Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lars Alm 2023 kom och uppsattes våra: 10 paneler till garagets sida mot sydost och 14 på bostadshusets sydvästra riktning med 45 gradig taklutning. Panelerna kopplades samman med en kabel under gr... Ver más

1. Empresa de energía solar
  2. Equipos y soluciones de energía
  3. Proveedor de energía renovable
  4. Contratista de energía solar
  5. Proveedor de equipos de generación de energía solar

Escrito por la empresa

Solsystem är småländskt familjeföretag som sedan 2017 har levererat skräddarsydda solcells- och batterilösningar till villaägaren, industrin, bostadsrättsföreningen och lantbrukaren.

4,8

2 estrellas
1 estrella

Sol-panel-system!

Lars Alm
2023 kom och uppsattes våra: 10 paneler till garagets sida mot sydost och 14 på bostadshusets sydvästra riktning med 45 gradig taklutning. Panelerna kopplades samman med en kabel under gräsmattan.
Vi fick god handledning och information och två raska montörer installerade.
Vi är mycket nöjda med åtgärderna som, utöver tillfredsställelsen av att hämta energi direkt från solen, sänkt årsförbrukningen av el med mellan 5 och 6 tusen kwh.
Ny god kontakt för underhåll och support med den ansvarskännande handläggaren Mathias.

11 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt bemötande och kunniga medarbetare.

Det är nu sex år sedan jag installerade solpanelerna och batterier har tidigare känts svåra att räkna hem. Nu när elprismarknaden åker upp och ner i ytterligheter så var det dags. Valet föll på Solsystems lösning med AI-styrning, mycket tack vare Mattias sakliga och pedagogiska information. Installationen av batterierna kom snabbt på plats och installatörerna var fantastiska. Jag kan bara ge positivt omdöme och rekommendera dom i min tur. Bra jobbat!

16 de marzo de 2026

Mycket proffsiga!

Mycket proffsigt både vad gäller information och installation. Installerade i maj 2023 och har en stadig produktion på +10,000 kWh/år.

23 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

mycket nöjda med den support vi…

Vi är mycket nöjda med den support vi har fått av Solsystem Sverige för vår solcells-och batterianläggning . Teamet har varit snabb ,kunnig och tillgänglig vid frågor. Särskilt värdefull har varit den proaktiva uppföljningen varit, där de säkerställt att anläggningen presterar optimalt och att eventuella driftstörningar åtgärdas omgående . Denna servicekänsla skapar stor trygghet och jag kan varmt rekommendera Solsystem Sverige.

13 de noviembre de 2025

Bra jobbat Solsystem!

Nu när det var dags att investera i ett batterisystem som komplement till våra solpaneler föll det sig naturligt att vända oss till Solsystem som gjorde ett utomordentligt jobb med installation och driftsättning av solpanelerna för två år sedan.
Efter beställning levererades batteri och växelriktare på utsatt dag. Kort därefter installerades utrustningen av Solsystems elinstallatör. Snygg och ren installation med efterföljande driftsättning och utbildning i handhavande av Sigenstor batterisystem.
Allt fungerar perfekt och vi kan inte vara annat än nöjda.

7 de octubre de 2025

Återkommande kund

För några år sedan köpte vi solpaneler av detta företag. Nu när det var dags för batteri så var det olika aktörer som vi kontaktades av, men detta kändes bäst pga att det är ett lokalt företag. Inte dom billigaste men vi uppskattar servicen. Det har visat sig att, nu när allt är klart och installerat, att vi gjorde ett bra val. Snabb, trevlig och tillmötesgående service. Precis som det ska va.

1 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidig process, Snygg installation = toppen!

Snabb återkoppling, bra bemötande och smidig process fram till beslut och avtal. Kunnig inom området, jag som är lite intresserad hade lite extra integrationer och frågor som man tog hänsyn till. Snygg installation vilket var viktigt för mig, noggrann elektriker som gjorde installationen är guld värt! Mycket nöjd, kan rekommenderas!
/Anders

15 de agosto de 2025

Solceller och Batterier

Installerade solceller och batterier från Solsystem i december förra året, väldigt nöjd och kompletterade med fler batterier i våras. Solsystem är alltid trevliga och tillmötesgående samt enkla att få tag på vid frågor.
Magnus Svenningsson

31 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi i familjen har gjort totalt tretton…

Vi i familjen har gjort totalt tretton installationer från detta företag. Av dessa har sex utförts detta år. Det finns många företag som lockar med det mesta! Men har Ni av någon anledning inte anlita detta företag så har ni förhoppningsvis haft tur. Men om Ni vill vara säkra på att både få bästa pris och service ska ni anlita detta företag.
MVH
Stefan Crona

29 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det började med att jag skickade…

Det började med att jag skickade offertförfrågan till fem olika företag samt att jag skrev till Solsystem's representant i Småland/Vetlanda o frågade om de ville vara med......med stor förvåning svarade Fredrik omgående! Av de andra hördes inte ett ljud. Fredrik gjorde analys på plats och dimensionerade systemet via offert, mycket bra.
Min ambition är att vara så nära 0 som möjligt, givet omvärldsfaktorer för de ändras hela tiden. Systemet med celler och batterier har sedan start i typ mars fungerat oklanderligt, har utökat med ytterligare ett batteri. Kommer antagligen utöka med ett antal celler i annat väderstreck. Då Solsystem får fixa det oxo, de är alltid behjälpliga om du skulle behöva det. Jo verkningsgraden är vid max förhållanden 98%......duger för mig!

29 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.