Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte sushi hos SushiArt Randers gennem TooGoodToGo (bestillingsnummer 211TZ49N11M0), men da jeg kørte derud var der ikke noget til mig. Ikke eet eneste ord fra SushiArt (og kun bøvl med TGTG der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver Sushiart i Silkeborg 5 stjerner. Super lækker sushi med friske råvarer og flot anretning. Betjeningen er venlig og hjælpsomme, og maden bliver altid lavet hurtigt. Klart et sted jeg vil anbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt lidt forskelligt derfra, og blev fanget hjemmefra. Jeg blev ringet op af den sødeste medarbejder, som lige ville høre hvornår jeg var der, fordi jeg også havde bestilt noget varmt ma... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sushi takeaway

Escrito por la empresa

Lækker sushi i en fart hos SushiArt

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

10/10 oplevelse

Jeg gik random ind i denne butik og jeg blev positivt overrasket. Virkelig frisk og god sushi. Personalet var utrolig flinke. 10/10 oplevelse

5 de octubre de 2025

Mega god sushi

Mega god sushi, smilende medarbejdere og god service🍣🤩

29 de septiembre de 2025

Tusind tak :-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kedelig og er tør sushi

Riserne er tør, kedelig og falder fra hinanden. Spicy Tunen er ikke spicy og minder om dåsetun. Ikke lækkert og deres chrispy chicken er tør smagsløs og slet ikke chrispy. Sidste gang jeg køber hos dem.

27 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er ovenud tilfreds med min ordre…

Jeg er ovenud tilfreds med min ordre fra Sushiart Skanderborg. De smilende piger formår altid at have min ordre klar til tiden og sushien skuffer bare aldrig
Jeg kommer altid igen

13 de septiembre de 2025

Tusind tak Ea 🙏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte takeaway online kl.14:29…

Jeg bestilte takeaway online kl. 14:29 med afhentningstid kl. 15:00 fra Viby, Aarhus. Når man selv kan vælge kl. 15:00, forventer man selvfølgelig, at maden er klar på det tidspunkt. Alligevel fik jeg først min ordre kl. 15:15.

Stedet åbnede først kl. 15:00, og medarbejderen fortalte, at hun lige var startet sin vagt – derfor kunne min ordre ikke være klar til kl. 15:00. Da jeg ankom, var de i gang med at lave en anden bestilling.

Hvorfor kan I ikke ændre den tidligste afhentningstid til kl. 15:15, så det stemmer overens med åbningstiden? Det giver en dårlig kundeoplevelse og virker uprofessionelt.

20 de septiembre de 2025

Respuesta de Sushiart

Hej Martta, beklager ventetiden. Vi har sørget for at dette ikke sker igen :-) Tak for din feedback 🙏

Frisk sushi!

Rigtig lækker sushi. Og super frisk! Der er et sort udvalg og personalet var super søde:))

17 de septiembre de 2025

Tak Emma 🙏

Så godt!!

Wow. Jeg altid overrasket over hvor frisk og lækker sushi de laver her!!! Jeg er kommer her tit og det skuffer aldrig. 5 stjerner herfra

15 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God mad og dejligt personale

Virkelig lækker sushi og god variation på menuen. Personalet er smilende og giver en super service, så man føler sig godt taget imod. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg helt sikkert vil anbefale til andre.🤩

15 de septiembre de 2025

Mega lækker sushi

Mega lækker sushi, og altid frisk i skuffer mig aldrig. Meget imødekommende personale smiler altid når man kommer ind i butikken!☺️

16 de septiembre de 2025

Smagfuld sushi

Rigtig smagfuld og frisk sushi med stort udvalg. Hurtig levering og søde mennesker. Jeg kommer helt sikkert igen

12 de septiembre de 2025

Frisk sushi

Har fået sushi herfra mere end en gang og jeg bliver aldrig skuffet. Der er et stort udvalg af sushi og det altid frisk. Betjeningen var i top og de er altid så flinke. Det gik hurtigt og alt var super. Kan klart anbefales herfra :)

8 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forkerte stykker, må leve med at spise det varme koldt.

Forfærdelig service i Herning. Vi havde bestilt en ordre hvor 8 stykker var forkerte da der ikke var hvidløg på stykkerne. Vi fik a vide af Anna at det ikke var forkert som “sådan” og at vi muligvis kunne få 20% på den næste ordre vi leverede, hvis det ikke var nok måtte hun tale med hendes chef. Da de ikke ringede “hurtigt” tilbage besluttede vi os for at ringe igen. der havde hun snakket med chefen og fået “godkendt” at vi måtte hente nye stykker men måtte leve med at de varme retter skulle spises kolde. Kan ikke anbefales, da jeg mener man burde værdsætte kunderne højere.

6 de septiembre de 2025

Kære Louise Iversen,

Vi er kede af, at du havde en dårlig oplevelse, men vi synes ikke, at din anmeldelse giver et retvisende billede.

Allerede i butikken gav vi 20 % rabat på hele ordren, og da fejlen blev opdaget, tilbød vi straks at lave nye stykker med hvidløg. I kunne både beholde de første stykker og samtidig få nye til gode. Da I ønskede at tale med chefen, ringede jeg personligt tilbage og sørgede for, at I fik hele fejlen erstattet med gratis sushi.

De varme retter, der var tale om – 8 stk. tempurarejer – kunne nemt genopvarmes i en almindelig ovn på 180 grader i maks. 2 minutter og derefter nydes som normalt, hvilket jeg også forklarede over telefonen.

Vi mener derfor, at vi gjorde alt, hvad vi kunne for at rette op på situationen, og det ærgrer os, at der alligevel efterfølgende gives en hård anmeldelse. Vi tager altid ansvar for fejl, men vi forventer også, at vores personale bliver mødt med respekt – ligesom alle andre mennesker, der går på arbejde og yder en indsats.

SushiArt

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.