Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb het kleed nu een jaar.

Ik heb het kleed nu een jaar.
De kleuren vervagen waar er gelopen wordt. Ik heb het nu gewassen en het wordt ook niet schoon.
Ik had er meer van verwacht voor dit geld.

30 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Eline, het spijt me erg te lezen dat je vloerkleed niet is zoals verwacht. Kun je ons duidelijke foto's sturen samen met je bestelnummer, of de gegevens waarmee je hebt besteld? Onder deze naam kan ik namelijk geen bestelling terugvinden. Neem gerust contact op met betrekking tot jouw beoordeling via service@teppana.nl – dan kijken we er graag naar! Groeten, Sarah van Teppana

Hele fijne service!…

Het kleed voldeed niet aan mijn verwachtingen. Maar een compliment voor de service! Retourneren zonder problemen en het bedrag heel snel teruggestort.

8 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marjo, Bedankt voor je eerlijke recensie! Jammer dat het vloerkleed niet helemaal aan je verwachtingen voldeed – maar fijn om te horen dat de retour en terugbetaling vlot zijn verlopen. Dat is precies hoe we het voor onze klanten willen. We hopen je een andere keer opnieuw te mogen verwelkomen! 😊 Liefs, Sarah van Teppana

Great carpet

Great carpet, received the invoice immediately after asking.

5 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Carien, Thank you so much for your kind review! We're glad you love the rug and that the invoice reached you quickly. Enjoy your new Teppana rug! 😊 Warm regards, Sarah

Sehr gute service

Qualitat gut. Lieferung schnell. Retour bestellung und neue lieferung (ander design) sehr einfag end schnell.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Bedankt voor je fijne recensie! Leuk om te horen dat de kwaliteit, levering én de ruil naar een ander design allemaal vlot zijn verlopen. Dat is precies waar we elke dag voor werken. Veel plezier met je nieuwe Teppana vloerkleed! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een fijn product en het fleurt je huis op …

Ben al een tijdje klant bij Teppana,het zijn hele fijne kleden ,ongeacht hoe groot, ze passen in de wasmachine en blijven in model

30 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Angela, Heel erg bedankt voor je uitgebreide feedback over je Teppana vloerkleden en hoe handig ze in gebruik zijn. Wat fijn om te lezen dat je ook na al die jaren nog steeds zo enthousiast bent over onze producten. Dankjewel voor het delen van je ervaringen! Liefs, Sarah van Teppana

Mooie kleurrijk tapijt

Mooie kleurrijk tapijt; gemakkelijk besteld en volgens afspraak geleverd.

18 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Mooi tapijt

Mooi tapijt, past prima bij onze inrichting. In de keuken is het fijn dat het uitwasbaar is. Dat nog niet uitgeprobeerd. De ondermat is wel iets te klein, maar geeft geen problemen.

18 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Elles, bedankt voor je fijne review. Dat klopt, de mat is opzettelijk een paar centimeter kleiner dan het design kleed, heeft dus de juiste maat. Daardoor kan het design kleed makkelijker gelegd worden. Vooral bij grotere vloerkleden kan het anders gebeuren dat er steeds een stukje van de mat ergens uitsteekt. Daarnaast ontstaat er zo een vloeiende overgang naar de vloer. Leg het design kleed zo gecentreerd mogelijk op de mat. Veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Prachtig kleed

Duidelijke communicatie over de voortgang van de bestelling en een prachtig kleed. Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

10 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Wat een topreview — dank je! 🥰 Veel plezier met je wasbare Teppana vloerkleed. Liefs, Sarah van Teppana

Mooie collectie kleden

Mooie collectie kleden. Mijn kleed is ook heel mooi en met het antislip kleed eronder ligt het perfect, de was mogelijkheid is fijn.

22 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Heel erg bedankt voor je feedback over je Teppana vloerkleed en hoe handig ze in gebruik zijn. Veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige dunne kleden met antislip dus…

Prachtige dunne kleden met antislip dus ook voor
ouderen prima neer te leggen. Mooie patronen
en kleuren

22 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Hilda, We vinden het prettig dat we je hebben kunnen overtuigen van ons systeem op alle gebieden, hartstikke bedankt voor het delen! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nice carpet and colouring!

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Diana, Zo leuk om te lezen — bedankt voor de vijf sterren en veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

It was good

It was quick and very clear

21 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Rosemarijn, bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mooie loper, ik ben helemaal tevreden.

Een mooie loper. Ik ben er heel blij mee. Ook de afhandeling van vorengaande bestellingen zijn heel goed verlopen.

15 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Thea, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te typen. En wat fijn om te lezen, dat je winkelervaring bij Teppana positief was. Veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Het tapijt is prachtig

Het tapijt is prachtig, werd conform opgave tijdig geleverd. Het ondertapijt is ook heel functioneel

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ria, Bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Goede prijs-kwaliteit verhouding

De tapijten staan prachtig in onze woonkamer en keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is top!

5 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Jurian, Hier worden we blij van: Wat een topreview! Dank voor je sterren en je vertrouwen in Teppana. Liefs, Sarah van Teppana

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit! Zeer tevreden over klantenservice en verzendproces. Duidelijke communicatie. Welkomst boodschap op de doos erg origineel. Wij zijn superblij met ons nieuwe kleed!

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Jose, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te typen. En wat fijn dat je je 5⭐️ -winkelervaring bij Teppana met ons deelt. Dat wordt enorm gewaardeerd. Veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.