Wij waren zeer tevreden over de duidelijke en deskundige uitleg bij de aankoop van onze boxspring. Ook de tijd en aandacht die de verkoper voor ons nam, hebben wij enorm gewaardeerd. We voelden ons go... Ver más
La empresa ha respondido
Davy heeft ons heel goed geholpen! We hebben op voorhand een afspraak gemaakt via de website. We werden goed geholpen en begeleid met alle mogelijke info. We zijn in blijde afwachting van ons nieuw be... Ver más
Echt een aanrader!! In de showroom te Brugge geweest waarbij een deskundige info werd gegeven. De verkoper nam zijn tijd en liet ons alle bedden testen met theoretische info, waarbij we op ons ge... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een zeer goede ervaring beleefd bij jullie. Goed ontvangen vriendelijk personeel zeer goede uitleg en veel korting was meteen overtuigd om bij jullie te kopen . Had al diverse andere winkel... Ver más
Escrito por la empresa
Jagersveld 15, 5405 BW, Uden, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zeer vriendelijk en behulpzaam met voldoende kennis van zaken.

Respuesta de Swiss Sense
Heel behulpzame medewerker in de winkel te Aalst.
Zeer tevreden, enkel lange levertermijn.
Werd enkel op het einde van de bestelling ter sprake gebracht.

Respuesta de Swiss Sense
Zeer professionele en vriendelijke verkoper. Levertijd zeer goed, installatie zeer goed.
We hebben nog maar ongeveer 10 nachten in ons nieuwe bed geslapen en voorlopig slaap ik slechter dan in ons oude bed. Ik heb wel minder last van stijve spieren ' s morgens.

Respuesta de Swiss Sense
Professionele en vriendelijke toelichting in de winkel.

Respuesta de Swiss Sense
geweldige ontvangst, een goeie rondleiding super lieve mensen die daar werken ook het naar huis brengen Lucas en Sander geweldig en vriendelijk team

Respuesta de Swiss Sense
kwam binnen en vertelde wat ik nodig had en mijn bedrag dat ik wou uitgeven de winkelbediende was heeel vriendelijk en correckt na 30 min hadden we gevonden wat wij nodig hadden en hebben nadien nog bijbesteld het ging allemaal heel vlot ze verstaan u en houden rekening mee wat de klant wenst daarom prijs ik ze aan doe zo verder een top taem.

Respuesta de Swiss Sense
Ik heb nu ongeveer 8 maanden het AEROMAX Polaris Matras en ben echt niet tevreden. Na ca. 4 maanden gebruik heb ik al een klacht ingediend omdat mijn vriend doorzakt in het matras en hiervan rugpijn krijgt. Inmiddels hebben wij het matras aan de kant moeten schuiven en vervangen door een bijna 10 jaar oud dun goedkoop IKEA matras, waarmee de rugklachten van mijn vriend verdwijnen. Als we het Swiss sense matras op de kant proberen te zetten zakt het als een pudding in elkaar, wat denk ik genoeg zegt. Ik ben teleurgesteld dat Swiss sense ons niet verder heeft kunnen helpen met een passende oplossing.

Respuesta de Swiss Sense
Wij zijn heel goed en professioneel geholpen.

Respuesta de Swiss Sense
Chris en zijn vrouw zijn zeer vriendelijke mensen. Ze hebben s een zeer goede uitleg gegeven over de verschillende opties.
Grote aanrader

Respuesta de Swiss Sense
Goede service,efficiënte en duidelijke uitleg

Respuesta de Swiss Sense
De 2 vrouwen in de winkel van Oostende waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Respuesta de Swiss Sense
De service die wij ontvangen hebben van Chelsea was GEWELDIG! Ze legt alles rustig uit, en gaat het proces helemaal door met de klant. Wij hebben een bed besteld, en door de ervaring van de verkoopster gaan we nu terug een bed bestellen voor ons zoontje. Heel goeie service. Dankjewel!

Respuesta de Swiss Sense
We kregen heel duidelijke uitleg van Tine (Swisssense Aartselaar).
Er werd tijd genomen om alles grondig uit te leggen en te testen. Er werd ruimte gegeven om onderling te overleggen en om vragen te beantwoorden.
Ook bij de bestelling werd alles grondig overlopen.
Kortom: een heel aangename ervaring.

Respuesta de Swiss Sense
Misschien wat vroeg dat jullie een review vragen. We hebben een bestelling geplaatst en in november wordt er geleverd. Pas dan kan ik zeggen of ik helemaal tevreden ben. Maar mijn ervaring met het personeel van de winkel was in elk geval zeer positief. Goede uitleg gegeven en veel tijd genomen om ons bij onze aankoop te begeleiden.

Respuesta de Swiss Sense
Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg… tot 4 keer terug naar een bed gelopen om te testen.. kregen koffie om rustig te praten over mijn wensen… de levering gebeurde door 2 jonge gasten die zeer vriendelijk en professioneel alles in orde brachten met goede ( menselijke ) uitleg en ordelijk de woning verlieten…

Respuesta de Swiss Sense
In de winkel kreeg ik een degelijke en uitgebreide uitleg van de verkoper. Men nam ook voldoende tijd om mij meerdere matrassen en toebehoren te laten uittesten. We gingen samen op zoek naar het product dat het best bij mijn behoeften en noden paste. Ik kijk al uit naar de levering van mijn gloednieuwe bed.