Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg har store krav til det outdoorudstyr, jeg køber, og Ulrikenjakken lever op til forventningerne: Overraskende let jakke samtidig med rigtig god isolering.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har tidligere købt en jakke (orange/brun), som jeg har været rigtig glad for og købte derfor den nye 2.0 version i mørkeblå. Det viser sig dog at de slet ikke er identiske, trods de fortsat viser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter til en fair pris. Har kun købt Superino produkter, men det har jeg til gengæld også nu købt af 3 omgange. Super blødt og behageligt og lidt mere slidstærkt end ren uld. Super tilfreds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj og fantastisk service! Af en eller anden grund, der ikke havde noget med Superstainable at gøre, blev min pakke ikke leveret. Den blev uden nogen diskussion og super hurtigt, erstattet.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
  2. Proveedor de ropa

Escrito por la empresa

From the beginning, our mission was to create sustainable, high-performance wool garments built for life outdoors. For years, we were known as Superstainable — a name that reflected our deep commitment to responsible production and enduring quality. As our products evolved, so did our identity. We wanted a name that truly captured the essence of what we create: superior Merino wool engineered for adventure and crafted with precision. That name became Superino — derived from Super Merino. In Italian, “ino” adds a sense of refinement, craftsmanship, and attention to detail — qualities that define every Superino garment. Combined with “Super”, it symbolizes the perfect balance between strength and sophistication, nature and innovation. Superino represents more than just a new name — it’s a statement of evolution. A dedication to excellence, performance, and the pursuit of the perfect Merino experience. Superino — Developed by Specialists. Perfected for Adventure.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ordentlige produkter og rigtig fin service

Blev ringet op af Emil fra Superstainable. Varen jeg havde købt på tilbud, var alligevel desværre ikke på deres lager i den valgte farve/størrelse. Emil undskyldte høfligt prompte, og orienterede mig om at ordren selvfølgelig kunne annulleres (de havde ikke trukket pengene endnu), eller jeg kunne vælge at købe samme vare - i en anden de farver de havde på lager og få yderligere 10%. Valgte det sidste og har idag modtaget jakken. Til trods for en lidt vanskelig start - så er jeg meget tilfreds med mit første køb hos Superstainable 😊

11 de septiembre de 2024

Hej Jesper
Vi siger tak for anmeldelsen og rigtig god dag 😊
Mvh

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Two times with the same customer?

This my second time dealing with this company.
Again, showing on sale items they don’t have… But now they offer you a bonus for any other jacket in this case, was a hoodie the first time. Problem is you need to spend more money for the same kind of jacket anyway. Keep trying Superstainable. Your comercial tricks are so naive.

10 de septiembre de 2024

Hi Daniel,

Thanks for the review. We are sorry, sometimes the warehouse is incorrect on outgoing styles and we try to keep it up to date as a small company, but…

I have never, in my several years in business had a customer complaining about a company offering extra service, follow-ups,
E-mails and a bonus worth more than 300 DKK because an item you bought on sale unfortunately got sold out some days before. Bur there’s a first for everything.

Last time we even called you 3 times for a follow up but you didn’t want to speak. We are not gong to do that extraordinary service again.

My colleague did everything to solve your problem correct.

Have a great evening,

I er gode …

I er gode …
Fra ordren er placeret til alt den info man får indtil ordren er modtaget …konge oplevelse 🙏🙏

15 de agosto de 2024

Vi takker og bukker Dan 🙏
God weekend,

Fin service

Fin opfølgende service i forbindelse med levering, hvor PostNord ikke leverede som forventet.
God kvalitet.

6 de agosto de 2024

Respuesta de Superino

Hej Pia! Vi er glade for at det lykkedes og du er altid velkommen til at skrive og ringe til os ved eventuelle spørgsmål :-)

Hav en skøn dag,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyr pris at betale, når flere syninger går op efter 2 måneder

Havde købt et par merinould leggings, som i øvrigt er super behagelige, men allerede efter to måneder er der flere sygninger der er gået op :(

1 de julio de 2024

Hej Emilie,
Det er jeg ked af at høre og hvor ville jeg ønske du havde taget fat i os, for det er helt sikkert en fejl! :-)

Det er ikke et problem vi kender til på vores merino leggings, så jeg vil rigtig gerne også se dem, så vi kan få afklaret hvad der lige er gået galt med det par.

Jeg kontakter dig i starten af næste uge med en løsning. Indtil da, rigtig god weekend,

Fuld tilfredshed

Først er det en nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt i.

Jeg fik bestilt to merino t-shirts sent en aften. Fik dog en mail fra kontoret efterfølgende dag hvor de beklagede at den ikke var i min størrelse og de gerne ville løse problemet.

Vi fandt hurtigt frem til at jeg kom forbi kontoret da jeg bor tæt på og prøvede de forskellige størrelser de havde tilbage.

Det var super god service, skønt personale og god tone.

De to T-shirts passer vildt godt. De er også mega fede at se på 😉

5 de julio de 2024

Hej Annette,
Tak for din anmeldelse :-)
Rigtig god dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Elmar Grid fleece

Elmar Grid fleece
Lækker kvalitet, noget løs i formen

3 de julio de 2024

Respuesta de Superino

Hej Frank, Tak for din anmeldelse :-)
Rigtig god dag!

Lækre produkter

Lækre produkter. Hurtig levering

2 de abril de 2024

Respuesta de Superino

Tak for din anmeldelse Henrik :-) Rigtig god søndag!

Super koncept - dejligt tøj - god service

Super dejlig butik, med god hjemmeside der bare fungerer. Nemt at bestille, og dejligt at jakken kunne sendes tilbage, da to sømme skred. Jakken kom retur, med super reparation. Har flere ting fra jer, og vil helt sikkert have mere. Tak for jer og jeres gode koncept.

23 de febrero de 2024

Respuesta de Superino

Hejsa, tusinde tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på :-)

God kvalitet og service

Godt brand, god kvalitet og god service

11 de marzo de 2024

Respuesta de Superino

Vi takker og bukker for tilliden Dorthe og ønsker en rigtig god dag,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.