Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

510 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De service is echt top

De service is echt top.
Het tapijt hebben we helaas teruggestuurd. Zag er goed uit, maar voor onze kleine woonkamer te veel een gedoe om iedere keer onder zetel uit te halen, boventapijt van ondertapijt te halen.
Jammer helaas.
We mochten terug sturen, dat is heel goed geregeld.
Dus ja ik kan de firma en hun producten zeker aanbevelen, helaas voor ons geen optie.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Monique, Helemaal top dat je onze service zo waardeert — ook al was het deze keer niet de juiste match voor jou. Dank je wel! We vinden het leuk als je af en toe eens bij ons langskomt, we lanceren regelmatig nieuwe designs. Liefs, Sarah van Teppana

Ten 1e is het een prachtig kleed

Ten 1e is het een prachtig kleed. Wij zijn er heel blij mee. De wachttijd was wat langer maar dan krijg je ook wat!
Fijne duidelijke informatie in verband met bestellen, vertraging en levering.
Klantvriendelijk dus
Super!

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Karin, Hartstikke bedankt voor deze mooie review en dat je erg tevreden bent met onze producten en het gebruik ervan. Dat is altijd fijn om te lezen. We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Wat een ontdekking

Wat een ontdekking! De keuze is reuze! Ik wist niet wat ik moest verwachten van een wasbaar vloerkleed. Het is dun, maar echt een prachtig kleed. De kleuren zijn mooi en diep. Het ondertapijt doet perfect zijn werk, dus wij zijn hele blije mensen. O ja, de communicatie is duidelijk en vriendelijk!

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Patricia, Heel erg fijn om te lezen dat ook jij tevreden bent over onze producten en het gebruik ervan. We vinden het prettig dat we je hebben kunnen overtuigen van ons systeem en service op alle gebieden, hartstikke bedankt voor het delen! Liefs, Sarah van Teppana

Good quality

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear San, Thank you for the nice review and your effort! We are curious to know what we could have done to make it a 5-star experience. Feel free to send us an email at service@teppana.nl. Warm regards, Sarah from Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

tot zover een goede ervaring...

tot zover een goede ervaring.... kleed van een foto gekocht maar is precies zo zoals ook de bestelde maat.

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste J., dankjewel voor deze mooie review en dat je erg tevreden bent met onze producten. Dat is altijd fijn om te lezen. Liefs, Sarah van Teppana

Mooi kleed

Mooi kleed , zoals verwacht, evenals de verzendtijd ( 7 werkdagen) goed te stofzuigen, nog niet in wasmachine gedaan.

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Mieke, erg leuk om te lezen — bedankt voor de vier sterren en veel woonplezier! We staan klaar als je nog was­tips wilt. Groetjes, Sarah van Teppana

Mooi tapijt

Mooi tapijt. Levering prima.

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Karen, wat een topreview — dank je! Veel plezier met je wasbare Teppana vloerkleed. Groetjes, Sarah

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bezorging duurde vrij lang en klacht nog niet beantwoord

Misverstand met duur bezorging.En "te korte" ondermat onder de keukenloper.
Met de klantenservice dit netjes besproken,
hun mail had ik ergens in de spam staan en niet gezien.
Prima zo.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ilse, Ik ben blij dat we in onze recente e-mail contact hebben kunnen ophelderen dat het hier om een misverstand gaat, omdat je mijn berichten over het hoofd had gezien. Ook de juiste levertijd binnen de aangegeven termijn is besproken. Alle actuele vragen lijken daarmee te zijn opgehelderd. Ik zou het op prijs stellen als je dit ook in je sterrenbeoordeling zou willen meenemen. Hartelijk dank, Sarah van Teppana

Verzorgde levering

Verzorgde levering. Goede kwaliteit.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Rita, hier worden we blij van: dank voor je sterren en je vertrouwen in Teppana. Groetjes, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bezorging en aankondiging daarvan…

Bezorging en aankondiging daarvan prima. Beschrijving voor het installeren van het tapijt op de vloer. Heel goed.
Nu is het afwachten op het resultaat na wassen van dit tapijt.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marianne, fijn dat alles vlot en helder verliep; merci voor het lieve woord en veel woonplezier! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooi, maar niet 100% tevreden.

Ik vind de kwaliteit van mijn vloerkleed erg goed. De print is ook erg mooi, zoals op de foto’s. Het kleed werd netjes en goed verpakt geleverd.
Waar ik me alleen wel aan stoor, is dat mijn vloerkleed snel hobbeltjes vertoont. Ik moet het zeer regelmatig glad strijken. Ook het stofzuigen van het kleed vind ik lastig. Zelfs op de lichtste zuigstand. Het trekt snel het kleed los van het onderste gedeelte. Schoon vegen met een bezem is voor mij nu de beste optie.

Al met al ben ik wel blij met mijn kleed, het staat erg mooi. Maar ik denk niet dat ik het nogmaals zou kopen.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Lisette, Dank je wel voor het delen van je ervaring en je eerlijke feedback. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, het design en de levering van het vloerkleed – dat stellen we erg op prijs.

Als eerste willen we je aanraden om te controleren of de mat correct is geplaatst en of de juiste zijde boven ligt, zodat het klittenbandsysteem goed kan hechten. Als de mat andersom ligt, kan het kleed sneller verschuiven of plooien vormen.

Wat betreft de hobbeltjes: wanneer het vloerkleed snel golven of plooien vertoont, is het belangrijk dat de klittenbandverbinding overal stevig is aangedrukt. Het systeem werkt als een soort klittenbandsluiting en bij normaal gebruik zou het kleed niet zo snel moeten verschuiven of plooien vormen.

Ook bij het stofzuigen kan dit een rol spelen. Met een beetje uitproberen – afhankelijk van het type stofzuiger – is het namelijk mogelijk om zelfs op een hogere stand te stofzuigen zonder dat het kleed loskomt. We adviseren daarbij om de randen (de omzoming) wel voorzichtig en op een lagere stand te zuigen. Een bezem gebruiken, zoals je zelf al aangeeft, weliswaar een alternatief, maar hoeft absoluut niet zo te zijn.

Ik heb er alle vertrouwen in dat dit makkelijk op te lossen is, zodat jij ook echt met 5-sterren plezier van je Teppana vloerkleed kunt genieten. Neem gerust contact met ons op, dan geven we je graag extra tips. Je mag ons ook foto’s sturen, dan kijken we de plooien samen even mee.

Ik kijk uit naar je reactie.
Groeten, Sarah van Teppana

Mooi kleed!

Het is een mooi kleed, en blijft tot nu toe ook mooi liggen. Ik heb het kleed nog niet gewassen, dus daar kan ik niks over zeggen. Maar tot nu toe heel tevreden!

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Geertje, zo leuk om te lezen — bedankt voor de vijf sterren en veel woonplezier! We blijven voor je klaarstaan als je ons nodig hebt. Groetjes, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was mooi en netjes verpakt

Alles was mooi en netjes verpakt. Het was een mooi tapijt maar kleurde niet mooi bij de inrichting. Teruggestuurd en ik heb snel mn geld terug gekregen.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ella, Helemaal top dat je onze service zo waardeert — ook al was het deze keer niet de juiste match voor jou. Dank je wel! We vinden het leuk als je af en toe eens bij ons langskomt, we lanceren regelmatig nieuwe designs. Liefs, Sarah van Teppana

Zeer tevreden

Zeer goede opvolging in communicatie, mooi tapijt dat dankzij de dikke ondermat lekker warme voeten geeft in de winter.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Bedankt voor je compliment over onze service en communicatie — maakt onze dag. Met dit kleed heb je ook een echte blikvanger in huis gehaald. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb nadat ik mijn bestelling kreeg…

Ik heb nadat ik mijn bestelling kreeg foto's gemaakt en gemaild om aan te geven dat er vlekken in mijn tapijt zitten. Hierop werd voorgesteld om de mat terug te sturen en een nieuwe te krijgen. Zonde van de materialen.

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ghislaine, Dank je wel voor je beoordeling, die me eerlijk gezegd wat deed schrikken. Je hebt op 20.11. contact met ons opgenomen met feedback over je bestelling en met foto’s. Ik heb je daarop binnen 18 uur geantwoord (op 21.11. om 10:08 uur) en je twee mogelijkheden aangeboden om je vraag naar tevredenheid op te lossen. Omdat ik daarop geen reactie ontving, heb ik je op 28.11. om 14:09 uur opnieuw benaderd met de vraag wat ik voor je mocht regelen.

Aangezien je in je eerste mail aangaf niet te willen retourneren en ik tot op heden niets van je heb gehoord, ben ik ervan uitgegaan dat je ons aanbod niet wilde aannemen. Helaas kunnen we bij de klantenservice weinig doen als we geen reactie meer ontvangen.

Ik zou het op prijs stellen als je je beoordeling vanuit dit perspectief wilt heroverwegen; mijn antwoordmails kan ik desgewenst aantonen. Ik help je nog steeds graag verder en hoor het graag als je contact met ons opneemt. Groeten, Sarah van Teppana

degelijk bedrijf

snel bestellen en correcte levering

14 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Joep, hier worden we blij van: dank voor je sterren en je vertrouwen in Teppana. Groetjes, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg blij met tapijt en met loper

Wij hebben eerst een zithoek-tapijt en later nog een loper voor in de gang besteld en wij zijn met beiden erg blij. Mooie designs en erg fijn met de antislip eronder.

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Eline, Dank je wel voor de 5 ⭐️ — we zijn superblij dat het eerste zó goed beviel dat je nog een hebt besteld. Veel plezier! Liefs, Sarah van Teppana

Tevreden

Altijd spannend om online een smaakgevoelig product te kiezen, maar het was precies zoals verwacht. We zijn zeer tevreden over de print en de kwaliteit van het materiaal. Ik heb het kleed nog niet gewassen. Ben benieuwd hoe dat bevalt.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ina, heel erg bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Prima praktische mooie tapijten

Product is precies zoals ze omschrijven/laten zien.
Wij hebben 3 honden en dan zijn deze kleden ideaal!!
We hebben er inmiddels 4 gekocht en zijn er blij mee

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Eline, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te typen. Dat wordt enorm gewaardeerd. Het doet ons deugd te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, bedankt voor het delen! Liefs, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.