Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg har store krav til det outdoorudstyr, jeg køber, og Ulrikenjakken lever op til forventningerne: Overraskende let jakke samtidig med rigtig god isolering.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har tidligere købt en jakke (orange/brun), som jeg har været rigtig glad for og købte derfor den nye 2.0 version i mørkeblå. Det viser sig dog at de slet ikke er identiske, trods de fortsat viser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter til en fair pris. Har kun købt Superino produkter, men det har jeg til gengæld også nu købt af 3 omgange. Super blødt og behageligt og lidt mere slidstærkt end ren uld. Super tilfreds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj og fantastisk service! Af en eller anden grund, der ikke havde noget med Superstainable at gøre, blev min pakke ikke leveret. Den blev uden nogen diskussion og super hurtigt, erstattet.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
  2. Proveedor de ropa

Escrito por la empresa

From the beginning, our mission was to create sustainable, high-performance wool garments built for life outdoors. For years, we were known as Superstainable — a name that reflected our deep commitment to responsible production and enduring quality. As our products evolved, so did our identity. We wanted a name that truly captured the essence of what we create: superior Merino wool engineered for adventure and crafted with precision. That name became Superino — derived from Super Merino. In Italian, “ino” adds a sense of refinement, craftsmanship, and attention to detail — qualities that define every Superino garment. Combined with “Super”, it symbolizes the perfect balance between strength and sophistication, nature and innovation. Superino represents more than just a new name — it’s a statement of evolution. A dedication to excellence, performance, and the pursuit of the perfect Merino experience. Superino — Developed by Specialists. Perfected for Adventure.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

High sustainability score.

In the app "Good On You", is the rating of the brand Superstainable much higher than the other outdoor clothing brands I am wearing. I just received three items from their webshop, and I love them! The quality feels amazing, and the fabric looks fantastic. Finally, I've found a truly sustainable outdoor brand!

12 de enero de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Superino

Thank you so much Dajo - very appreciated review and we hope you will be happy with the products!
Best regards,

Hurtig levering og lækkert produkt

Hurtig levering og lækkert produkt

Købte en superino trøje på udsalg. Stoffet er lækkert og blødt. Havde allerede en model med korte ærmer og den nye med lange ærmer er lige så lækker og velsiddende. Kan anbefales

8 de enero de 2024

Respuesta de Superino

Hej Casper, tak for din anmeldelse! Den sætter vi pris på - og tak for den fortsatte støtte :-) Rigtig god dag, Emil

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert produkt som holder hvad…

Super lækkert produkt som holder hvad de lover. Jeg vender tilbage når produkterne har været testet grundigt udendørs på en række ture

9 de enero de 2024

Respuesta de Superino

Hej Peter, mange tak for din anmeldelse! Den sætter vi pris på :-) Rigtig god dag, Emil

Nemt hele vejen rundt

Nem side, betaling og elvering

2 de enero de 2024

Respuesta de Superino

Hej Christian, tak for din anmeldelse! Den sætter vi pris på :-) Rigtig god dag, Emil

Skaber fremtiden

Fin og overskuelig hjemmeside.
Lækre produkter med god omtanke for klima og miljø.
Dejligt med nogen der går foran og skaber fremtiden.

14 de diciembre de 2023

Hejsa, tak for din anmeldelse! Den sætter vi pris på :-) Rigtig god dag, Emil

God kvalitet

God kvalitet, rimelige priser og fantastisk service:)

6 de diciembre de 2023

Respuesta de Superino

Vi takker og bukker og ønsker glædelig jul og godt nytår :-)
Mvh
Superstainable

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min ordre blev pakket efter en time…

Min ordre blev pakket efter en time jeg afgav en bestilling. Og lige så hurtig levering på adresse. Mange tak for det
Og er virkelig glad for min nye fleecetrøje
🌟🌟🌟🌟🌟 fra mig

30 de noviembre de 2023

Hej Helle
Tak for anmeldelsen! Den sætter vi pris på :)
Rigtig god dag
/ Emil

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst tilfreds med mit køb

Yderst tilfreds med mit køb. Det virker bestemt til, at der er tænkt over design og det praktiske. Ikke sidste gang jeg køber derfra.

3 de noviembre de 2023

Hej Nichlaes, tusinde tak for din anmeldelse! Rigtig god dag, mvh Emil

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top god kvalitet og service

Anbefalelsesværdig. Kvalitetsprodukter med god samvittighed.

3 de noviembre de 2023

Respuesta de Superino

Hej Rasmus, tusinde tak for din fine anmeldelse :-) Skønt med positiv feedback! Hav en dejlig dag! Mvh Emil

Lækre produkter 👍

Lækre produkter og hurtig levering 👍

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Superino

Hej Jim, tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi pris på :-) Rigtig god dag, Emil

Valorada con 3 estrellas sobre 5

I selvebetalingsprocessengik et eller…

I selvebetalingsprocessengik et eller andet galt få applepay please

2 de noviembre de 2023

Respuesta de Superino

Hej Martin, det har vi ikke lige oplevet før - brugte du MobilePay eller kort? Kan du eventuelt kontakte os på info@superstainable.com så vi kan se om der er et “glitch” på siden.

Apple pay kommer her til efteråret på vores side :)

Mvh

Sublimt

Lækre produkter, gode priser og hurtig forsendelse/levering.

16 de octubre de 2023

Respuesta de Superino

Hej Thomas, tusinde tak for din fine anmeldelse! Rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj og fantastisk service!

Lækkert tøj og fantastisk service!
Indholdet lever fuldt op til mine forventninger.
Vil helt sikkert handle hos jer igen 👍🏻

9 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Superino

Hej Katrine, Tak for din fine anmeldelse! Den sætter vi stor pris på :-) Hav en skøn dag, Emil

Fedt upcomming brand

Fedt upcomming brand! Vild med det 💪

11 de octubre de 2023

Respuesta de Superino

Hej Esben, Tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på :-) Rigtig god dag, Emil

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.