Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Tactium Lekdetectie is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het detecteren van de bron van lekkage of waterschade. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en gegroeid door de lekdetectiespecialist te zijn die écht met u meedenkt. Inmiddels hebben we in heel Nederland een specialist rijden die klaarstaat voor u. Aan de hand van de nieuwste technieken en met behulp van het meest geavanceerde apparatuur garanderen wij nooit hak- en breekwerk toe te passen gedurende het onderzoek. Met trots kan Tactium Lekdetectie zeggen dat we een slagingspercentage van 97% hebben. Voor alle type waterlekkages en-of waterschade kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een lek in de waterleiding, badkamer, gevel of vloerverwarming wij staan voor u klaar. Iedere lekkage is anders, maar ons doel is altijd het zelfde: De bron van een lekkage nauwkeurig op te sporen om verdere schade voor te zijn. We zijn dan ook het meest trots dat we op Google een 4.8/5 scoren op klantveraringen. Tactium Lekdetectie is pas tevreden als u dat bent. Voor vragen en vrijblijvend advies kunt u altijd bij ons terecht. Onze klantenservice is 7 dagen in de week van 08:00 uur tot 20:00 uur beschikbaar. Neem aanvoudig contact op een expert.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Top ervaring

Top ervaring. Goed geholpen door de vakman en goede toelichting gekregen

15 de enero de 2025

Respuesta de Tactium

Bedankt voor je review Bugrahan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na enige tijd last gehad te hebben van…

Na enige tijd last gehad te hebben van een lekkage en na veel experts die de lekkage niet konden vinden heb ok gelukkig Tactium benaderd aan de inspecteur was duidelijk op te merken dat hij verstand had van zijn vak waardoor hij de lekkage snel wist op te sporen en het rapport was duudelijk en goed onderbouwd.

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Tactium

Bedankt voor de mooie review. We waarderen het enorm!

echt TOP

Ik ben zeer tevreden over de service! Ik ben goed en snel geholpen en het rapport dat ik ontving was duidelijk en overzichtelijk. Alles werd helder uitgelegd, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Echt een aanrader!

6 de septiembre de 2024

Respuesta de Tactium

Bedankt voor de mooie woorden Niels!

Top service!

Ben goed geholpen! Wat ik vooral waardeerde was de duidelijke uitleg die ik kreeg over het probleem en de mogelijke oplossingen. Sindsdien heb ik geen problemen meer gehad. Top service!

9 de septiembre de 2024

Bedankt Kevin :)

Goed

Tactium Lekdetectie heeft ons goed geholpen. Inspecteur was behulpzaam en service ging lekker snel.

7 de octubre de 2024

Respuesta de Tactium

Bedankt! Mooi om te lezen. We waarderen je review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed werk en super professioneel

Erg goed en snel geholpen! Ik had al een langere tijd last van een lekkage in mijn badkamer en de loodgieter die langskwam kon ons ook niet helpen. Via de loodgieter jullie website gekregen en jullie hebben top werk geleverd! Het rapport heeft geholpen om het probleem op te lossen en de schade te dekken

1 de octubre de 2024

Respuesta de Tactium

Bedankt voor je review Tarik, we waarderen het!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.