Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3256 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en god oplevelse.

Det er altid en god oplevelse.
Rart personale, gode til og fortælle, hvad de laver.
Er kommet på klinikken, siden den startede.
Meget flot og velholdt.

12 de marzo de 2025

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser på klinikken. Det er dejligt at vide, at du føler dig godt tilpas og tryg under behandlingerne. Vi sætter pris på din loyalitet og at du har været med os siden starten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super søde og gode til deres job super…

Super søde og gode til deres job super tilfreds med den service de giver 😉😉

4 de marzo de 2025

Kære Peter,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du er tilfreds med den service, du modtager.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I dag var det første gang jeg var hos…

I dag var det første gang jeg var hos tandlægen i Jernbanegade 14
Det var en god oplevelse med en grundig undersøgelse af tandplejeren
Kan varmt anbefale dem 🥰

24 de febrero de 2025

Kære Karen,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter pris på din tillid og håber at se dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev behandlet af ny tandlæge

Blev behandlet af ny tandlæge, som gjorde et godt indtryk, så jeg følte mig i trygge hænder.
Bliver altid mødt med smil når jeg møder op på klinikken.
Jeg mener det er dygtige og kompetente behandlere.

19 de febrero de 2025

Kære Lisbeth,

Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet af vores tandlæge. Det er dejligt at vide, at du føler dig godt tilpas på klinikken og at du er tilfreds med behandlingen. Mange tak for din anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kommer hos tandplejeren Anja og er…

Jeg kommer hos tandplejeren Anja og er yderst tilfreds. Hun er er super god til at forklare og er meget grundig. Jeg får kun lavet det der er nødvendigt.

15 de febrero de 2025

Kære Winnie,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos Anja. Det er dejligt at vide, at hun er god til at forklare og grundig i sin behandling. Vi sætter pris på din positive anmeldelse.

Rar og nænsom behandling

Rar og nænsom behandling. God information hele behandlingen igennem.

6 de febrero de 2025

Kære Svend-Erik,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig grundigt informeret under hele behandling, så det blev en positiv oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt anden måde at møde en…

En helt anden måde at møde en tandklinik på. Hvorfor skiftede jeg dog ikke før?

20 de enero de 2025

Kære Kurt,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med skiftet til vores klinik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale tandlægen i…

Jeg kan varmt anbefale tandlægen i Ringe. De er urolige dygtige og yder en god service.

9 de enero de 2025

Kære Britta,

Mange tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling af vores klinik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God tandkontrol og en pertentlig…

God tandkontrol og en pertentlig tandrensning. Jeg er tilfreds.

Kære Gert,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit besøg i vores klinik.

Kompetent

Kompetente, god atmosfære, og god service.

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik.

Venligt personale

Venligt personale

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner til vores personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde og virkelig god service

Søde og virkelig god service . Kan kun anbefale med 5 stjerner .

6 de enero de 2025

Kære Allen,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling af vores klinik.

tandlægen.dk RInge

Flinke folk

Flinke folk, god behandling og kendte folk fra gang til gang

17 de diciembre de 2024

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

tandlægen.dk RInge

Venlig og god service.

9 de diciembre de 2024

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Ærlig dialog

3 de diciembre de 2024

Kære Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.

Altid god behandling

Altid god behandling. Jeg kan varmt anbefales stedet

28 de noviembre de 2024

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.