Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mooi en Duurzaam kleed

Duurzaam gemaakt en het ligt strak als een biljartlaken. Uitgebreide keuze in design en afmeting. Vlotte levering binnen een week!

1 de junio de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Sjoerd, Wat een topreview — dank je! Veel plezier met je wasbare Teppana vloerkleed. Liefs, Sarah van Teppana

Mooie design.

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen komt.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Rik, bedankt voor je geweldige recensie – wat fijn om te horen dat het vloerkleed precies aan jullie verwachtingen voldoet! 🥰

Dat klopt, we versturen in standaard dozen. Als jong bedrijf kunnen we daardoor niet alleen gratis verzending en retour aanbieden, maar maken we de bezorging ook een stuk eenvoudiger – gewoon via de normale vervoerder, zonder speciale maten. Dat maakt ook een eventuele retour voor de klant een stuk makkelijker.

Normaal gesproken ligt de antislip mat al snel mooi glad – geef het materiaal even de tijd. Mocht dat toch niet het geval zijn, stuur ons dan na een paar dagen duidelijke foto’s en we kijken daar uiteraard naar.

Ik wens jullie veel plezier met jullie nieuwe Teppana vloerkleed!

Groeten, Sarah van Teppana

Wunderschöner Teppich

Wunderschöner Teppich, schön weich, zusammen mit der Unterlage. Schnell geliefert.

Respuesta de Teppana Nederland

Liebe Anita, vielen Dank für deine tolle Bewertung! Wie schön, dass auch dir dein neuer Teppana Teppich so gefällt. Viel Freude damit, Sarah vom Team Teppana

Echt een mooi tapijt.

Fijn advies gekregen op een vraag.
Supermooi tapijt.
Snelle levering.
Goede uitleg hoe het tapijt
te leggen.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marijke, hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling van je winkelervaring bij ons. Wat een topreview! 😍 Veel plezier met je wasbare vloerkleed. Liefs, Sarah van Teppana

Heel tevreden!

Mooi product, prima kwaliteit. Snelle levering en heel duidelijke uitleg. Een aanrader!

26 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Mayke, Wat een topreview — dank je! 🥰 Veel plezier met je wasbare Teppana vloerkleed. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en een mooie kwaliteit

Snelle levering en een mooie kwaliteit. Helaas viel de kleur wat anders uit dan verwacht. Retourzending en terugbetaling snel en accuraat afgehandeld.
Topservice!

26 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Raimond, Helemaal top dat je onze service en de kwaliteit zo waardeert — ook al was het deze keer niet de juiste match voor jou. Dank je wel! We vinden het leuk als je af en toe eens bij ons langskomt, we lanceren regelmatig nieuwe designs. Liefs, Sarah van Teppana

Tevreden over bestelling

Mooi kleed, snelle levering en samenvoegen ondertapijt en kleed ging zoals instructie video liet zien. Tevreden klant dus.

18 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, bedankt voor de fijne review en je moeite! ☺️ We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Heel mooi kleed

Heel mooi kleed, goed systeem met het onderkleed.
Sneller binnen gekregen dan verwacht.

25 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Rina, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het kleed ziet er prachtig uit en is…

Het kleed ziet er prachtig uit en is snel bezorgd. Omdat het nieuw is hebben we geen ervarng met het wassen van het kleed, maar ik vertrouw er volledig op.

15 de mayo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Irene, hartstikke bedankt bedankt voor de vijf sterren! 🥰 Geniet van een huis dat net zo stijlvol als onderhoudsvriendelijk is. Liefs, Sarah van Teppana

Mooi vloerkleed

Mooi vloerkleed, op tijd geleverd en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader 😊

27 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Sara, hier worden we blij van: dank voor je 5 sterren en je vertrouwen in Teppana. Liefs, Sarah van Teppana

Mooi vloerkleed

Mooi vloerkleed, op tijd geleverd en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader 😊

30 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Sara, zo leuk om te lezen — bedankt voor de vijf sterren en veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Gute service

17 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marieke, Wat een topreview — dank je! 🥰 Veel plezier met je wasbare vloerkleed. Liefs, Sarah van Teppana

Well made and beautiful

The rug is well made and, together with the undermat it stays put . I have a wheely office chair on top so that's impressive. Very happy.

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Christine, We really appreciate your wonderful review of your experience with our rugs. Thank you for sharing that Teppana rugs can handle the daily challenges without any problems. 🥰 Enjoy it! Have a nice day! Sarah from Team Teppana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

not really suitable for outside

Sorry, but the carpet gets dirty very quickly, maybe because of the colours (white, blue), not really suitable for outside, one step on it, and it is dirty.

14 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Petra, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Je mag ons hierover altijd foto’s sturen (service@teppana.nl), dan kijken we graag met je mee.

Op basis van onze eigen ervaring en die van veel klanten zijn onze vloerkleden ook heel geschikt voor outdoor gebruik. Wel zijn ze vooral bedoeld als woontextiel, afhankelijk van je omgeving en omstandigheden kan jouw ervaring dus anders zijn. Wel is het goed om er rekening mee te houden dat het geen schoonloopmat is.

Maar dat is ook geen probleem. Door hun textuur zijn ze juist heel makkelijk te reinigen, plaatselijk of in de wasmachine. Ik weet zeker dat ook jij van je vloerkleed kunt genieten.

Laat me gerust weten hoe ik je kan helpen.
Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Send it back because it did not fit

Send it back because it did not fit. Until now no reaction. Price was almost 400 euro. Don’t think they will return the money.

2 de mayo de 2026

Dear Ilse,

we have since been in contact with you regarding your return shipment.

The parcel was received by us on 28 April and the refund was processed on 4 May. This means that the return was processed within 3 working days. Unfortunately, we were unable to see that the parcel had previously been in transit with DHL for approximately two weeks. However, the tracking information was available to you; you sent us the link yourself when we initially could not locate the return because no reference had been provided by you and there was a typo in your name.

In addition, we only work from Monday to Friday and not on German public holidays. As you contacted us for the first time on 1 May, we were only able to respond on 4 May at the earliest — which we did. Your subsequent messages were then sent on Saturday, outside our regular working hours.

We therefore do not consider the statement that we do not respond and are not a trustworthy company to be either correct or fair. We hope that you now see this as well and would kindly ask you to reconsider both of your 1-star reviews.

Of course, you are always welcome to contact us during normal business hours if you have any questions regarding your shipment.

Kind regards,
Your Teppana Team

Doen wat ze beloven

Goed product geleverd, geheel in overeenstemming met beloofde kwaliteit. Tot aankoop besloten na raadpleging klantenservice, die accuraat en ter zake kundig bleek. Zijn ook duidelijk over levertijd en komen die na.

2 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Gerard, heel erg bedankt voor de top review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we nog kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Teppanna ideaal kinderen

Teppana is ideaal voor een huis waar (kleine) kinderen spelen, in en uit lopen e.d. Wanneer dat spel tot vlekken leidt is er geen man overboord. Kleed wassen en gaan met die banaan.

25 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Koen, Wat een topreview — dank je! Veel plezier met je wasbare Teppana vloerkleed. Liefs, Sarah van Teppana

hart voor de zaak

Mooie kwaliteit voor deze prijs, zorgvuldig verstuurd, heldere uitleg. Jullie presenteren je als een firma met hart voor de zaak. Dat maken jullie ook waar!

22 de abril de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Maarten, Wat een mooie review, heel erg bedankt. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de verzending en onze uitleg — en extra bijzonder dat je onze passie ook echt zo hebt ervaren. Daar worden we ontzettend blij van. 😍 Groetjes, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte en super vriendelijke dienst…

Perfecte en super vriendelijke dienst Naverkoop.
Ik kan Teppana echt aanraden !!!

30 de marzo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marc, Zo’n compliment over onze service geeft ons extra energie 😍 — heel erg bedankt! Groetjes, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden heb het kleed nu…

Ik ben erg tevreden heb het kleed nu een maand liggen en 1x gewassen top!!! Alleen jammer lange levertijden.

24 de marzo de 2026

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Nathalie, Hartelijk dank voor je geweldige recensie. Dat waarderen we enorm. Je hebt gelijk, onze huidige levertijd kan behoorlijk spannend zijn. We werken er hard aan om alle openstaande bestellingen (onder ander als gevolg van de onverwacht hoge vraag) af te handelen, zodat we binnenkort weer terug kunnen naar de normale levertijd van 5-8 werkdagen. Veel plezier met je nieuwe Teppana vloerkleed! Groetjes, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.