Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var en tur i stolen hos Andreas og Sabrina. Der var kommet et hul i bisserne, så Tanja havde sendt mig videre til dem. De er bare hamrende gode! Det var dybt proffesionelt arbejde og samtidig formåe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev behandlet på det aftalte tidspunkt. Fik en grundig behandling (tandrensning m.v.), et gavekort på 500,- kr. og et overslag over to tandbehandlinger, som jeg skal have lavet senere på månede.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Benyttede mig af tilbudet med tandrensing, tjek, røntgenbillede og et gavekort på 500kr Fik en god behandling af Andreas, meget venlig og grundig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig dejlig klinik at komme i altid god service og dygtige tandlæger, samt rigtig gode ansatte i hele klinikken. Fortjener så meget 5 stjerner 🤗😊

Información sobre la empresa

1. Dentista

Escrito por la empresa

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er rædselsslagen for tandlæger

Jeg er rædselsslagen for tandlæger, men på Teamtand er de utrolig søde, jeg var hos Simone til et tandeftersyn første gang og har været der siden. Priserne er rimelige, servicen er i top og man føler sig tryg og i gode hænder
Maria Buch

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg hos os. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Simone 😊

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Man føler sig i møde kommet. Hyggelige omgivelser. Go behandling.

26 de septiembre de 2025

Tak for den fine anmeldelse, Marianne ☺️

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling, har været kunde siden de åbnede deres virksomhed i Ballerup centret. Har haft mange forskellige slags behandlinger (hul, fyld, rens, tandblegning, osv.), selvom jeg er ret bange for at gå til tandlægen skaber de et beroligende miljø med deres indretning, musik og venlighed.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Tak for de søde ord, Nadia. Vi er glade for at du følger dig tryg hos os ☺️

Tak for jer.

Tak for, at passe på min datter. Mens jeg fik ordnet, det der nu skulle ordnes.

Det er mit andet besøg. Og efter 1. besøg grublede jeg over, hvorfor jeg ikke har været her før. Jeg har efterhånden besøgt mange kliniker. Men I kan noget. I har simpelthen knækket koden.
I er super kompetente, I udgør et fantastisk team, I har taleevnerne i orden. Min anbefaling, I skal brande jer mere. For der er mange som leder efter en god tandlægeklinik.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Tusind tak for din søde anmeldelse, Shasmin 😊 det betyder meget for os at høre, at både du og din datter har haft en god oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Team Tand i Ballerup har jeg min…

Hos Team Tand i Ballerup har jeg min faste tandlæge, Simone, som jeg altid er inde hos når jeg kommer. Hun får mig til at føle mig tryg, selvom jeg har meget tandlægeskræk, og hun er altid rolig og omsorgsfuld.
Receptionisterne tager også altid rigtig godt imod mig – Pernille og resten af teamet skaber en rar og venlig stemning, når man kommer.
Jeg kan varmt anbefale Team Tand!

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Tak for din fine anmeldelse, Cille. Det glæder os meget at høre, at du føler dig tryg hos os. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Simone, Pernille og resten af teamet 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik trukket visdomstænder ud

Jeg fik trukket visdomstænder ud. Operationen blev udført helt smertefrit og professionelt, og de kontaktede mig selv dagen efter for at høre, om alt var i orden.

12 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Tak for din gode anmeldelse ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very polite and explained everything…

Very polite and explained everything before they would start any procedure including the cost of the procedure. They would not force the procedure and would let us decide. High standards of professionalism with clear communication.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Thanks for your review, Kaushik 😊 we really appreciate it and are happy to hear that you had a great experience with us.

Det rigtige valg!

Jeg har været kunde hos Team Tand i Hundige i et par år efterhånden, og ALTID smilende og imødekommende Receptionister, Tandplejere og Tandlæger. Kompetente, dygtige og fair priser.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Tusind tak for din fine anmeldelse, Niklas. Det glæder os at høre, at du altid har haft gode oplevelser hos os ☺️

Godt og behagelig sted

Godt og behagelig sted, dejligt personale og gode behandlere.
For altid en fin modtagelse og god behandling.

4 de septiembre de 2025

Tak for de søde ord, Pia 😃

Massiv tandlægeangst

Jeg havde massiv tandlægeangst og gik derfor ikke til tandlæge i mange år. Det, kombineret med en rideulykke, hvor det gik ud over tænderne, gjorde, at mine tænder var virkelig dårlige.
Tandlæge Kami har afhjulpet tandlægeangsten. Han har gjort, så jeg i dag kan, og vil, smile. Jeg kan i dag tage til tandlægen alene og uden at være medicineret.
Kamis klinikassistent Sabrina medvirker til at besøget er behageligt og roligt.
Jeg er altid blevet, og bliver stadig, behandlet godt og ordentligt. Jeg er blevet lyttet til og Kami har altid ja-hatten på, hvad angår mine ønsker.
Jeg er dybt taknemmelig for måden både Kami, og andet personalet i TeamTand, har håndteret min angst for tandlæger på.

4 de agosto de 2025

Respuesta de Teamtand

Tusind tak for din meget fine og personlige anmeldelse, Lone 😊 det betyder rigtig meget for os at høre, at du i dag føler dig tryg hos os. Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Kami, Sabrina og resten af teamet 🙏

Professionel tilgang til behandling

Havde tid til behandling for rodbetændelse. Det viste sig at tanden var flækket. Udtrækning blev foretaget.
Blev klargjort hvilke muligheder der var efterfølgende. Fik overslag. Vedtog videre behandling og tidsbestilling. Behagelig og professionel tilgang.

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Tusind tak for din fine anmeldelse, Poul 😊 det glæder os at høre, at du har oplevet en professionel og behagelig behandling hos os.

Professionel tilgang

Professionel tilgang til sagen og der var plads til at lytte til patienten. Diagnosen blev stillet og et økonomisk overslag kom med det samme skriftligt. datoer for behandling blev aftalt.

5 de septiembre de 2025

Tak for din anmeldelse, Gerda ☺️

Kæmpe anbefaling

Virkelig rart sted at komme. Jeg har været hos forskellige tandlæger men TeamTand i Ballerup er nu min faste tandlæge, uden tvivl en kæmpe favorit. De tager rigtig god hånd om en og giver også plads til at man kan grine. Klinikassistenten Pernille der tog imod mig var utrolig sød, imødekommende og venlig fra første hilsen til regningen var betalt. Hun sikrede sig at jeg fik den rette viden efter min behandling og besvarede nemt mine spørgsmål. Uden tvivl en 10/10 oplevelse at komme hos TeamTand

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Teamtand

Det er vi rigtig glade for at høre, Nicoline. Vi ser frem til at være din foretrukne tandlæge i mange år endnu ☺️

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Teamet er professionel men skal sænke tempo..

Teamet er professionel og har styr på det, ingen tvivl om det.
Jeg synes ikke så godt om den behandling jeg fik fordi det føltes som om hun bare skulle blive færdig.
Det gik alt for stærkt og gjorde rigtig ondt og var ekstremt ubehageligt. Det forgik i hvert fald ikke som vist på reklame videoen der ikke afspejler virkeligheden eller i hvert fald ikke den behandling jeg fik.

Det er min ærlig mening om min oplevelse.

29 de agosto de 2025

Respuesta de Teamtand

Tak for din ærlige feedback, Yassine. Det tager vi meget alvorligt, og vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i vores arbejde med at sikre den bedst mulige behandling. Vi håber, at du vil give os en chance igen.

Bedste Tandlæge klinik ever

Det er en super professionel Tandklinik, der både har det sødeste personale (Pia) og den dygtigste tandlæge, Kami. Man føler sig altid godt behandlet, og klinikken er super flot med virkelig god atmosfære. Helt klart anbefales værdigt.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Teamtand

Tusind tak for de søde ord, Tina 😊 vi giver selvfølgelig din anmeldelse videre til Pia og Kami.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syntes, at Kami og Pia har et mega stærkt hold og er utrolig søde og imødekommende.
Føler mig virkelig godt tilpas hos teamtand i Ballerup.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Teamtand

Tusind tak for de søde ord!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.