere Maal top producten.

31 de julio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Geweldig om te horen dat je al meerdere keren hebt besteld! Het is fijn dat je tevreden bent over onze service snel en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Great Biltong

Altyd lekker biltong en goeie prys. Thank you!

30 de julio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Baie dankie vir jou terugvoer! Ons is bly jy geniet die biltong en is tevrede met die prys. Dankie!

Baie lekker

Goede kwaliteit. Beetje zouter dan de vorige keer. Nog heerlijk.

27 de julio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de goede kwaliteit hebt ervaren, ook al was het deze keer misschien iets zouter dan de vorige keer. Dit kan te maken hebben met het feit dat de biltong iets meer ingedroogd was. We vinden het fijn dat je er nog steeds van hebt genoten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd en heerlijk van smaak

Snel geleverd en heerlijk van smaak. We bestellen snel weer!

5 de julio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Wat geweldig om te horen! We zijn blij dat je bestelling snel is geleverd en dat je hebt genoten van de heerlijke smaak. We kijken ernaar uit om je snel weer als onze klant te mogen verwelkomen!

Perfecte smaak!

Na lange tijd weer de droe wors geprobeerd. Ook omdat er een leuke kortingsactie was. Verzenden ging prima en het belangrijkste, de droe wors is geweldig van smaak.

10 de julio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Het is fantastisch om te horen dat je na lange tijd weer de Droëwors hebt geprobeerd, vooral vanwege de leuke kortingsactie. We zijn blij dat het verzenden goed verliep en, het belangrijkste, dat de Droëwors geweldig van smaak was. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooi op tijd afgeleverd

Mooi op tijd afgeleverd . Smaakt goed .

9 de julio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Fijn om te horen dat het mooi op tijd is afgeleverd en goed smaakt! Bedankt voor positieve feedback!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelling kwam later dan verwacht

Bestelling kwam later dan verwacht. Geen bericht ontvangen waarom tot ik zelf contact opnam.

Biltong was te droog en te zout.
We zijn het niet gewoon van Sunbury

14 de junio de 2023

Respuesta de Sunbury Biltong & Droëwors

Hi Michele, bedankt voor je feedback! Wat jammer dat de Biltong dit keer tegenviel. Het is erg moeilijk om een vers product altijd hetzelfde te krijgen maar we zullen deze info zeker doorgeven aan onze leverancier. Je bestelling stond op 'na bestelling' wat ook aangegeven stond op moment van bestellen. Hierdoor kwam je bestelling later binnen dan normaal. Groetjes, Ilse van Sunbury

Super lekkere Biltong

Super lekkere Biltong, voor een prijs waar je het zelf niet voor kan maken. Snel bezorgd.
Elke keer dat ik het eet ben ik weer even terug in Zuid Afrika.

13 de junio de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.