Fantastiskt fina smycken som levereras i fina påsar med lyxig känsla. Gjorde min första beställning före jul och blev så nöjd att jag redan gjort ytterligare två. Snabb och väldigt trevlig kundservi... Ver más
Jag var initialt inte nöjd med låsen på örhängena jag beställt från Susanna Falken Jewelry, men detta hanterades mycket professionellt. Jag fick snabbt ersättningslås i plast som fungerar utmärkt, och... Ver más
Så fint inpackat, trevligt meddelande och snabb leverans! Örhängena höll måttet både i utseende och kvalitet. Min dotter som inte ens klarar av nickelfria silverörhängen kunde ha dessa och är så nöjd.... Ver más
Mycket bra och personligt bemötande. Jag kommer definitivt att följa Susanna och handla hos henne igen. Extra plus för hennes filantropiska sida. Att ge till välgörande ändamål borde fler företagar... Ver más
Escrito por la empresa
Varför riskera utslag och rodnader från smycken när det finns skonsamma alternativ? I dag kan det vara svårt att tydligt veta vilka metaller och legeringar som ingår i smyckestillverkning. Hos oss, Susanna Falken Jewellery prioriterar vi din hälsa, smyckets design och kvalitet. Vårt sortiment av allergivänliga smycken är noga utvalda och tillverkade av material som medicinskt titan och kirurgiskt stål, vilket garanterar både stil och din säkerhet. Alla våra smycken är testade av RISE (RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN) och på vår hemsida kan du tydligt se vilka metaller varje smycke innehåller. Med Susanna Falken Jewellery får du inte bara eleganta smycken, du får även tryggheten av ett smycke som är skonsamt mot din hud. De material vi väljer är både hudvänliga och hållbara, vilket gör dem till det perfekta valet för din vardag.
Kommendörsgata 2, 11448, Stockholm, Suecia
- +46 8 770 10 60
- info@susannafalken.com
- susannafalken.com
No ha contestado las opiniones negativas
Grymt proffsig och extremt snabb…
Grymt proffsig och extremt snabb levwrans
Fina smycken och bra kundservice
Snabb och väldigt trevlig kundservice via whatsapp. Rdkommenderar varmt att beställa smycken härifrån
Köpte Stadig Snurrebuss 316L i silver…
Köpte Stadig Snurrebuss 316L i silver och i guld. Tyvärr fungerade de mycket dåligt. De var så tajta att det inte gick att få igenom örhänget utan piggen på örhänget böjdes, detta skedde på alla örhängen jag testade på. Försökte då töja ut dem lite, då blev de istället för stora. Synd, för tanken är god!
Mycket nöjd
Otroligt fin service och fantastiska smycken. Jag blev verkligen nöjd och så tacksam för hjälpen med den snabba leveransen.
Fina smycken
Fina smycken. Hade tänkt att handla mer. Men jag har inte fått svar på min fråga i meddelandet som jag skickade 27 juni, alltså snart en månad sedan.
Dåligt! Tänker att då vill man väl inte sälja fler smycke...
Besviken!
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans, bor ändå uppe i Luleå! Fint inslaget och fick ett handskrivet kort till 🤩
Väldigt bra och snabb service
Väldigt bra och snabb service. Flexibelt. Armbandet var en present till en vän som blev väldigt glad!
Jättefina örhängen kändes lätta och…
Jättefina örhängen kändes lätta och fina att ta på
Proffesionellt och trevligt
Vi behövde byta armband, då just detta var för litet. Det var inte var något problem.
Snabbt och proffsigt bemötande.
Super fina smycken!
Köper gärna från Susanna igen!
Satans gnäll om att lämna ett omdöme
Satans gnäll om att lämna ett omdöme
. Men ja köpte ett par öronhängen och fick hem dem snabbt. Så de var ju bra iaf.
ja fint halsband
ja fint halsband, men trodde det skulle vara mindre slags kedja i sig själv
Smidigt och enkelt att beställa
Smidigt och enkelt att beställa. Väldigt nöjd med mina örhängen jag köpte!
otroligt välgjorda och fina smycken…
otroligt välgjorda och fina smycken mycket trevligt bemötandet,snabb leverans oftas med bara 1-2 dagar. Jag ger företaget bara en massa ++++++
Snabb och smidig svar på frågor
Snabb och smidig svar på frågor , flexibel vid leverans. Fina örhängen
Jag har redan lämnat ett omdöme
Jag har redan lämnat ett omdöme
MVH
Annette Haglund
Design av och känslan i ringen
Más información sobre otros tipos de reseñas.