Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit Chi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een bestelling geplaatst en ik…

Ik heb een bestelling geplaatst en ik heb een kwartier na m’n bestelling ze een mail gestuurd dat of er nog een naam bij gezet kon worden, maar ik ben nu vier dagen verder en ik heb nog steeds niets gehoord

29 de abril de 2024

Hallo Menno,

Bedankt dat je het probleem met je bestelling op canvas onder onze aandacht hebt gebracht. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak of de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Wees gerust, we doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Een van onze toegewijde medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen om de gewenste aanpassingen aan uw canvas te bespreken. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we willen er zeker van zijn dat uw eindproduct aan uw verwachtingen voldoet.

We stellen je geduld en begrip op prijs terwijl we alles in orde maken.

Bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen en we kijken ernaar uit om je een canvas te leveren waar je dol op zult zijn.

Heel tevreden

Omdat ik de namen er kon inbrengen van een 4 geslacht
En cadeau ga doen aan mijn dochter.

19 de abril de 2024

Hoi Marina!

Wauw! Heel erg bedankt voor het toekennen van een 5-sterrenbeoordeling! 🌟🌟🌟🌟🌟

Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn verheugd te horen dat u zo'n positieve ervaring met Sylvani heeft gehad. Als er nog iets is dat we kunnen doen om uw ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We stellen uw steun zeer op prijs en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sjeetje wat een mooi cadeau

Sjeetje wat een mooi cadeau om te geven.
Super origineel.

Hele goede kwaliteit ook.
Levertijd ongeveer 2 a 3 weken.

Ik ga er zelf ook nog een bestellen.
Echte aanrader !

28 de abril de 2024

Hoi Niels,

Wauw! Heel erg bedankt voor de 5 sterren! 🌟🌟🌟🌟🌟

Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Sylvani.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mij zien ze niet meer terug!…

Ik had het idee dat er niet naar me wensen geluisterd werd, opeens was hij verzonden, daarna was hij weer in productie om aan mijn wensen te voldoen. Ik ben zeker niet tevreden over de manier waarop er gecommuniceerd is. Het product is gelukkig goed aangekomen maar dat heeft wel bloed, zweet en tranen gekost! Mij zien jullie hier niet meer terug!

Hallo Kirsa,

Bedankt voor het delen van je feedback met ons, hoewel het ons spijt om te horen over je ervaring. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Wat betreft de ontwerpschetsen begrijpen we je bezorgdheid over de automatische goedkeuring na de wachttijd. Uw feedback is cruciaal om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet. Het spijt ons als er verwarring is ontstaan tijdens het proces.

We nemen uw feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze procedures en communicatie te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooie schilderijen en vrij snelle…

Zeer mooie schilderijen en vrij snelle levering

Hoi Van,

Mooie canvas

Mooie canvas, leuk om cadeau te doen!

Hoi Van,

Product zoals beschreven

2 de abril de 2024

Hallo J,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. We waarderen je feedback en zijn blij om te horen dat je over het algemeen een positieve ervaring hebt gehad.

Hoewel we streven naar perfectie, begrijpen we ook dat er gebieden kunnen zijn waar we kunnen verbeteren. Als je specifieke suggesties of zorgen hebt die ons kunnen helpen om in de toekomst een 5-sterren beoordeling te krijgen, voel je dan vrij om deze met ons te delen. Uw input is van onschatbare waarde als we onze diensten blijven verbeteren.

Nogmaals bedankt dat je voor Sylvani hebt gekozen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Super service !

Super service !! Ik had de verkeerde kleur besteld. ( in het voorbeeld was het wel de juiste kleur, dus dat was niet opgevallen ). Gemaild waarna de bestelling werd teruggenomen en er werd direct een nieuwe gemaakt. Is ontzettend mooi geworden!

23 de abril de 2024

Hallo Renata,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zijn goed en makkelijk te bereiken en…

Zijn goed en makkelijk te bereiken en reageren snel, dus geeft een betrouwbaar gevoel. Het bestelde product zat goed en netje verpakt, maar duurde wel erg lang en daarnaast had de kwaliteit van het bestelde product wat beter mogen zijn.

22 de abril de 2024

Hoi Millen,

Bedankt voor je feedback! We waarderen je tijd en we nemen je suggesties zeker mee om onze service te blijven verbeteren.

Als je nog andere opmerkingen of zorgen hebt, voel je dan vrij om deze met ons te delen. We zijn er altijd om naar u te luisteren en uw ervaring nog beter te maken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden en blij met mijn aankoop:)

Wat ben ik blij en tevreden met mijn aankoop voor Moederdag. En Sylvani zeer betrokken en service gericht. Met al mijn vragen kon ik bij haar terecht en ik kon merken dat ze het zeer belangrijk vind dat alles goed gaat en dat ze de klant belangrijk vind. Blijf zo doorgaan:)

20 de abril de 2024

Hallo Consument,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling! We waarderen je feedback en steun enorm. Dit is een grote motivatie voor ons team en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Heel mooi canvas

Heel mooi canvas. Een echte aanrader .

8 de abril de 2024

Hoi Berlinda,

Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Canvas schilderijen

Alles netjes geregeld en op tijd binnen gekregen en het is super mooi

16 de abril de 2024

Hallo Rudy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Je vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en dienen als een grote bron van motivatie voor ons team hier bij Sylvani.

We waarderen je steun enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Mooie producten

Mooie producten, goede afwerking, degelijke verpakking

14 de abril de 2024

Hoi Rosetta,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. Uw vriendelijke woorden betekenen de wereld voor ons en dienen als een grote bron van motivatie voor ons team hier bij Sylvani.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jammer van de prijs !

Ik ben zeer tevreden met de kaders die ik ontving, alleen was het niet fijn te lezen na 2 dagen levering dat er 40% korting was, terwijl ik 2 stuks aankocht om 20% te kunnen verkrijgen….
Hetzelfde kader stond daardoor plots aan bijna de helft van de prijs….dit voelt als bedrogen worden en das niet fijn !

3 de abril de 2024

Hallo Sandra,

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om zo'n kans te missen en het spijt ons dat je hierdoor teleurgesteld bent. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke aanbiedingen en promoties te bieden, en het spijt ons dat je niet van deze aanbieding hebt kunnen profiteren.

Kortingen zijn vaak slechts een beperkte tijd beschikbaar en zijn onderhevig aan specifieke voorwaarden.

Als je de laatste aanbiedingen of kortingen voor je volgende bestelling wilt ontvangen, kun je contact opnemen met onze klantenservice: support@sylvani.com.

We zijn er om je te helpen.

Kader zoals verwacht.

Kader zoals verwacht.
Geleverd zoals afgsproken.

2 de abril de 2024

Hallo NV,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. We waarderen je steun echt en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Ben zeer tevreden over dit bedrijf, nadat mijn product beschadigd afgeleverd is heb ik via de mail een berichtje gestuurd met foto’s van de beschadiging. Ze hebben kosteloos een nieuw product naar mij opgestuurd. Helemaal Top !!!!

3 de abril de 2024

Hallo Alys,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons product/dienst. Deze feedback motiveert ons om voortdurend te streven naar uitmuntendheid.

We stellen uw steun zeer op prijs en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Ernstig goed

Sneller dan verwacht binnen, hou rekening met 2 weken.
Goed verpakt, product ziet er goed en netjes uit.
Hele blije schoonmoeder.
Bedankt.

20 de marzo de 2024

Hallo Gameverhalen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt super mooi me vrouw is er erg blij…

Echt super mooi me vrouw is er erg blij mee😉 happy wife happy life🤣

30 de marzo de 2024

Hoi Maantje,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen. We stellen je steun echt op prijs en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Kleinkinderen

Het resultaat is mooi maar bij de datum van onze kleindochter staat alleen het geboortejaar en niet de geboortedatum. Is die bij jullie verloren gegaan of heb ik bij de bestelling er over gekeken. Dit is wel heel spijtig !!!

27 de marzo de 2024

Hoi Nicole,

Bedankt voor je geweldige feedback.

Het spijt ons te horen dat er wat details ontbraken op je canvasdoek. Jouw tevredenheid is altijd onze topprioriteit en als je meer hulp nodig hebt of deze kwestie in meer detail wilt bespreken, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bedankt dat je deze kwestie onder onze aandacht hebt gebracht en we waarderen je begrip.

Nog een fijne dag!

Zeer tevreden!

Na een eerste ontvangen screening feedback gegeven wat snel werd opgepakt en keurig is uitgevoerd. Vervolgens de tweede screenshots nog goedgekeurd en snel thuisgestuurd gekregen. Netjes verpakt thuisgestuurd gekregen en ligt nu klaar om cadeau te geven.

14 de marzo de 2024

Hallo Ronald,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. We stellen uw steun echt op prijs en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Team Sylvani

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.