Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit Chi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben er heel erg blij mee want me oma is…

Ben er heel erg blij mee want me oma is helaas overleden en zo is toch een beetje bij me

7 de septiembre de 2024

Hoi Daphne,

Bedankt voor het delen van zo'n oprecht bericht.

We vinden het heel erg voor je verlies en we zijn echt vereerd dat het canvas troost biedt en je oma dicht bij je houdt. 💖

Als je nog iets nodig hebt of meer ideeën hebt voor je volgende canvasontwerp, helpen we je graag weer!

Goed

Duurde vrij lang voor de eerste update. Daarna kreeg ik een keurig berichtje dat het langer duurde wegens drukte. En vanaf toen ging het eigenlijk snel. Update met het voorlopige design en dat was top.

15 de agosto de 2024

Hoi Bryan,

Bedankt voor je feedback! We waarderen je geduld tijdens het hele proces enorm. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met het uiteindelijke ontwerp en dat alles na de eerste vertraging sneller ging. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en jouw inzichten helpen ons om ervoor te zorgen dat we in de toekomst een soepelere ervaring kunnen bieden.

Als je nog iets nodig hebt of meer ideeën hebt voor je volgende project, helpen we je graag weer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is perfect meer dan mijn…

Het is perfect meer dan mijn verwachting.

2 de septiembre de 2024

Hoi Adilson,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat het eindproduct je verwachtingen overtrof. Het was een genoegen om aan je bestelling te werken en we zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Lang wachten, geen resultaat

Na 3 weken eindelijk een eerste ontwerp. Disney karakters leken niet op de personen. Na eindeloos verzoeken om een herontwerp en heel veel mails van Sylvani dat het hoogste prioriteit heeft... na 2 maanden nog geen nieuw ontwerp. Zeggen dat iets prioriteit heeft en excuses aanbieden kunnen ze erg goed. Daadwerkelijk een ontwerp leveren.... niet. Order geannuleerd.

3 de septiembre de 2024

Hallo GZ,

Het spijt ons enorm om te horen over uw ervaring met uw bestelling. We begrijpen uw frustratie over de vertragingen en het ontwerpproces en we verontschuldigen ons oprecht dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We streven ernaar om ontwerpen van hoge kwaliteit te leveren die de gelijkenis en essentie van de mensen in elk stuk vastleggen. Het is duidelijk dat we in uw geval tekort zijn geschoten en daarvoor bieden we oprecht onze excuses aan. De langere wachttijd en het ontbreken van een geschikt nieuw ontwerp weerspiegelen niet de service die we willen bieden.

Uw feedback is belangrijk voor ons en we werken er actief aan om onze processen te verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Als er nog iets is dat we kunnen doen om deze ervaring goed te maken, aarzel dan niet om ons dit te laten weten via support@sylvani.com.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht en we hopen dat u ons in de toekomst nog een kans geeft om u beter van dienst te zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het begon met een vreselijke lange…

Het begon met een vreselijke lange wachttijd! Daarna kreeg ik een design van een heel ander gezin erg slecht voor de privacy! En als klap op de vuurpijl was het schilderij vreselijk! Het lijkt totaal niet en de personen op de schilderij hebben 6 tenen…. Hoe dan.. vreselijk bedrijf zeker niet bestellen hier!

13 de agosto de 2024

Hallo Remco,

We verontschuldigen ons oprecht voor de ervaring die u met ons had. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven en we begrijpen uw frustratie over de vertragingen en de verwarring met het ontwerp. We nemen deze kwestie zeer serieus om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Wat de kwaliteit van het schilderij betreft, willen we dit voor u rechtzetten. Als u ons een foto van het canvas dat u hebt ontvangen kunt sturen, stuur deze dan naar support@sylvani.com en we zullen onderzoeken wat er mis is gegaan en bespreken hoe we dit naar uw tevredenheid kunnen oplossen.

Weet dat uw feedback waardevol voor ons is en dat we ons inzetten om onze diensten te verbeteren.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht en we hopen de kans te krijgen om het recht te zetten.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Disappointed

The frame that I bought with my portrait doesn't fit the portret and was so tight it damaged the portret. And the portret wasn't really as good as I hoped it would be

2 de septiembre de 2024

Hoi Bart,

Ik vind het erg vervelend om te horen dat de lijst niet goed op je portret paste en dat het schade veroorzaakte. Ik begrijp hoe teleurstellend dit moet zijn. We streven er altijd naar om producten te leveren die aan je verwachtingen voldoen en vreugde brengen, en het spijt me dat dit hier niet het geval was.

We zouden dit graag voor je rechtzetten. Kun je ons je bericht sturen op support@sylvani.com? Dit helpt ons het probleem beter te begrijpen en te werken aan een geschikte oplossing.

Bedankt voor je feedback. Jouw ervaring is belangrijk voor ons en we hopen de kans te krijgen om jouw ervaring met Sylvani te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een perfecte cadeau.

Het was een perfecte cadeau.
De beelden waren erg mooi. De prijs is het waard. Bedankt Sylvani

22 de agosto de 2024

Hoi Klant,

Bedankt voor je geweldige review en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat het cadeau perfect was en dat je de afbeeldingen prachtig vond. Het is geweldig om te weten dat je vindt dat de kwaliteit van het canvas past bij de prijs.

We zijn dankbaar voor je steun en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit. Ook zeer goede communicatie.!

9 de agosto de 2024

Hoi Jeroen,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze producten waardevol vindt en dat je onze communicatie waardeert. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Sylvani!

Het is heel mooi

Het is heel mooi. Alleen ik moest er wel erg lang op wachten. Dat is wel een min puntje.

16 de agosto de 2024

Hoi Ajay,

Bedankt voor je 4-sterrenbeoordeling en je vriendelijke woorden over het product! Onze excuses voor de lange wachttijd die je hebt moeten ervaren, en we waarderen je geduld en begrip tijdens het hele proces.

We werken er voortdurend aan om onze processen te verbeteren om snellere levering te garanderen, en we zullen je feedback serieus nemen om toekomstige problemen te voorkomen.

HEELL MOOI!!!

HEELL MOOI!!!
Het duurde wel wat langer voor dat de canvas aankwam. En voor de ik een mail kreeg van hun , voor een goedkeuring te geven, maar de klantenservice was heel goed en ze hebben goed geholpen dus heb je iets besteld zul je even geduld moeten hebben. Dit is absoluut geen oplichting!!!! Duss aanrader het is een heel goed kwaliteit.

23 de agosto de 2024

Hoi Tim,

We zijn zo blij met je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je het canvas mooi vindt en de kwaliteit van ons werk waardeert. Onze excuses voor de vertraging en we zijn dankbaar voor je geduld. Het is fantastisch om te weten dat ons klantenserviceteam je tijdens het hele proces heeft kunnen helpen.

Je vertrouwen en aanbeveling betekenen veel voor ons en we zijn er om je te helpen met alles wat je nodig hebt. Geniet van je prachtige canvas en bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede service en als je iets wilt…

Hele goede service en als je iets wilt vragen kan je mailen, en je krijgt heel snel antwoord en word goed opgelost .
Ik ben zeer tevreden .

22 de agosto de 2024

Hoi Petra,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw vragen snel zijn opgelost. We streven ernaar om al onze klanten snelle en effectieve ondersteuning te bieden en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als je ooit meer vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Nogmaals bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen!

Jeffrey

Super

Heel erg leuk en goed gedaan. Canvas word netjes op hout geplakt dus is goed stevig. Zoetermeer zeer netjes uit. Goede kwaliteit echt een aanrader

20 de agosto de 2024

Hoi Marcel,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het canvas en het stevige vakmanschap. Je aanbeveling betekent veel voor ons en we zijn blij dat het eindproduct aan je verwachtingen voldeed.

Mocht je ooit nog iets nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Sylvani!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het uploaden van de originele foto…

Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. Erg leuk gedaan, precies zoals in de advertentie. Tevens was het erg goed verpakt zodat tijdens transport er geen beschadigingen kunnen optreden. Zelfs compleet met ophanghaakje en handschoentje zodat je niet met vettige handen de poster hoeft beet te houden. Kortom, aan alle afspraken/verwachting is voldaan

1 de agosto de 2024

Hoi eurowings,

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenbeoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met het hele proces, van het ontvangen van meerdere voorstellen tot het eindproduct. Het is geweldig om te weten dat de verpakking, samen met de doordachte extra's zoals de ophanghaak en handschoen, aan je verwachtingen voldeden.

We streven er altijd naar om precies te leveren wat we beloven, en je feedback laat ons weten dat we op de goede weg zijn. Bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen, en we hopen in de toekomst weer iets speciaals voor je te creëren!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

23 dagen moeten wachten op mijn…

23 dagen moeten wachten op mijn bestelling

Mailtje gestuurd of ik komende 7 dagen het binnen kreeg voordat ik op vakantie ging en dat lukte niet dus heeft sylvani mijn bestelling geannuleerd en geld terug gestort

Contact met klantenservice was wel snel maar wachttijden verschrikkelijk !

18 de agosto de 2024

Hoi Rick,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt me te horen dat de lange wachttijd voor je bestelling tot teleurstelling heeft geleid.

Hoewel we blij zijn dat ons klantenserviceteam je snel heeft kunnen helpen, betreuren we het dat de wachttijden voor je bestelling niet aan je verwachtingen voldeden. Je feedback is waardevol en we werken er actief aan om onze processen te verbeteren om vertragingen zoals deze in de toekomst te voorkomen.

We waarderen je begrip en hopen dat je ons nog een kans geeft om je beter van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het duurt even maar dan heb je ook wat.

Het duurt even maar dan heb je ook wat.
Mooi stevig verpakt en het bestelde zag er perfect uit. Heel blij nee.

15 de agosto de 2024

Hoi Jacqueline,

Wat een fantastische 5-sterrenbeoordeling! Weten dat je erg blij bent met je bestelling betekent de wereld voor ons. We streven er altijd naar om perfectie te leveren en het is geweldig om te weten dat de verpakking en het eindproduct aan je verwachtingen voldeden.

Bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Super goede service!

Er werd snel op emails gereageerd en ik kon de bestelling aanpassen tot het perfect was voor mij!

31 de julio de 2024

Hoi Emma,

Heel erg bedankt voor de geweldige 5-sterrenbeoordeling! We zijn overweldigd om te horen dat je tevreden was met onze service en dat we je konden helpen je bestelling aan te passen totdat deze helemaal goed was. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen en we kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo blij mee nu heb ik haar voor altijd…

Zo blij mee nu heb ik haar voor altijd bij me.

14 de agosto de 2024

Hoi Jan,

Bedankt voor de lieve 5-sterrenrecensie! We zijn blij om te horen dat je zo blij bent met je canvas. Het is echt bijzonder om te weten dat we iets betekenisvols voor je hebben kunnen creëren. We zijn vereerd dat we hebben mogen bijdragen aan het bewaren van zo'n gekoesterde herinnering.

Bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen en we hopen dat je canvas je nog jarenlang plezier zal brengen.

Mooie resultaten

Mooie resultaten. Het enige jammere is dat je zo weinig als wijziging op kunt geven, dat ik heel veel wijziging pogingen heb moeten doen.

12 de agosto de 2024

Hoi Rowena,

Bedankt voor je 4-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de uiteindelijke resultaten. We waarderen je feedback over het veranderingsproces en begrijpen dat het een beetje beperkend kan zijn. We zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en jouw input is van onschatbare waarde om ons te helpen onze service te verbeteren.

Als je nog meer suggesties hebt of in de toekomst meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportkanaal op support@sylvani.com. We zijn er om je ervaring zo soepel en bevredigend mogelijk te maken.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van Sylvani!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slecht bedrijf wacht al meer dan 6…

Wat een slecht bedrijf wacht al meer dan 6 weken op mij bestellingen iedere keer zeggen ze dat je het binnen 24 48 uur gaan leveren maar na 6 weken nog steeds niks geleverd of ontwerp gezien vind het niet erg als het lang duurt maar wees eerlijk met je informatie

1 de agosto de 2024

Hoi Willem,

Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de frustrerende ervaring die je met ons hebt gehad. Ik begrijp je teleurstelling volledig en ik wil je verzekeren dat je feedback serieus wordt genomen.

Ons doel is altijd om eerlijke communicatie en tijdige leveringen te bieden, en het is duidelijk dat we in jouw geval tekort zijn geschoten. Het spijt me echt voor de vertragingen en het gebrek aan transparantie met betrekking tot je bestelling.

Stuur ons een bericht op support@sylvani.com. Ik zal persoonlijk onderzoeken wat er mis is gegaan en ervoor zorgen dat je bestelling prioriteit krijgt.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en ik waardeer je geduld terwijl we eraan werken om dit te corrigeren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het duurde even maar dan heb je ook…

Het duurde even maar dan heb je ook wat! Kunt zovaak als je wilt aanpassingen doen tot het volledig naar wens is. Resultaat mag er zeker zijn

31 de julio de 2024

Hoi Britt,

Heel erg bedankt voor de geweldige 5-sterrenbeoordeling! We waarderen je geduld en we zijn blij dat je de tijd hebt genomen om de aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat alles precies goed was. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij dat de resultaten aan je verwachtingen voldeden.

Nogmaals bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen! We kijken ernaar uit om in de toekomst weer met je samen te werken.

Team Sylvani

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.