Ik heb een zeer goede ervaring beleefd bij jullie. Goed ontvangen vriendelijk personeel zeer goede uitleg en veel korting was meteen overtuigd om bij jullie te kopen . Had al diverse andere winkel... Ver más
La empresa ha respondido
Wij waren zeer tevreden over de duidelijke en deskundige uitleg bij de aankoop van onze boxspring. Ook de tijd en aandacht die de verkoper voor ons nam, hebben wij enorm gewaardeerd. We voelden ons go... Ver más
La empresa ha respondido
Echt een aanrader!! In de showroom te Brugge geweest waarbij een deskundige info werd gegeven. De verkoper nam zijn tijd en liet ons alle bedden testen met theoretische info, waarbij we op ons ge... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn goed onthaald geweest in de winkel in Mechelen door Stef. Hij heeft ons de tijd gegeven om eerst de verschillende soorten bedden te bekijken en heeft nadien heel uitgebreide informatie gegeven... Ver más
Escrito por la empresa
Jagersveld 15, 5405 BW, Uden, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de Swiss Sense
Zeer vriendelijk personeel, geven goed advies en staan open voor vragen.

Respuesta de Swiss Sense
Vriendelijk ontvangen en de nodige uitleg gekregen over de matrassen en de toplaag. Lange wachttijd voor de levering, dus we wachten vol ongeduld op ons nieuwe bed.

Respuesta de Swiss Sense
Heel tevreden over onze aankoop.Dikke pluim voor Assunta van de winkel van Genk,ze is bijzonder vriendelijk en haar service is top.

Respuesta de Swiss Sense
Ik heb met mijn partner voor de eerste keer een bed aangekocht. We kregen veel informatie om het juiste bed bij onze noden uit te kiezen! We kunnen niet wachten op het resultaat.

Respuesta de Swiss Sense
De service die ik heb gekregen in de winkel was een fijne en open sfeer.
De bestelling werd op een sfeervolle manier, maar toch professioneel verkocht en de uitleg was ook zeer duidelijk.

Respuesta de Swiss Sense
Kreeg goede uitleg en prijs info goede reclame was basis

Respuesta de Swiss Sense
Goede klantenservice en veel professionaliteit van de medewerkers. Vooral Véronique heeft heel goed geholpen het ideale bed voor mijn nieuwe woonst te zoeken.

Respuesta de Swiss Sense
Onze ervaring bij Swiss Sense Wevelgem was top.
We werden vriendelijk geholpen door een jonge verkoopster( nog in opleiding) zonder opdringerig te zijn, het was bijna sluitingstijd maar geduldig kregen we alle info en heel wat nuttige tips.
Een half uur na sluitingstijd stapten we met een nieuwe
Boxspring de winkel in Wevelgem buiten. Bedankt voor het vriendelijk onthaal. Rik en Katheleen Timmermans.

Respuesta de Swiss Sense
Geweldige ervaring met de aankoop van onze nieuwe boxspring. In de winkel in Merksem werden we uitstekend geholpen door Véronique om de juiste matraskern en topper te kiezen. Er werd naar onze wensen geluisterd en we kregen de gewenste informatie.

Respuesta de Swiss Sense
Nodige tijd genomen en alles uitgebreid uitgelegd

Respuesta de Swiss Sense
Zeer tevreden met mijn aankoop bij Swiss Sense en hun service.
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Schoten. Deskundig advies gekregen en er werd ruim de tijd genomen om producten te bekijken en te testen.
Levering en montage gebeurde op een vlotte en vriendelijke manier. Een kleine schade aan de muur werd correct gemeld door de bezorgers en vervolgens netjes en snel afgehandeld door de klantendienst.

Misleidende reclame!
We kregen een offerte voor een matras die in promotie, 1 + 1 gratis, was.
Aangezien we maar 1 moesten hebben, konden we die krijgen aan de helft van de prijs. Als we ze online bestellen dan kost die wel de volledige prijs, als je een tweede bijbestelt, wordt de helft afgetrokken, maar blijkt dit dus de dubbele prijs te zijn van die ons in de winkel werd aangeboden.
De reclame 1 + 1 gratis gaat dus niet op, je betaald voor beide matrassen in plaats van 1.

Respuesta de Swiss Sense
goed advies in de winkel wat slaapcomfort betreft en ook goed geholpen qua styling

Respuesta de Swiss Sense
Zeer vriendelijk en behulpzaam met voldoende kennis van zaken.

Respuesta de Swiss Sense
Heel behulpzame medewerker in de winkel te Aalst.
Zeer tevreden, enkel lange levertermijn.
Werd enkel op het einde van de bestelling ter sprake gebracht.