Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

No me hab llegado mis gafas de sol, hace 3 meses realice mi pedido, reclame 2 veces y no me dan solución, me han robado mi dinero.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Es una marca poco seria, ya ah pasado un mes que hice un pedido y nisiquiera me han enviado el tracking number, se mantienen dando larga será la última vez que compro algo muy mala experiencia

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Me han robado mi dinero

8 de noviembre de 2019

Hi Mattu,

Thank you for this honest feedback and for sharing it. This matter has been in our top priority and please expect our reply from your last email. Our apologies for any delay and we would like to thank you for your patience and kind understanding.

Es una marca poco seria

22 de octubre de 2019

Hello, Joel!

We are sorry to hear this from you. All feedback given to us is important. We always aim for the best for our customers. Worry no more, we have sent a private message regarding this matter. Kindly check your inbox. Thank you!

Excelente servicio

Información actualizada y constante del envió que deja sin preocupaciones, y forma fácil y rápida de comprar excelente servicio, recomendable 100%

17 de octubre de 2019

Hi Daniel,

Thank you for leaving us a review! We are committed to providing good service to our customers and this includes making sure that all orders are delivered on time.

Have a wonderful day!

PAGUE ENVIO EXPRESS Y NO LO HICIERON ASI

Realice un compra pagando envío expréss.. Me contestan que DHL no les dejo el tracking number... Les escribí, levantaron un caso pero nunca me dieron razón ,solo que esperara a que llegara. Luego me llega otro mail que me indica que el paquete llegara de 15 a 18 días hábiles. Me parece sumamente irresponsable que pagues por un envío express. Al día de hoy no he recibido mi paquete,no lo recomiendo ,absténganse de comprar.

9 de octubre de 2019

Hi Armando,

Firstly we want to apologize to you for any problem that you have faced because of this, we want to tell you that we take customer feedback very seriously. We are already working on rectifying this. Meanwhile, we have sent you an email yesterday, kindly check it.

Thank you for your patience.

Great designs and prices

5 de septiembre de 2019

Hello, Alma!

Thank you for complimenting our products and our shop. We appreciate your purchase. We hope you receive your sunglasses soon. Have a nice day!

Fue sencillo comprar

Fue sencillo comprar, lo mejor es que están a muy buenos precios los productos.

30 de agosto de 2019

Hi Junnior!

Thank you for the 5-star rating. Nice to know that placing an order is easy for you.

Erick Ernesto Martínez Alatorre

Me. Encantaron todos los originales diseños. Fue esa la principal motivante para comprar mis lentes. Felicitaciones

18 de agosto de 2019

Hi Erick,

Thank you for taking the time to share your thoughts and experience with us. Thank you also for the compliments you've given. We really appreciate it so much. We hope you receive them soon!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

No hace pedidos a España pero a…

No hace pedidos a España pero a Portugal y Fracia si, no lo entiendo

14 de agosto de 2019

Hi, Jose!

We are sorry about this experience. It is very unfortunate that we temporarily put a hold on shipments to Spain due to items availability. We will let you know right away once we are back doing shipments to Spain. Thank you for your interest and kind understanding.

Es segura la compra????

Es segura la compra? Quiero realizar mi primera compra, cuanto demora a Ecuador?

1 de agosto de 2019

Hi Jose,

Thank you so much for this great 5-star review. We really appreciate you being a loyal customer and helping to share the word about us. We’re here for you anytime.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

No vender gafas a España me parece…

No vender gafas a España me parece increíble. Espero que cambie... Y poder comprar algun dia.

9 de julio de 2019

Hello, Joaquin!

We apologize for this encounter of yours. It just happened that we currently put our shipments to Spain on hold. Don't worry, we will let you know once this is fix and back with shipping the items again. We do hope for your understanding and rest assured we are working on it.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excelente servicio y atención…

Excelente servicio y atención inmediata. En todo momento comunicándose conmigo para informarme el status de mi pedido. Gracias

5 de julio de 2019

Hi there!

Thank you so much for the very positive review you've provided for us. It means so much to us. Thank you so much for complimenting it. We hope that you will provide a new positive review once you will receive your item! Have a great day!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The best sunglasses of the world

The best sunglasses of the world. I love it.

1 de julio de 2019

Respuesta de Sunvoss

Hello Adrian, thanks for leaving us a wonderful review and for ordering.
Please, don't forget to check your email inbox for our email shipment updates. Thanks!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Llevo más de dos semanas esperando a…

Llevo más de dos semanas esperando a que llegue mi compra y ya no contestan mis correos

29 de junio de 2019

Hi, David!

Our apologies for the late response on your review. If you don't mind us asking, have you received your parcel already? If not, kindly inform us by responding to the private message sent to you. Thank you!

DEMORA EN LA ENTREGA !!!

Hola !! compre unos lentes el 20 de mayo , se realizo la transferencia con exito , me enviaron la orden confirmada pero al dia de hoy 25 de junio no supe nada mas de sunvoss , por favor me ayudan me informan que esta pasando , el producto me encanta pero no me atrevo a seguir comprando .

25 de junio de 2019

Hello, Faber!

Our sincerest apologies for not responding to your review right away. We also apologize for any delay you've experience with the delivery of your parcel. Just so you know, our deliveries take on average 15-18 days, weekends not included. Should you need further assistance, don't hesitate to contact us back.

The best

Excelentes modelos, todos me encantaron. Ame los lentes que pedi😍🥰

15 de junio de 2019

Respuesta de Sunvoss

Gracias for this wonderful review Mauriset. We also love our shop and products.
Hope you receive your order soon and please don't forget to check your email for our email updates to keep you posted. Thanks!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

compre unos lentes hace mas de 1 mes y…

compre unos lentes hace mas de 1 mes y medio , casi dos y desde el 9 de mayo no tengo noticias del seguimiento ni nada , se borraron del mapa , muy pobre la informacion que te dan de seguimiento, servicio deplorable.

5 de junio de 2019

Hello there!
Regarding your concern, we already sent you an email with Ticket #2412895 , kindly check your inbox so we can assist you further. Thank you!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hola hice una compra por unos anteojos…

Hola hice una compra por unos anteojos con la tarjeta y ahora no me aparece nada .
Como hago para chequear la compra ? saber como va todo y eso ?

17 de mayo de 2019

Hello there!
We're sorry for the inconvenience.
In regards to your concern, we sent you a private message kindly, please check so that we can assist you further. Thank you!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Agradecer públicamente por la atención…

Agradecer públicamente por la atención y preocupación que mantienen hacia sus clientes, excelentes ofertas y gran variedad de productos para poder escoger!! Muy buena página!! 👏👏👏👏👏

4 de mayo de 2019

HI Thomas!
We are very happy that you gave us a 5-star, This could be mean that our hard work has a good result. Please let us know what we can do in the future. Were so happy to serve you.

Great curated merchandise

2 de mayo de 2019

Hey there Juan!

Thank you so much for the wonderful feedback from us and we love the fact that you are happy with both our products and service because one of our main goals is to continue improving and therefore your feedback is much appreciated.

Have a great day!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

son unos estafadores, NO COMPREN, realice una compra en febrero y nunca me
Mandaron los anteojos, me cance de realizar los reclamos. Desde Argentina

18 de abril de 2019

Hi Arman!

We are extremely sorry to hear about this and even more sorry to disappoint a customer. We will be more than willing to help and address this issue. We would like to inform you that we sent you an email regarding your concern and would highly suggest checking your inbox.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.