Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt fina smycken som levereras i fina påsar med lyxig känsla. Gjorde min första beställning före jul och blev så nöjd att jag redan gjort ytterligare två. Snabb och väldigt trevlig kundservi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag var initialt inte nöjd med låsen på örhängena jag beställt från Susanna Falken Jewelry, men detta hanterades mycket professionellt. Jag fick snabbt ersättningslås i plast som fungerar utmärkt, och... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fint inpackat, trevligt meddelande och snabb leverans! Örhängena höll måttet både i utseende och kvalitet. Min dotter som inte ens klarar av nickelfria silverörhängen kunde ha dessa och är så nöjd.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra och personligt bemötande. Jag kommer definitivt att följa Susanna och handla hos henne igen. Extra plus för hennes filantropiska sida. Att ge till välgörande ändamål borde fler företagar... Ver más

1. Joyería
  2. Tienda de productos capilares

Escrito por la empresa

Varför riskera utslag och rodnader från smycken när det finns skonsamma alternativ? I dag kan det vara svårt att tydligt veta vilka metaller och legeringar som ingår i smyckestillverkning. Hos oss, Susanna Falken Jewellery prioriterar vi din hälsa, smyckets design och kvalitet. Vårt sortiment av allergivänliga smycken är noga utvalda och tillverkade av material som medicinskt titan och kirurgiskt stål, vilket garanterar både stil och din säkerhet. Alla våra smycken är testade av RISE (RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN) och på vår hemsida kan du tydligt se vilka metaller varje smycke innehåller. Med Susanna Falken Jewellery får du inte bara eleganta smycken, du får även tryggheten av ett smycke som är skonsamt mot din hud. De material vi väljer är både hudvänliga och hållbara, vilket gör dem till det perfekta valet för din vardag.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fina smycken och bra kundservice

Snabb och väldigt trevlig kundservice via whatsapp. Rdkommenderar varmt att beställa smycken härifrån

3 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte Stadig Snurrebuss 316L i silver…

Köpte Stadig Snurrebuss 316L i silver och i guld. Tyvärr fungerade de mycket dåligt. De var så tajta att det inte gick att få igenom örhänget utan piggen på örhänget böjdes, detta skedde på alla örhängen jag testade på. Försökte då töja ut dem lite, då blev de istället för stora. Synd, för tanken är god!

8 de diciembre de 2025

Mycket nöjd

Otroligt fin service och fantastiska smycken. Jag blev verkligen nöjd och så tacksam för hjälpen med den snabba leveransen.

4 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fina smycken

Fina smycken. Hade tänkt att handla mer. Men jag har inte fått svar på min fråga i meddelandet som jag skickade 27 juni, alltså snart en månad sedan.
Dåligt! Tänker att då vill man väl inte sälja fler smycke...
Besviken!

21 de julio de 2025

Proffesionellt och trevligt

Vi behövde byta armband, då just detta var för litet. Det var inte var något problem.
Snabbt och proffsigt bemötande.
Super fina smycken!
Köper gärna från Susanna igen!

18 de junio de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.