De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más
La empresa ha respondido
Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.
Información de contacto
Obenhauptstr. 4, 22335, Hamburg, Alemania
- +31 85 208 8283
- service@teppana.nl
- teppana.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prima service...koop nu voor de tweede…
Prima service...koop nu voor de tweede keer...!!!
De site werkt prettig, levering is prima en snel.
Prachtige kwaliteit
Prachtige kwaliteit, doordacht, duurzaam en goede service.
Ik heb het kleed nu een jaar.
Ik heb het kleed nu een jaar.
De kleuren vervagen waar er gelopen wordt. Ik heb het nu gewassen en het wordt ook niet schoon.
Ik had er meer van verwacht voor dit geld.

Hele fijne service!…
Het kleed voldeed niet aan mijn verwachtingen. Maar een compliment voor de service! Retourneren zonder problemen en het bedrag heel snel teruggestort.

Sehr gute service
Qualitat gut. Lieferung schnell. Retour bestellung und neue lieferung (ander design) sehr einfag end schnell.

Respuesta de Teppana Nederland
Een fijn product en het fleurt je huis op …
Ben al een tijdje klant bij Teppana,het zijn hele fijne kleden ,ongeacht hoe groot, ze passen in de wasmachine en blijven in model

Mooie kleurrijk tapijt
Mooie kleurrijk tapijt; gemakkelijk besteld en volgens afspraak geleverd.

Mooi tapijt
Mooi tapijt, past prima bij onze inrichting. In de keuken is het fijn dat het uitwasbaar is. Dat nog niet uitgeprobeerd. De ondermat is wel iets te klein, maar geeft geen problemen.

Prachtig kleed
Duidelijke communicatie over de voortgang van de bestelling en een prachtig kleed. Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Mooie collectie kleden
Mooie collectie kleden. Mijn kleed is ook heel mooi en met het antislip kleed eronder ligt het perfect, de was mogelijkheid is fijn.

Respuesta de Teppana Nederland
Prachtige dunne kleden met antislip dus…
Prachtige dunne kleden met antislip dus ook voor
ouderen prima neer te leggen. Mooie patronen
en kleuren

Respuesta de Teppana Nederland
Een mooie loper, ik ben helemaal tevreden.
Een mooie loper. Ik ben er heel blij mee. Ook de afhandeling van vorengaande bestellingen zijn heel goed verlopen.

Het tapijt is prachtig
Het tapijt is prachtig, werd conform opgave tijdig geleverd. Het ondertapijt is ook heel functioneel

Goede prijs-kwaliteit verhouding
De tapijten staan prachtig in onze woonkamer en keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is top!

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit! Zeer tevreden over klantenservice en verzendproces. Duidelijke communicatie. Welkomst boodschap op de doos erg origineel. Wij zijn superblij met ons nieuwe kleed!

Respuesta de Teppana Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.