Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3256 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en dygtig tandlæge jeg har så…

Det er en dygtig tandlæge jeg har så det er en god oplevelse jeg havde

13 de junio de 2025

Kære Jonna,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med vores tandlæge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Præcis og venlig behandler/personale.

Præcis og venlig behandler/personale.

12 de junio de 2025

Kære John,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du fremhæver både præcision og venlighed – det er netop værdier, vi vægter højt i vores daglige arbejde.

God behandling.

God behandling.

10 de junio de 2025

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet god behandling hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hader at komme til tandlægen men et…

Hader at komme til tandlægen men et must og det er faktisk ikke så slemt.
Sød tandplejer og kompetent tandlæge.

27 de mayo de 2025

Kære Ketty,

Tusind tak for din ærlige og positive anmeldelse.

Tak for de pæne ord om både tandplejer og tandlæge. Vi sætter stor pris på det, og ser frem til at tage godt imod dig igen.

Mange hilsner,

Personlig

Personlig, nærværende, opmærksom.

26 de mayo de 2025

Kære Ruth,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet behandlingen som personlig, nærværende og opmærksom. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på klinikken.

Mange hilsner,

Hurtigt og effektivt .

Hurtigt og effektivt .

20 de mayo de 2025

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du fremhæver effektiviteten i dit besøg hos os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Får altid god behandling.

Får altid god behandling.
Lyttende personale både til positiv og negativ kritik.

19 de mayo de 2025

Kære Mariane,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever både god behandling og et personale, der lytter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verdens bedste tandplejer Karina…

Verdens bedste tandplejer Karina Schrøder!!
Har haft dem i 20-25 år og får mine varmeste anbefalinger.

13 de mayo de 2025

Kære Lonnie,

Tak for din varme anbefaling og de mange års tillid. Det glæder os virkelig, at du fortsat er så tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anja er meget grundig og rigtig sød.

Anja er meget grundig og rigtig sød.

6 de mayo de 2025

Kære Karsten,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på dine ord om vores personale – det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig godt behandlet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grundig tjek af alle tænder

Grundig tjek af alle tænder og tandkød

30 de abril de 2025

Kære Anja,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever grundighed og omhu ved dine besøg.

Venlige og imødekommende.

23 de abril de 2025

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har mødt venlighed og imødekommenhed hos os – det er noget, vi vægter højt i mødet med vores patienter.

Der bliver lyttet og dygtig behandling

Der bliver lyttet og dygtig behandling

22 de abril de 2025

Kære Steen Ole,

Tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig lyttet til og godt behandlet – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores patienter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Grundig undersøgelse og forklaring.

15 de abril de 2025

Kære Claus,

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os, at du har oplevet både grundig undersøgelse og tydelig kommunikation.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

11 de abril de 2025

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og de mange tommelfingre. Vi sætter stor pris på din opbakning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man bliver taget professionelt imod i…

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der bliver lavet, gøres med respekt for ønsker og tænder.
Varm anbefaling.

7 de abril de 2025

Kære Sanne Marie,

Mange tak for din fine anbefaling. Det betyder meget for os, at du føler dig set og hørt under dine besøg. Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores patienter føler sig trygge og respekterede.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De lyttede ikke til mine problemer

De lyttede ikke til mine problemer, de var meget bedømmende og ikke særligt imødekomne. Jeg kommer der ikke mere.

21 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de tandlægen.dk - Ringe

Vi er naturligvis kede af, at din oplevelse ikke levede op til den service og gode behandling, som vi ønsker at yde til vores patienter.
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 62 62 13 14, så vi kan følge op på din oplevelse, samt modtage din feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DEN DÅRLIGSTE OPLEVELSE!

Vil ikke anbefale nogen af få lavet større indgreb ved denne tandlæge.
________________________
min kæreste skulle havde fjernet en visdoms tand og det startede rigtig ærgerligt da hun blever overfuset af tandlægen mens hun lå i stolen og tandlægen ikke ville selv indse at personen ikke var kompetent nok til at få tanden ud uden at forvolde mere smerte end nødvendigt.. tandlægen var desuden i tvivl om hvorvidt der skulle henvises til en kirurg men besluttede sig for at bedøve og hive i tanden og håbe på det bedste, det prøvede tandlægen flere gange men endte bare med at forvolde en masse smerte i stedet da bedøvelsen ikke virkede, fordi personen ikke kunne ramme rigtigt. de sendte desuden min kæreste hjem med mange smerter og en stor regning, uden at have gjort noget færdigt og sagde de først kunne finde tid til hende igen om fredag.

Hun blev efter fulgt kiggede på af en anden tandlæge praksis og der blev hun henvist til en kirurg med det samme da de så tandens tilstand.

31 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Hej Mathias,

Tak for din tilbagemelding.
Vi er kede af at læse om din kærestes oplevelse. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at vi aldrig anbefaler en behandling, medmindre vi vurderer, at det er den rette løsning i den konkrete situation, hvilken altid vil være fagligt velbegrundet.

Grundet GDPR kan vi ikke gå ind i detaljer her, men vi vil gerne uddybe vores faglig vurdering af din kærestes behandling.
Hun er velkommen til at kontakte os på tlf: 62621314.

Håber at høre fra jer

Bedste hilsner
tandlægenn.dk Ringe

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik tjekket for huller i tænderne…

Jeg fik tjekket for huller i tænderne og fik tandrensning. Det blev gjort hurtigt og effektivt. Tak, Pernille

20 de marzo de 2025

Kære Brian,

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. VI er glade for, at du har haft en god oplevelse på vores klinik.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.