Valorada con 1 estrellas sobre 5

Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit Chi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.

3,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Scam

Scam. They take your money and don’t respond to any update requests.
STAY AWAY!!!!

29 de noviembre de 2024

Dear Lindie,

I am truly sorry to hear about your experience. This is absolutely not the level of service we strive to provide, and I deeply apologize for any frustration caused by the lack of timely updates about your husband’s order.

We understand how upsetting it can be to feel unheard. While we are currently facing delays due to the high volume of orders, I want to assure you that we are working hard to respond to every email and request as quickly as possible. While there have been delays of a day or two in our responses, I want to emphasize that we are not a scam. We are fully committed to ensuring that every customer receives the product they ordered and that no communication is ever intentionally ignored.

I’ve reviewed our system and can see that an update has already been provided to your husband. Here’s the last message we sent to him:

"Hi Anton,
Our design team has confirmed that they have already sent you the design preview. Kindly check your inbox and review the design for your approval. If revisions are needed, feel free to let us know."

Thank you for bringing this to our attention, Lindie. Your feedback is incredibly valuable, and I truly hope we can have the opportunity to rebuild your trust in us. Please don’t hesitate to reach out if there’s anything further we can do to assist.

Kind regards,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn concept werd meerdere keren…

Mijn concept werd meerdere keren aangepast na mijn beoordeling. Het was pas definitief als ik geheel tevreden was.
Maar omdat de aanvraag groot was heeft het enkele maanden geduurd voordat ik het in huis had.

23 de septiembre de 2024

Hoi SL,

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Ik ben blij om te horen dat we het concept konden aanpassen totdat je helemaal tevreden was. Dat is precies waar we naar streven!

Ik begrijp dat het proces langer duurde vanwege de omvang van de aanvraag en ik waardeer je geduld tijdens de revisies enorm. We streven er altijd naar om kwaliteit in evenwicht te brengen met tijdige levering en je feedback helpt ons om ons proces te verbeteren.

Als je ooit nog iets nodig hebt of als we nog iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oprecht de slechtste ervaring ooit.

Oprecht de slechtste ervaring ooit.

Voor een bedrijf wat pleit voor een persoonlijke ervaring en een uniek resultaat wordt er opmerkelijk veel gebruik gemaakt van AI.

De canvassen worden gemaakt door AI, de helpdesk wordt de eerste 6 keer beantwoordt door AI, echt een verschikkelijke ervaring.

Na 14x mijn canvas opnieuw ingediend te hebben (gedurende anderhalve maand), heb ik nu een resultaat waar ik (nog steeds) ontevreden over ben.

26 de septiembre de 2024

Hoi Matijn,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt me echt om te horen dat je ervaring met ons teleurstellend is geweest en ik wil je zorgen rechtstreeks aankaarten.

We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en unieke service te bieden en het is duidelijk dat we die belofte in jouw geval niet zijn nagekomen. Hoewel we AI-tools gebruiken om te helpen met het ontwerp, wordt elke bestelling toegewezen aan een toegewijde ontwerper die aan alle revisieverzoeken werkt en niet de persoonlijke touch vervangt waar we om bekend staan. Mijn excuses als dit niet is overgekomen en tot frustratie heeft geleid.

Het is vooral zorgwekkend om te horen dat je na meerdere revisies nog steeds niet tevreden bent met het eindresultaat. Dat is niet de ervaring die we voor je willen. Ik zou graag persoonlijk met je samenwerken om dit op te lossen en ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je canvas.

Als je kunt, stuur dan een e-mail naar support@sylvani.com met alle wijzigingen die je wilde, ideeën of inzichten. Misschien wilde je een andere foto gebruiken. Stuur ze gewoon een e-mail en onze ondersteuning helpt je graag verder.

Nogmaals bedankt voor je eerlijkheid en ik hoop dat we dit voor je kunnen omdraaien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi aan de voor- en achterkant

Het canvas ziet er niet alleen mooi uit van de voorkant maar ook de achterkant is prachtig.
De foto is mooier geworden dan ik zelf had verwacht op het canvas.

14 de septiembre de 2024

Hoi Christa,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn zo blij om te horen dat je niet alleen tevreden bent met hoe het canvas er van voren uitziet, maar ook met het vakmanschap aan de achterkant. Het is geweldig om te weten dat de foto je verwachtingen op het canvas overtrof. We zijn dankbaar voor je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer prachtige stukken voor je te creëren!

Prachtige poster

De 2e prachtige poster is binnen van mijn dochter en haar beste vriendin.
Ik ben dik tevreden!

23 de septiembre de 2024

Hoi Anita,

Hartelijk dank voor je mooie recensie! We zijn blij om te horen dat de tweede poster van je dochter en haar beste vriendin is aangekomen en dat je er zo blij mee bent. We waarderen je steun en vertrouwen in onze producten enorm. Als we nog iets anders voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van de prachtige herinneringen die op het canvas zijn vastgelegd.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het eindresultaat is erg mooi geworden maar zorg dat je voldoende tijd hebt.

Het eindresultaat is erg mooi geworden: onze cartoon van het trouwaanzoek/verlovingsmoment is precies wat we wilden. Echter, het proces om tot een goede tekening te komen, nam veel tijd in beslag. Vaak werden slechts enkele van de gevraagde aanpassingen doorgevoerd, waardoor het traject langer duurde dan verwacht. Ook werden er soms wijzigingen aangebracht zonder dat we hierom gevraagd hadden. Een tip voor toekomstige kopers: dit bedrijf maakt prachtige dingen, maar zorg dat je voldoende tijd uittrekt voor het proces en controleer het product nauwkeurig om eventuele kleine fouten te laten corrigeren.

1 de septiembre de 2024

Hoi E.J.F.,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldeed en je speciale moment prachtig vastlegde. We waarderen je geduld tijdens het hele proces enorm en begrijpen dat het heen en weer sturen van aanpassingen tijd kan kosten.

Je input is waardevol en zal ons helpen onze workflow voor toekomstige bestellingen te verbeteren. We hopen dat je geniet van je cartoon en als je nog meer suggesties hebt, deel ze dan gerust!

Prima communicatie

Prima communicatie, de aanwijzingen die ik had gedeeld waren perfect uitgevoerd!
Mijn vrouw en zoon waren er heel blij mee

18 de septiembre de 2024

Hoi Mike,

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat de instructies perfect zijn uitgevoerd en dat je vrouw en zoon blij waren met het resultaat. Het was een genoegen om aan je bestelling te werken en we zijn dankbaar voor de kans om je visie tot leven te brengen!

We waarderen je steun en kijken ernaar uit om in de toekomst weer iets speciaals voor je te creëren!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leuk concept.

Leuk concept.
Nooit bij bestellen, duurt eeuwig en bij contact ben je nog niets wijzer.
Steeds krijg je te horen, we zijn bezig.
Om de haverklap krijg je een track and trace waar je niets mee kan.
Design is leuk, we hadden Disney.
Het komt uit China, heel bijzonder dat het zolang duurt. Zijn zat sites die ook via China werken, dan heb je de spullen binnen een week.
Advies kijk verder en laat deze voorbij gaan.

9 de septiembre de 2024

Hoi Tim,

Bedankt dat je je feedback met ons deelt.

We verontschuldigen ons oprecht voor de vertragingen en eventuele miscommunicatie die je hebt ervaren. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen om snellere en duidelijkere updates voor onze klanten te garanderen.

We stellen je opmerkingen over het ontwerp op prijs en we zullen je suggesties in gedachten houden terwijl we werken aan verbeteringen. Als er iets is dat we kunnen doen om je zorgen weg te nemen of het goed te maken, neem dan gerust contact met ons op. Je input is waardevol voor ons.

Zoals verwacht

Goede kwaliteit. Fijn dat je uit verschillende ontwerpen kan kiezen. Product precies zoals verwacht. Je moet ff geduld hebben maar dat is het wel waard.

17 de septiembre de 2024

Hoi Dennis,

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de ontwerpopties. Geduld wordt echt beloond en we zijn blij dat het eindproduct aan je verwachtingen voldeed.

We waarderen je steun en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Met vriendelijke groet

Super ervaring

Super ervaring! Mijn vriendin en mijzelf zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Het heeft enkele dagen langer geduurt om te leveren, maar goed contact gehad en alles was perfect verpakt en in topconditie. We zouden zo weer opnieuw bestellen, misschien een volgende bestelling he?! 😊😍😍

10 de septiembre de 2024

Hoi Jens,

Heel erg bedankt voor je geweldige recensie! We zijn ontzettend dankbaar om te horen dat jij en je vriendin allebei tevreden zijn met de kwaliteit en levering. Hoewel we de kleine vertraging betreuren, zijn we blij om te horen dat onze communicatie en verpakking aan je verwachtingen voldeden.

We helpen je graag met je volgende bestelling – we zijn er klaar voor als jij dat bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wil jullie bedanken het is…

Ik wil jullie bedanken het is fantastisch

16 de septiembre de 2024

Hoi Kiekje,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij om te horen dat je het eindproduct geweldig vindt. Het is fantastisch om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

leuk concept, lange levertijd

Het concept is leuk en de uitvoering is prima. Het duurt alleen ontzettend lang voordat het bij je bezorgd wordt. Het duurde bijna een maand voordat het geleverd werd, omdat het uit China komt. Op zich niet heel erg, maar hou hier rekening mee mocht je bestellen.

16 de septiembre de 2024

Hoi Dimitri,

Bedankt voor je eerlijke feedback! We zijn blij om te horen dat je het concept en de uitvoering leuk vond. We verontschuldigen ons oprecht voor de langere levertijd en we waarderen je geduld.

We werken er voortdurend aan om ons verzendproces te verbeteren om snellere levertijden te garanderen. We stellen je begrip zeer op prijs en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

100% tevreden klant

Snelle levering , goede communicatie en het eindresultaat is prachtig !

6 de septiembre de 2024

Hoi Katrien,

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling!

We zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad met snelle levering en goede communicatie, en we zijn nog blijer dat je tevreden bent met het eindresultaat. Je tevredenheid betekent de wereld voor ons!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Canvas doek met opdruk is Top

Canvas doek met opdruk is Top. Heeft zelfs een verstevigende achterkant van hout !
Ik had er een aluminium lijst bij besteld en die kwam als eerste,mail gestuurd of ze mijn canvas doek vergeten waren maar netjes geantwoord dat deze iets later kon komen en dat was ook zo....

10 de septiembre de 2024

Hoi Twenny,

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het canvas en de kwaliteit van de houten versteviging. We waarderen je geduld met de levering en we zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen.

Mocht je ooit nog iets nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op! We zijn er om je te helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fantastisch cadeau om te geven

Er was de hele tijd communicatie, ik werd op de hoogte gehouden waar mijn pakje was. Ik kreeg ook 2 portretten waaruit ik kon kiezen en het resultaat is zo leuk en mooi. Mijn man was er direkt helemaal weg van en het heeft nu een mooie centrale plaats in onze woonkamer gekregen.

31 de agosto de 2024

Hoi Peggy,

Heel erg bedankt voor je geweldige 5-sterrenrecensie!

We zijn blij om te horen dat het cadeau zo'n fantastische ervaring was voor jou en je man. Het is geweldig om te weten dat de communicatie en updates nuttig waren en dat je het leuk vond om uit verschillende opties te kunnen kiezen. We zijn ook blij dat het portret een speciale plek in je huis heeft!

Jouw vriendelijke woorden en ervaring zijn de redenen waarom we ernaar streven om onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit te bieden. Als je ooit nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om te helpen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel te vreden met het resultaat na…

Heel te vreden met het resultaat na goedkeuring van de cartoon netjes geleverd met de nodige bevestiging .
zeker een aanrader

24 de agosto de 2024

Hoi Tommy,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat en dat het leveringsproces soepel verliep met alle benodigde bevestigingen.

We waarderen je aanbeveling enorm en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

GEWOON PERFECT

GEWOON PERFECT

5 de septiembre de 2024

Hoi Jeff,

We zullen altijd dankbaar zijn voor je geweldige 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat alles "GEWOON PERFECT" is verlopen. Jouw tevredenheid betekent de wereld voor ons!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

De ongeduldige 😃😃

Het was een beetje langer wachten ,maar zeer zeker de moeite waard 👍🏻👍🏻😍

20 de agosto de 2024

Hoi Sonja,

Heel erg bedankt voor de geweldige 5-sterrenrecensie! We zijn blij om te horen dat je vindt dat het wachten de moeite waard was. We stellen je geduld en begrip tijdens het hele proces zeer op prijs.

Omdat we voortdurend werken aan het verbeteren van onze diensten, is je recensie echt behulpzaam bij het begeleiden van dat proces. Geniet van je canvas! 😊

Top Canvas

Mooie kwaliteit.
Goede prijsverhouding.
En gewoon erg Disney 👌🏽

9 de septiembre de 2024

Hoi Klant,

Bedankt voor de fantastische 5-sterrenrecensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de prijs, en dat het ontwerp die Disney-magie heeft vastgelegd! 😊 Als je ooit nog iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen!

Goed geholpen

Goed geholpen, elke aanpassing doen ze wat mee. Vlotte reacties op vragen. Echt super! Resultaat ook prachtig geworden!

28 de agosto de 2024

Hoi Manda,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de service en het eindresultaat. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat elke aanpassing precies goed is, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Geniet van je prachtige canvas!

Team Sylvani

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.