Ik heb een zeer goede ervaring beleefd bij jullie. Goed ontvangen vriendelijk personeel zeer goede uitleg en veel korting was meteen overtuigd om bij jullie te kopen . Had al diverse andere winkel... Ver más
La empresa ha respondido
Wij waren zeer tevreden over de duidelijke en deskundige uitleg bij de aankoop van onze boxspring. Ook de tijd en aandacht die de verkoper voor ons nam, hebben wij enorm gewaardeerd. We voelden ons go... Ver más
La empresa ha respondido
Echt een aanrader!! In de showroom te Brugge geweest waarbij een deskundige info werd gegeven. De verkoper nam zijn tijd en liet ons alle bedden testen met theoretische info, waarbij we op ons ge... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn goed onthaald geweest in de winkel in Mechelen door Stef. Hij heeft ons de tijd gegeven om eerst de verschillende soorten bedden te bekijken en heeft nadien heel uitgebreide informatie gegeven... Ver más
Escrito por la empresa
Jagersveld 15, 5405 BW, Uden, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede uitleg gekregen , niets was haar teveel . Ze liet ons de matrassen en toppings proberen. Telde verschillende bedden uit. Heel vriendelijk . Tijd genoeg, geen haast. Vinden wij wel belangrijk die dingen

Respuesta de Swiss Sense
Uitstekend geholpen in de winkel tijdens de aankoop van ons nieuwe bed! Het advies en de service waren super. De bestelling is geplaatst en alles is al netjes geregeld. Nu is het alleen nog even vol spanning afwachten tot het bed geleverd wordt!

Respuesta de Swiss Sense
De verkoopster Asunta heeft ons perfect bijgestaan en een zeer goede uitleg gegeven, prachtige service, top !!!

Respuesta de Swiss Sense
Alles was perfect. Heel vriendelijke dame, De tijd nemen voor alles om tot het beste resultaat te komen door matrassen te testen enz...

Respuesta de Swiss Sense
Deskundige begeleiding bij de aankoop , zonder te pushen

Respuesta de Swiss Sense
Heel goede service, vriendelijk en tijd genomen om door de verschillende modellen en opties te gaan

Respuesta de Swiss Sense
vlotte verkoopster, geen druk leggen, gewoon een zeer goed uitleg en vooral ook geluisterd naar wat we zochten

Respuesta de Swiss Sense
geleverd wat beloofd was op tijd en klasse

Respuesta de Swiss Sense
Persoonlijke aanpak. Verkoper nam de tijd om de geschikte combinatie uit te zoeken.

Respuesta de Swiss Sense
Heel behulpzaam in de winkel, de uitleg en vriendelijkheid, de levering en het product kan ik nog niet beoordelen, nog eventjes afwachten

Respuesta de Swiss Sense
De verkoopster was heel vriendelijk, hulpzaam en gaven een duidelijke uitleg en werd ondersteund door de verschillende mogelijkheden te proberen.

Respuesta de Swiss Sense
Eerst rustig zelf de toonzaak verkend,daarna super geholpen bij het uitkiezen van de juiste matras,met veel gefuld en expertise. Helemaal niet opdringerig. Topservice van zoon en mama te Sint Niklaas.

Respuesta de Swiss Sense
Zeer goede klantvriendelijkheid en professionele uitleg over de produkten

Respuesta de Swiss Sense
Professioneel bij de aankoop, levering en plaatsing!👍