Swiss Sense Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren zeer tevreden over de duidelijke en deskundige uitleg bij de aankoop van onze boxspring. Ook de tijd en aandacht die de verkoper voor ons nam, hebben wij enorm gewaardeerd. We voelden ons go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Davy heeft ons heel goed geholpen! We hebben op voorhand een afspraak gemaakt via de website. We werden goed geholpen en begeleid met alle mogelijke info. We zijn in blijde afwachting van ons nieuw be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een aanrader!! In de showroom te Brugge geweest waarbij een deskundige info werd gegeven. De verkoper nam zijn tijd en liet ons alle bedden testen met theoretische info, waarbij we op ons ge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een zeer goede ervaring beleefd bij jullie. Goed ontvangen vriendelijk personeel zeer goede uitleg en veel korting was meteen overtuigd om bij jullie te kopen . Had al diverse andere winkel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones
  2. también en la categoría
  3. Tienda de lino textil
  4. Tienda de muebles para dormitorio
  5. Tienda de ropa de cama

Sobre Swiss Sense

Escrito por la empresa

Met boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed biedt Swiss Sense alles op het gebied van lekker slapen. Met de gedachte dat je het lekkerst slaapt op een bed en in een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn, kun je bij Swiss Sense zelf je bed samenstellen en eindeloos variëren met de onderdelen van je bed. Zo is Swiss Sense er voor iedereen die op zoek is naar alles voor een fijne nachtrust. For. Every. Body. Bekijk de gehele collectie op swisssense.be

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

810 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uitgebreide uitleg

Uitgebreide uitleg, vriendelijk.

Respuesta de Swiss Sense

Wat fijn om te lezen Mieke, dat je tevreden bent over de uitgebreide uitleg en de vriendelijke begeleiding.

We vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten, dus het is geweldig om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Dank je wel voor het delen van je ervaring.
Met uitgeruste groet, Mylène

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zaterdag in de winkel geweest en…

Zaterdag in de winkel geweest en offerte gekregen. Verkoopster zei dat we nog 200 euro extra korting zouden krijgen als we bestelde . De volgende dag gingen we bestellen en toen bleek dat we geen recht hadden op 200 euro extra korting..

Goedemorgen Dorine,

Wat jammer om te vernemen dat er eerst werd aangegeven dat je extra korting zou ontvangen en dat dit daarna niet meer mogelijk was.

We leggen dit bij de winkel te Lommel neer en vragen of ze hier nog eens naar willen kijken, je ontvangt hier nog verdere informatie over.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vakkundige begeleiding bij de keuze van een bed bij rugproblemen

Wegens lumbale rugpijn op zoek naar een comfortabel rugondersteunend elektrisch verstelbaar dubbel bed. Zeer professioneel begeleid in onze zoektocht, met veel geduld en empathie. Niet de duurste, wel de beste oplossing werd gezocht. En gevonden! Hartelijk dank.

Goedemiddag Rembrand,

Dank je wel voor je mooie woorden! Het doet ons plezier te lezen dat je de begeleiding als deskundig, geduldig en betrokken hebt ervaren.

Fijn dat jullie samen met onze slaapadviseur tot een keuze zijn gekomen die goed aansluit bij jullie wensen. We wensen je veel slaapcomfort en hopen dat het nieuwe bed bijdraagt aan meer ondersteuning en ontspannen nachten.

Dank voor het delen van je positieve ervaring. Groet, Mylène

Aanrader!

Zeer goed uitleg tussen diverse bedden, matrassen enz… Ideale begeleiding bij aankoop van het nieuwe bed.

Goedemiddag Chris,

Fijn dat je tevreden bent over het advies en de hulp bij het kiezen van je nieuwe bed.

Dank voor het delen van je positieve ervaring.
En veel slaapcomfort gewenst!
Groet, Mylène

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De verkoper gaf een professionele…

De verkoper gaf een professionele uitleg. Hij overliep alles op een vlotte manier.
Spijtig dat er een paar foutjes in de bestelling zaten. Dit pas gezien onderweg naar huis.

Goedemiddag heer of mevrouw,

Fijn, dat je onze slaapadviseur als professioneel hebt ervaren en tevreden bent over de uitleg.

Jammer dat er achteraf enkele foutjes in de bestelling bleken te zitten. We waarderen dat je dit aangeeft en hopen dat dit inmiddels naar tevredenheid is of wordt opgelost.

Alvast veel plezier gewenst met je aankoop!
Groet, Mylène

Zeer goede uitleg..vriendelijke…

Zeer goede uitleg..vriendelijke ontvangst
Kwaliteit.

10 de agosto de 2026

Respuesta de Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review Lenny. Wat fijn doet je goed geadviseerd bent door onze slaapadviseurs. Fijn dat je ook tevreden bent over de kwaliteit.

Leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, we wensen je veel slaapplezier toe!

Groet, Sophie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wie zoekt vindt goed bij Swiss Sense !

Onze ervaring was deze in de Swiss Sense winkel in Zaventem.
We hadden twee meetings en een afspraak omtrent de keuze en advies voor een boxspring bed,een soaf-canapé, kussens, nieuwe matrassen en latoflex bodems.
We werden telkens vriendelijk ontvangen en professioneel begeleid door Niels.
Wat ons vooral bijblijft is zijn kennis van zaken van de producten en materialen en de onpartijdigheid in vergelijken en adviseren. We voelden op geen enkel moment druk of ongeduld, ook al duurden onze bezoeken wel een paar uur. Alles werd rustig en transparant bediscussieerd met veel ruimte voor vragen alsook het practisch uittesten.
Niels was in deze een prima adviseur voor ons als zoekenden, en we zijn in overtuiging klant geworden met zowat alles aan te koen bij Swiss Sense waarvor we kwamen zoeken. De omruilgarantie en de speciale kortingen waren in deze ook een relevante extra !

3 de agosto de 2026

Goedemorgen Bart,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie 5-sterren review!

Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Zaventem.

We zijn erg blij dat onze slaapadviseur Niels je tijdens jullie bezoeken vriendelijk, professioneel en met deskundig advies heeft kunnen begeleiden.

Het is voor ons belangrijk dat klanten alle tijd en ruimte krijgen om verschillende producten rustig te vergelijken en uit te proberen, zonder druk te ervaren.

Geweldig om te lezen dat zijn productkennis, transparante advies en persoonlijke aanpak hebben bijgedragen aan jullie keuze. Ook zijn we blij dat onze omruilgarantie en acties voor je een mooie meerwaarde vormden.

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen in Swiss Sense. Wij wensen je alvast veel plezier met jullie nieuwe aankopen!

Groetjes Canischa van Swiss Sense

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dank aan de verkoper die ons goed…

Dank aan de verkoper die ons goed begeleid heeft en goed begreep wat we wilden

6 de agosto de 2026

Goedemiddag Danny,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn dat de verkoper je goed heeft begeleid en precies begreep wat je zocht.

We wensen je veel plezier met je bestelling en heerlijke nachten toe!

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid , behulpzaam en vakkundige uitleg.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de vijfsterrenreview en de mooie complimenten.

Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk en vakkundig bent geholpen. We delen deze mooie woorden graag met onze slaapadviseurs.

We kijken ernaar uit om je bestelling te mogen leveren en wensen je alvast heel veel slaapgeluk toe!

Aanbeveling

Super ontvangen en geholpen door Kenneth. Geeft de nodige uitgebreide uitleg en dringt niet op.
Zeer tevreden over de hele lijn. Dus ook de promo die er was, aangenaam meegenomen.

Goedemiddag,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent ontvangen en dat Kenneth je zo prettig heeft geholpen.

Een uitgebreide uitleg zonder opdringerig te zijn vinden we erg belangrijk, dus het is extra fijn om dit terug te lezen.

Die promo is inderdaad waanzinnig! Wat leuk dat je zo goed bent geslaagd. We kijken ernaar uit om je nieuwe bed te mogen bezorgen en wensen je alvast heel veel slaapgeluk toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerlijk en correct duidelijk…

Eerlijk en correct duidelijk slaapadvies gekregen

Goedemorgen,

Wat fijn om te lezen dat u het advies als eerlijk en duidelijk heeft ervaren. We vinden het waardevol om dit terug te lezen.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven en voor de vijf sterren.

We kijken ernaar uit om uw bestelling te mogen leveren en wensen u alvast heel veel slaapgeluk toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede uitleg gekregen en zeer…

Zeer goede uitleg gekregen en zeer vriendelijke verkoopster.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview en mooie woorden.

Wat fijn om te vernemen dat onze slaapadviseur je van duidelijke uitleg heeft voorzien en dat je de service als vriendelijk hebt ervaren.

We kijken ernaar uit om je bestelling te mogen bezorgen en wensen je alvast heel veel slaapgeluk toe.

Toffe winkel

Toffe winkel , vriendelijke verkoper (s) , correct , eerlijk veel keuze enz…

Goedemiddag Gerda,

Hartelijk dank voor je vijfsterrenreview en de mooie woorden.

Wat fijn om te lezen dat je onze winkel prettig hebt ervaren en tevreden bent over het advies van onze slaapadviseur.

Wij kijken ernaar uit om je bestelling te mogen leveren en wensen je alvast heel veel slaapgeluk toe.

Zeer fijne ervaring

Zeer goed geholpen en geluisterd naar onze wensen. Ze gaven ons de tijd om nog dingen op te meten voor te bestellen.

Goedemiddag,

Wat een positieve woorden en fijne review! Hartelijk dank dat jullie deze ervaring met ons willen delen. Dat waarderen we enorm.

Wat fijn om te lezen dat jullie geduldig zijn geholpen en goed zijn geslaagd bij het uitzoeken van jullie nieuwe bed.

Wij kijken ernaar uit om jullie nieuwe boxspring te mogen bezorgen en wensen jullie alvast heel veel slaapgeluk toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service,vriendelijke mensen en…

Goede service,vriendelijke mensen en vooral niet opdringerig.Mensen de tijd geven om de boxspring samen te stellen en geduldig geholpen door verkoper Peter in Lier

Goedemorgen Tom,

Wat een mooie woorden en positieve review. Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om deze ervaring met ons te delen.

Fijn om te lezen dat onze slaapadviseurs de tijd voor je hebben genomen en je goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Persoonlijke aandacht en deskundig advies vinden wij erg belangrijk, dus het is mooi om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Wij kijken ernaar uit om je nieuwe boxspring te mogen bezorgen en wensen je alvast veel voorpret én heel veel slaapgeluk toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig advies en alle tijd gegeven om…

Deskundig advies en ale tijd gegeven om te kiezen en te beslissen

30 de julio de 2026

Goedemorgen Johan,

Wat fijn dat je deskundig advies hebt gekregen en alle tijd kreeg om verschillende opties te bekijken. We vinden het belangrijk dat je in alle rust een keuze kunt maken die bij je past.

Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop!

Vriendelijke en aangename ontvangt

Vriendelijke en aangename ontvangt. Zeer duidelijk uitleg gekregen. Zeer tevreden

Goedemiddag Stefaan,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview en je mooie woorden. Wat prettig om te vernemen dat je ons vriendelijke ontvangst en de duidelijke uitleg zo positief hebt ervaren. Dat vinden we erg belangrijk en het is waardevol om dit terug te lezen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ontvangst en een werd geluisterd…

Goede ontvangst en een werd geluisterd naar mijn wensen en de suggesties Lienden goed aan bij wat ik zocht.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze slaapadviseurs. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen.

We kijken ernaar uit om je bestelling te mogen bezorgen en wensen je alvast veel slaapgeluk toe.

Lisa

8 consejos para escribir buenas reseñas.