Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virklig lækker mad. Maden kom inde for kort tid og blev mødt af nogle søde smilene tjenere. Der var travlt i restauranten dog formåede tjeneren at være forstående smilene og glade. Oplevelse 10/10 ma... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered through Wolt. We live in Nørrebro, nearby. Just a simple 37 pcs menu, a miso soup, and some seaweed. The sushi tasted all weird and not fresh. The miso soup had no seaweed or tofu as advertise... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har her til aften modtaget mad fra dem i Gentofte. Maden blev levet 15 minutter for sent i forhold til aftalt tid. Sushien var varm. Både det varme og kolde mad blev leveret samme pose og er ikke bl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER VÆK!!!! Købte nytårs menu - der stod ca 150 poser/menu'er fordelt i hele forretningen - vores menu var tydeligvis lavet mange timer før afhentning, og bare stået ude - brune avokado, mi... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sushi til fødselsdag.

Vi har bestilt sushi til min fødselsdag fra sushi factory fordi vi har spist fra dem før og var tilfredse. Denne gang var det desværre også sidste gang. Vi fik næsten ingen wasabi og ingefær, slet ikke noget soya sovs eller sticks. Da vi har ringet til jer, fik vi at vide, at vi kunne selv komme at hente. Åbenbart er der også mangel på kundeservice. Super trist, fordi i plejede at have god mad. Nu skal vi spise tør sushi med hænder. Tillykke.

8 de febrero de 2023

Åbenlys snyd

Kan desværre ikke vedhæfte foto her men 4 kyllingestykker som er hele på billedet når du bestiller er 1 styk kyllinge(inderfilet) skåret i 4 små stykker….det er jo tegn på at man ikke tager sin forretning seriøs så O stjerner herfra

5 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nok den værste og langsommeste service…

Nok den værste og langsommeste service jeg nogensinde har oplevet indtil videre er vi oppe på 40 minutters forsinkelse og stadig ikke modtaget noget mad

Utroligt det kan ske hvert år og restauranten ikke kan lære af sine tidligere erfaringer

30 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har dags dato bestilt på jeres…

Jeg har dags dato bestilt på jeres hjemmeside og får en besked om at ordren er accepteret og på vej. Ordren dukker ikke op og jeg har intet hørt om ordren skulle være aflyst. Jeg har nu ringet til jer i en time uden at nogen tager telefonen. Når jeg skriver til jer på facebook får jeg et kinesisk autosvar tilbage. Der står at i har trukket pengene og jeg kan ikke få fat på jer. I svarer mig heller ikke på mail.

0/10

!! ADVARSEL BESTIL ALDRIG HER !!

Edit: Restauranten ringede mig op 3 timer senere og beklagede det manglende svar og at alt er annulleret, nyt it system skulle være grunden.

15 de diciembre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sushi Factory Amager

Sushi Factory Amager.
Vi mødte desværre en restaurant, hvor der var beskidt på gulvet, bordbenene og stolesæderne. Toilet området, var der meget beskidt på væggene i rummet ved håndvasken. Sushi stykkerne var for store og ikke rullet stramt nok, så de smuldrede. Alt i alt smagte maden godt.

12 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig fisk og næsvis personale

Det er første gang i mit liv, jeg har fået sushi, der lugter og smager af rådden fisk. To nigiri med laks var uspiselige.
Jeg ringede for at klage og fik en pige i røret, som heftigt indikerede, at jeg ikke talte sandt. Hun insisterede flere gange på, at deres fisk var frisk og tilføjede, at hvis jeg syntes fisken lugtede grimt, kunne jeg bare lade være med at spise den.
Jeg sagde, at hvis hun troede jeg løj, kunne jeg komme forbi med fisken, så hun selv kunne lugte den.
Hun tilbød mig da 15% på min næste ordre, men jeg har aldrig tænkt mig at købe sushi hos Sushi Factory igen. Jeg sagde, jeg ville have en refundering. Hun tilbød mig to nye nigiri. Jeg takkede ja til en anden type fisk og fik dem leveret.

På trods af vi fandt en løsning, er jeg chokeret over at modtage dårlig fisk hos en sushirestaurant. Det må ikke ske. Hvis det sker, så beklager man med det samme. Pigen i telefonen forstår nok ikke, hvor elendig og direkte provokorende en service, hun leverede.
Sådan et sted bør efter min mening lukkes.

15 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig og ubehøvlet service

Virkelig dårlig og ubehøvlet service , hentede sushi hvor rejerne var dårlige , de lugtede dårligt og smagte af gammel fisk , ringede og fortalte at vores mad var dårligt og de tog det overhovedet ikke alvorligt og de ville se på det , da jeg så sagde at skaldyrs forgiftning var em alvorlig sag og de skulle tage det alvorligt fik jeg svineren og de smed røret på !!!! De har helt sikkert mistet nogle faste kunder , kommer der aldrig mere ….. øv !

2 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lang ventetid og smagsløs sushi

Nok noget af den værste sushi jeg længe har fået. Både laks og tun smagte af absolut ingenting og det eneste de tilføjede retten var en anelse anden tekstur end resten af fyldet. Og selv med det var så godt som ethvert stykke sushi der blev bragt til bordet fuldkommen smagsløst.

Derudover har de tydeligvis gang i mere end de kan bide over da der er lang ventetid på det meste og der så er så meget forvirring i køkkenet at de ikke altid har styr på hvem der har bestilt hvad, hvilket resulterede i at vores ordre "blev væk" så vi måtte genbestille og alt i alt ventede godt tre kvarter på den første omgang sushi

1 de abril de 2022

HOLD JER VÆK!!!!

HOLD JER VÆK!!!!
Købte nytårs menu - der stod ca 150 poser/menu'er fordelt i hele forretningen -
vores menu var tydeligvis lavet mange timer før afhentning, og bare stået ude - brune avokado, misfarvet laks, grå ris etc - jeg har skrevet til Sushi Factory 2 gange efterfølgende. men ingen respons.
jeg kan kun tolke det som at de er pisse ligeglade.

Hold jer lang væk, dårlig mad, dårlig service!!!

14 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlige råvarer og ingen service

Sushi Factory, Frederiksberg plejede at lave god sushi med friske råvarer som take-away, men min sidste madoplevelse var dårlig og jeg fik sushi med rådden/brun avocado og rådden ruccula. Ringede til Sushu Factory. Ingen imødekommenhed, men jeg kunne få 20 procent af regningen - hvilket ikke rækker, da min mad var uspiselig. Jeg kommer aldrig til at handle med Sushi Factory igen! Desuden manglede zoya, ekstra wasabi + ingefær, ingen spisepinde - og alligevel var der taget betaling for dette. Rigtig dårlig madoplevelse!

10 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Godthåbsvej er ikke godt håb....

Godthåbsvej er ikke godt håb..... ventetiden er uden fpr kategori og personalet har ingen ide om hvad der foregår. Amager er nummer 1 har man altid sagt, men ik destomindre er der go service og dejlig mad til prisen.

21 de octubre de 2021

Dårligste service

Dårligste service

Vi har booket bord kl 19.00 da klokken var 19.30 fik vi først anvist bord og kl 20.00 havde vi ikke bestilt, set et menukort eller tjener. Vi valgte at gå.

Rigtig dårlig oplevelse og service

9 de octubre de 2021

Ualmindelig ringe service

Ualmindelig ringe service.
Vi bestilte sushi til levering hurtigst muligt. De lovede 25 minutter, og ellers ville vi blive kontaktet. Efter 1 time og 45 minutter var der ikke sket noget. Vi kunne ikke ringe dem op, og selv om vi mødte op i restauranten, kunne vi ikke få kontakt.
Næste skridt var Just-Eats support som forsøgte at kontakte ejeren. Desværre intet resultat, og efter 2 timer og et kvarter opgav vi og bad om at få ordren annulleret.

Opdatering: Sushi Factory ringede kort efter jeg lavede dette opslag og beklagede og lovede at slette betalingen. Men ellers ingen kompensation.

8 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker sushi og sticks til god pris

Lækker sushi og sticks og tilbehør, det hele er godt til prisen (all you can eat) og derfor får de 5 stjerner. Restauranten i Gentofte er blevet renoveret i mørkere farver og er rigtig hyggelig!

26 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service og vanvittig dårlig…

Elendig service og vanvittig dårlig oplevelse (fredag d. 11.6.21), da jeg skulle afhente takeaway på Sushi Factory på Godthåbsvej.
De to unge piger som ekspederede, var komplet inkompetente og arrogante. Min mad var forsinket i over 25min. og de blev ‘skarpe i tonen‘, da jeg ikke kunne forstå hvorfor alle andre som kom efter mig fik deres takeaway med det samme. På intet tidspunkt fra jeg trådte ind ad døren var der så meget som ‘vi beklager at din mad er forsinket’. Kommer aldrig til at købe mad fra Sushi Factory igen!

11 de junio de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.