Var en tur i stolen hos Andreas og Sabrina. Der var kommet et hul i bisserne, så Tanja havde sendt mig videre til dem. De er bare hamrende gode! Det var dybt proffesionelt arbejde og samtidig formåe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Blev behandlet på det aftalte tidspunkt. Fik en grundig behandling (tandrensning m.v.), et gavekort på 500,- kr. og et overslag over to tandbehandlinger, som jeg skal have lavet senere på månede.
La empresa ha respondido
Benyttede mig af tilbudet med tandrensing, tjek, røntgenbillede og et gavekort på 500kr Fik en god behandling af Andreas, meget venlig og grundig
La empresa ha respondido
Rigtig dejlig klinik at komme i altid god service og dygtige tandlæger, samt rigtig gode ansatte i hele klinikken. Fortjener så meget 5 stjerner 🤗😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.
Información de contacto
Over Bølgen 2B, 1. sal- Waves Shoppingcenter, 2650, Greve, Dinamarca
- info@teamtand.dk
- teamtand.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er rædselsslagen for tandlæger
Jeg er rædselsslagen for tandlæger, men på Teamtand er de utrolig søde, jeg var hos Simone til et tandeftersyn første gang og har været der siden. Priserne er rimelige, servicen er i top og man føler sig tryg og i gode hænder
Maria Buch

Fantastisk sted
Fantastisk sted. Man føler sig i møde kommet. Hyggelige omgivelser. Go behandling.

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling, har været kunde siden de åbnede deres virksomhed i Ballerup centret. Har haft mange forskellige slags behandlinger (hul, fyld, rens, tandblegning, osv.), selvom jeg er ret bange for at gå til tandlægen skaber de et beroligende miljø med deres indretning, musik og venlighed.

Tak for jer.
Tak for, at passe på min datter. Mens jeg fik ordnet, det der nu skulle ordnes.
Det er mit andet besøg. Og efter 1. besøg grublede jeg over, hvorfor jeg ikke har været her før. Jeg har efterhånden besøgt mange kliniker. Men I kan noget. I har simpelthen knækket koden.
I er super kompetente, I udgør et fantastisk team, I har taleevnerne i orden. Min anbefaling, I skal brande jer mere. For der er mange som leder efter en god tandlægeklinik.

God og professionel oplevelse
God og professionel oplevelse - fandt en akut tid til mig med det samme.

Respuesta de Teamtand
Hos Team Tand i Ballerup har jeg min…
Hos Team Tand i Ballerup har jeg min faste tandlæge, Simone, som jeg altid er inde hos når jeg kommer. Hun får mig til at føle mig tryg, selvom jeg har meget tandlægeskræk, og hun er altid rolig og omsorgsfuld.
Receptionisterne tager også altid rigtig godt imod mig – Pernille og resten af teamet skaber en rar og venlig stemning, når man kommer.
Jeg kan varmt anbefale Team Tand!

Respuesta de Teamtand
Jeg fik trukket visdomstænder ud
Jeg fik trukket visdomstænder ud. Operationen blev udført helt smertefrit og professionelt, og de kontaktede mig selv dagen efter for at høre, om alt var i orden.

Respuesta de Teamtand
Very polite and explained everything…
Very polite and explained everything before they would start any procedure including the cost of the procedure. They would not force the procedure and would let us decide. High standards of professionalism with clear communication.

Det rigtige valg!
Jeg har været kunde hos Team Tand i Hundige i et par år efterhånden, og ALTID smilende og imødekommende Receptionister, Tandplejere og Tandlæger. Kompetente, dygtige og fair priser.

Very efficient and professional
Very efficient and professional - almost too fast to keep up with the info I received !

Godt og behagelig sted
Godt og behagelig sted, dejligt personale og gode behandlere.
For altid en fin modtagelse og god behandling.

Massiv tandlægeangst
Jeg havde massiv tandlægeangst og gik derfor ikke til tandlæge i mange år. Det, kombineret med en rideulykke, hvor det gik ud over tænderne, gjorde, at mine tænder var virkelig dårlige.
Tandlæge Kami har afhjulpet tandlægeangsten. Han har gjort, så jeg i dag kan, og vil, smile. Jeg kan i dag tage til tandlægen alene og uden at være medicineret.
Kamis klinikassistent Sabrina medvirker til at besøget er behageligt og roligt.
Jeg er altid blevet, og bliver stadig, behandlet godt og ordentligt. Jeg er blevet lyttet til og Kami har altid ja-hatten på, hvad angår mine ønsker.
Jeg er dybt taknemmelig for måden både Kami, og andet personalet i TeamTand, har håndteret min angst for tandlæger på.

Professionel tilgang til behandling
Havde tid til behandling for rodbetændelse. Det viste sig at tanden var flækket. Udtrækning blev foretaget.
Blev klargjort hvilke muligheder der var efterfølgende. Fik overslag. Vedtog videre behandling og tidsbestilling. Behagelig og professionel tilgang.

Professionel tilgang
Professionel tilgang til sagen og der var plads til at lytte til patienten. Diagnosen blev stillet og et økonomisk overslag kom med det samme skriftligt. datoer for behandling blev aftalt.

Respuesta de Teamtand
Fantastisk behandling hos en super…
Fantastisk behandling hos en super dygtig tandlæge.

Kæmpe anbefaling
Virkelig rart sted at komme. Jeg har været hos forskellige tandlæger men TeamTand i Ballerup er nu min faste tandlæge, uden tvivl en kæmpe favorit. De tager rigtig god hånd om en og giver også plads til at man kan grine. Klinikassistenten Pernille der tog imod mig var utrolig sød, imødekommende og venlig fra første hilsen til regningen var betalt. Hun sikrede sig at jeg fik den rette viden efter min behandling og besvarede nemt mine spørgsmål. Uden tvivl en 10/10 oplevelse at komme hos TeamTand

Respuesta de Teamtand
Super dejlig behandling som sadvanelig…
Super dejlig behandling som sadvanelig de er bare der for en kan varmt anbefales

Respuesta de Teamtand
Teamet er professionel men skal sænke tempo..
Teamet er professionel og har styr på det, ingen tvivl om det.
Jeg synes ikke så godt om den behandling jeg fik fordi det føltes som om hun bare skulle blive færdig.
Det gik alt for stærkt og gjorde rigtig ondt og var ekstremt ubehageligt. Det forgik i hvert fald ikke som vist på reklame videoen der ikke afspejler virkeligheden eller i hvert fald ikke den behandling jeg fik.
Det er min ærlig mening om min oplevelse.

Bedste Tandlæge klinik ever
Det er en super professionel Tandklinik, der både har det sødeste personale (Pia) og den dygtigste tandlæge, Kami. Man føler sig altid godt behandlet, og klinikken er super flot med virkelig god atmosfære. Helt klart anbefales værdigt.

Respuesta de Teamtand
Jeg syntes, at Kami og Pia har et mega stærkt hold og er utrolig søde og imødekommende.
Føler mig virkelig godt tilpas hos teamtand i Ballerup.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.