TacDane Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at handle med den, når man kommer i butikken blir man altid budt velkommen, og de står klar til at hjælpe om det er små eller store ting. Jeg havde købt et vortex sigte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tacdane er “fit for service” Jeg fik en super ekspedition af min online ordre fra Tacdanes medarbejdere. Hurtig og effektiv, og uden dårlige undskyldninger om hvorfor dele af ordren eftersendes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge en dæmper til PRS konkurrencer og min 7mmRM jagtriffel så jeg snakkede med Magnus fra tacdane og vi nåede frem til en silentsteel dæmper med en safeguard (for varme flimmer) var løs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med TacDane. Magnus var utrolig servicemindet og meget overbærende, selvom jeg måske var lidt besværlig. Kort efter jeg havde lagt min ordre, udkom der nemlig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de armas

Escrito por la empresa

Hos TacDane har vi specialiseret os i at levere våben, ammunition og taktisk udstyr til alle typer skytter, hvad end det omhandler jagt eller sportsskydning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helt perfekt service!

Helt perfekt service! Enormt venligt og hjælpsomt personale som er dedikeret til at give den absolut bedste online kundeservice man kunne ønske sig. Forventer klart at handle her igen!

23 de julio de 2024

Super professionelt!

Super professionelt!
Altid god service, og tingene bliver altid leveret som aftalt. Det er meget tydeligt at de har den bedste baggrund for rådgivning.

20 de febrero de 2024

Super service!

Super service!
Har købt et Holosun rødpunkt sigte, en fjeder et mount og Sordin høreværn. Nogle af delene var ikke på lager, men Tacdane skaffede det, og gav løbende besked om ordren.
Den bedste service der findes.

16 de febrero de 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg har købt et Magpul Hunter skæfte samt magasinbrønd/magasin ved Tacdane. Farven (ODG) var udsolgt i det meste af Nordeuropa, men Magnus fra Tacdane fik hurtigt skaffet et hjem til mig fra Sverige via en anden forhandler. Jeg er løbende blevet orienteret undervejs da jeg nævnte, at det var lidt en haster, grundet forestående jagtrejser m.v. Det har været en fornøjelse, og jeg kommer til at handle hos Tacdane først og fremmest i fremtiden.

Udover fantastisk service, også i weekenden, så var prisen den mest fordelagtige i Danmark, også selvom Tacdane hentede skæftet hjem via en anden forhandler i Sverige.

Hvis jeg kunne give 6/5 stjerner for extraordinær god og personlig service, så gjorde jeg det.

7 de febrero de 2024

Top service og kvalitet

Jeg har flere gange handlet med TacDane. Både privat og i foreningsregi.
Det er altid en god oplevelse, de er super hjælpsomme. De hjælper med at skaffe obskure dele hjem og lytter samt vejleder på beste vis.

Jeg kan klart anbefale at handle ved Tacdane om det er ammo eller grej, til privat eller din forening..

1 de mayo de 2023

Fantastisk forretning

Fantastisk forretning, uovertruffen service og god rådgivning.
Det er helt tydeligt, at folkene bag har erfaringen og viden på plads på deres område.

Hurtig behandling af ordre og kvalitetsprodukter.
Anbefales til alle, der søger det fede grej!

14 de enero de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.