Var en tur i stolen hos Andreas og Sabrina. Der var kommet et hul i bisserne, så Tanja havde sendt mig videre til dem. De er bare hamrende gode! Det var dybt proffesionelt arbejde og samtidig formåe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Blev behandlet på det aftalte tidspunkt. Fik en grundig behandling (tandrensning m.v.), et gavekort på 500,- kr. og et overslag over to tandbehandlinger, som jeg skal have lavet senere på månede.
La empresa ha respondido
Benyttede mig af tilbudet med tandrensing, tjek, røntgenbillede og et gavekort på 500kr Fik en god behandling af Andreas, meget venlig og grundig
La empresa ha respondido
Rigtig dejlig klinik at komme i altid god service og dygtige tandlæger, samt rigtig gode ansatte i hele klinikken. Fortjener så meget 5 stjerner 🤗😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.
Información de contacto
Over Bølgen 2B, 1. sal- Waves Shoppingcenter, 2650, Greve, Dinamarca
- info@teamtand.dk
- teamtand.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har kun været hos team tand 1gang…
Jeg har kun været hos team tand 1gang men jeg blev mødt at imødekommende personale. Tandlægen var super dygtig og god til at informere undervejs.
De har fået en ny kunde i mig

Jeg kan lide det her
Jeg kan godt lide at gå til tandlæge hos Teamtand i Ballerup. De sidste par gange er kommet kommet hos Sif, super dygtig og sød!

God oplevelse
Mega god oplevelse, mega imødekommende, venlige og rare. Jeg føler mig altid tryg når jeg er hos dem.

Respuesta de Teamtand
God service. Flink tandlæge. Fik en fin forklaring omkring status på mine tænder og tandkød.

Ny patient😌
Jeg har netop været ny kunde i Ballerup hos tandlæge Simone og hendes assistent Merve. Det har været en fantastisk oplevelse da jeg har tandlægeskræk og var meget nervøs for mit besøg, men de tog så godt imod mig med varme, ro og forståelse. De var begge utroligt søde og imødekommende, og jeg følte mig hurtigt tryg i deres hænder.
Man kan mærke, at der er en rigtig god stemning mellem dem og resten af personalet, og det smitter virkelig positivt af som patient. Det gør en kæmpe forskel, når man ellers har det svært med tandlægebesøg. Kan varmt anbefales!

Respuesta de Teamtand
Tryghed lige fra starten.
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Meget imødekommende allerede ved ankomst til klinikken. Super samspil mellem tandlæge og klinikassistent. Efter et tandlægebesøg hos en anden tandlæge er jeg blevet meget utryg omkring tandlægebesøg. Det har jeg fortalt til Team Tand, og det er der blevet taget hånd om med det samme. Jeg følte mig tryg fra start til slut. Kan bestemt anbefale Team Tand.👍

Respuesta de Teamtand
Venligt og imødekommende personale.
Venligt og imødekommende personale.
Tandplejer var meget kompetent og gav sig god tid.

Respuesta de Teamtand
Jeg har været kunde siden starten i…
Jeg har været kunde siden starten i Ballerup.
Jeg går til tandplejer hver 4 måned.
For mig er gennemsigtighed og samarbejde vigtigt.
Og det er hvad jeg oplever her.
Ingen overraskelser i priser, de oplyses løbende.
Vi samarbejder omkring behandlingen, de forklarer og jeg spørger ind.
Og i den sidste ende er det mig der bestemmer.
Det er den service jeg har efterspurgt hos tidligere tandklinikker, og endelig fandt jeg den rette.

Ny kunde hos Teamtand
Ny kunde hos Teamtand, og det fortryder jeg ikke, god og kyndig behandling. Jeg fik idag lavet 3 fyldninger og det gik hurtigt, smertefrit uden bedøvelse.
Søde, smilende og behagelige mennesker jeg gik derfra med højt humør

Jeg har været forbi et par gange,
Jeg har været forbi et par gange,
det begyndte med at jeg kom til at knække en tand, og derfor tog til den første og bedste tandlæge i nærheden.
Det viste sig at være heldigt, for jeg havde en rigtig god oplevelse.
Min knækkede tand blev hurtigt fikset hos Kami, som er meget symptatisk og behagelig at modtage behandling fra.
Umiddelbart efter har jeg fået rens/diagnose fra Selma, også meget venlig.
Her opdagede hun nolge huller, som jeg efterfølgende har fået behandlet af Andreas, også ganske sympatisk og behagelig at blive behandlet af.
Jeg oplevede i alle tilfælde at der blev kommunikeret meget klart hvad de fortog sig, samt taget godt hensyn til smerte (jeg kræver en del bedøvelse).
Desuden er de meget opmærksomme på at informere om pris undervejs, så jeg var nogenlunde forberedt på hvad der ventede ved kassen :)
Jeg vil klart anbefale teamtand til alle der spørger.

Respuesta de Teamtand
Kompetente tandlæger med patienten i…
Kompetente tandlæger med patienten i fokus.

Respuesta de Teamtand
Meget sødt og venligt personale
Meget sødt og venligt personale. Fantastisk tandlæge med rigtig god tid
Kan klart anbefales

Respuesta de Teamtand
Professionel klinik der er god til at…
Professionel klinik der er god til at skabe trygge rammer

IGEN
IGEN, en rigtig god oplevelse 🙌
Det kan godt være det er "øv" at gå til Tandlæge,, men når man bliver mødt af glade og smilende personale og det ikke virker påtaget, så er det en fornøjelse 👍
Jeg har aldrig været hos nogle Tandlæge hvor de er så "blide", og professionelle, der er INGEN grund til at være bange hos dem. Og jeg har været hos en del (60 år).
Kan kun "sige" at de er super gode.

Respuesta de Teamtand
Lyttende og seriøs tandlæge.
Modtog en lyttende tandlæge, som forstod min situation og lavede efterfølgende en behandling, som levede op til forventningerne.Skulle have lavet to huller pga af smerter.

Så søde mennesker!
Jeg har været der for at få trukket en visdomstand ud, både medarbejderne i receptionen og tandlægen var super søde. Det gik super stærkt og da de ku se jeg havde lidt ondt gav de hurtigt ekstra bedøvelse. Det hele tog under 20 minutter og så var den dårlige tand ude.
Rar oplevelse i en u-rar situation, tusinde tak for det!
Og så blev jeg overrasket over jeg slap under 800 kr for det!
Fik en juice efter, da jeg ku mærke jeg blev lidt svimmel.
Igen de så søde og så mig.

God behandling
God behandling, man føler sig i sikker hænder hos Andreas (+assistent)

Respuesta de Teamtand
Sød venlig og smilende velkomst
Sød venlig og smilende velkomst .
Du bliver mødt i rolig omgivelser. Kami er professionel og tager tid til at lytte til sin patient. Dea tandplejer er fantastisk virkelig dygtig og er yderst kompetent.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.