Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Ver más
La empresa ha respondido
Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.
Información de contacto
Berberishage 33, 9408 EN, Assen, Holanda
- support@sylvani.com
- sylvani.com
No ha contestado las opiniones negativas
Ik had een moederdagcadeau besteld.
Ik had een moederdagcadeau besteld.
Het ontwerp was wel mooi maar ik zou nog iets willen veranderd hebben. Toen kreeg ik de melding als dit moest veranderd worden dan ging het niet meer op tijd geleverd worden. Uiteindelijk heb ik dan gezegt ok pak dat ontwerp maar en komt het alsnog 1,5 weken later...
Buiten dat feit is de canvas wel van goede kwaliteit

Respuesta de Sylvani
Het canvasdoek is prachtig gewoon
Het canvasdoek is prachtig gewoon. Heel stevig ingepakt. Ik ben héél tevreden. Mooi op de tijd die ze hadden gezegd. Een aanrader voor iedereen. Er zijn veel fake kapers op de kust. Dus wees waakzaam.

Respuesta de Sylvani
Moeder/Vrouw vind het een mooi…
Moeder/Vrouw vind het een mooi moederdag kado. Alleen misschien wel handig om erbij te zeggen/zetten dat de levertijd zo'n kleine 3 weken is. Dus optijd bestellen!!

Makkelijk bestel proces
Makkelijk bestel proces. Goede duidelijke vraag voor controle en daarna een correcte afhandeling binnen de afgesproken termijn.

So beautiful
So beautiful! My 4 beloved cats on canvas! Thank you so much!!

Het was er in 14 dagen
Het was er in 14 dagen, mooi voor moederdag de kinderen waren er blij

Respuesta de Sylvani
Hallo ik ben heel te vrede er over…
Hallo ik ben heel te vrede er over mooie afgewerkt en geleverd dankje

Snelle feedback per e-mail
Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit China per vliegtuig; goede tracking gegevens)

Je krijgt wat je ziet
Je krijgt wat je ziet op de website, was mooi om af te geven als cadeau.

26/04 een canvas bested
26/04 een canvas besteld. Ging voor moederdag geleverd Worden, niet dus. Volgens de site zit het nog ergens in parijs. Al 3 Dagen .

Respuesta de Sylvani
"Disney" foto niet lijkend en veel te laat
"Disney" foto besteld van ons gezin voor moederdag. Deze zou gegarandeerd voor moederdag binnenkomen. Na een paar dagen kwam de digitale proefdruk binnen en deze was teleurstellend. De setting leek wel op pnze foto, maar de personen waren verre van herkenbaar. Toen toch maar akkoord gegeven omdat hij anders niet voor moederdag zou komen. Uiteindelijk is het morgen moederdag en is het pakketje zo te zien nog ergens in China.

Proefdruk snel klaar.
Proefdruk snel klaar, wijzigingen zijn mogelijk, er wordt geluisterd naar uw wensen.
Alleen dacht ik dat ik bij een firma in Nederland bestelde, maar alles werd in China gemaakt en ook vanuit China geleverd, wat de levertijd niet ten goede komt.

Het is een mooi product
Het is een mooi product, levering zoals afgesproken en je kunt de bestelling volgen van begin tot levering.

2 leuke canvas laten maken
2 leuke canvas laten maken
Mooie kwaliteit erg tevreden 😊

Respuesta de Sylvani
Besteld, geen proefdruk geen concrete reactie, geen ontvangst
Ik heb 27 april een bestelling gedaan. En kreeg een bevestigingsmail met deze tekst:
Je bestelling is nu bevestigd. Houd er rekening mee dat onze gepersonaliseerde canvassen extra tijd nodig hebben (48-72 uur) om op maat te worden geproduceerd zoals jij dat wilt.
Uiteindelijk heb ik nog niets ontvangen, zelfs geen proefdruk of iets. Ik heb op 30 april gevraagd of ik nog een proefdruk krijg. Op 5 mei jl. kreeg ik onderstaande mail:
Onze oprechte excuses voor de vertraging bij het reageren op uw recente vragen of zorgen. Als gevolg van een onvoorzien probleem met de e-mailintegratie hebben we vertragingen ondervonden bij het ontvangen en verwerken van uw berichten. U kunt er zeker van zijn dat we deze kwestie al hebben opgelost en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.
Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met ons productieteam om prioriteit te geven aan uw bestelling en u een update te geven over de status ervan. Geef ons nog een paar dagen de tijd om er zeker van te zijn dat alles in orde is. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om deze kwestie snel op te lossen.
Helemaal geen reactie over een proefdruk. Lijkt automatisch gegenereerd te zijn.
Bestelnummer #S10421EU

Zeer slechte service!
Wat een slechte service! Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik de ontwerpen niet goed vind en heb mijn geld terug geeist. Ipv daarop antwoord te geven wordt er opnieuw een mail gestuurd of ik de wijzigingen wil doorgeven of het ontwerp wil goedkeuren. Ik heb zelfs hun algemene voorwaarden in de mail gezet dat ik recht heb om mijn geld terug te krijgen. Weer kreeg ik een mail (zeer waarschijnlijk van een AI) of ik de wijziging wil doorgeven. Er is geen telefonisch contact mogelijk. Ik krijg de indruk dat er helemaal geen mensen werken! Ik zou het ten zeerste afraden om bij Sylvani te bestellen!

Oplichters - niks ontvangen
Ik heb 21 april 2 producten besteld (Disney canvas) en ik zou binnen 24uur een proef krijgen. Tot op heden niets ontvangen en er is op geen enkele manier contact met jullie op te nemen. Voelt als oplichters? Hopelijk wordt dit beeld nog bijgesteld.
Update 08-05: Bij deze mijn bestelnummer: #S10102EU. Veel mails en beloftes inmiddels van jullie ontvangen, maar nog geen product of ook maar een proefdruk ervan. Heel erg jammer dit.

Erg leuk
Erg leuk, heb een aantal keer het design laten aanpassen zonder problemen en de qualiteit is goed :)

Respuesta de Sylvani
Más información sobre otros tipos de reseñas.