Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

510 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben uitermate tevreden over dit fijne bedrijf!!

Ik ben uitermate tevreden over de service, de schriftelijke support erbij. En natuurlijk het fantastische product, in mijn geval de loper voor in de keuken. Ik heb er twee besteld ter afwisseling én handig als er eentje gewassen wordt.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Zo’n compliment over onze service geeft ons extra energie — hartstikke bedankt voor je mooie feedback! Veel plezier met je wasbare vloerkleden. Liefs, Sarah van Teppana

Goede klantgerichtheid

Tapijt is handig en mooi. Maar je moet er geen drumstel op zetten. Dat is te belastend en te intensief, waardoor je slijtage krijgt. Ik heb dat aangekaart en ik krijg een nieuw tapijt. Netjes opgelost. Nieuw tapijt leg ik ergens anders neer.

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ton, wat fijn dat we samen een oplossing hebben kunnen vinden. Geniet binnenkort van je nieuwe kleed! Groeten, Sarah van Teppana

mooi tapijt

mooi tapijt, makkelijk te leggen.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, 4. Hier worden we blij van: dank voor je sterren en je vertrouwen in Teppana! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling en levering verliepen…

Bestelling en levering verliepen correct.
Het uitzicht van de mat was helemaal zoals op de website te zien is. Voelt zacht aan en blijft goed liggen

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Mimi, heel erg bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Fijn contact

Fijn contact, goede hulp met uitzoeken van de juiste kleur. Eerste keuze was toch te licht, gratis kunnen omruilen. Wat wel jammer is is dat het ronde dikke onderkleed uit twee delen bestaat. Nu zie je een rand in het midden van het kleed

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Judith, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te typen. Bij grotere maten leveren we de gepolsterde mat in meerdere delen. Dat staat ook in onze FAQ (Over onze tapijten). Zo blijft transport en opslag makkelijker, én het hanteren thuis: je kunt de mat sneller wegzetten als je het design kleed wilt wassen of de ondergrond wilt schoonmaken.
Zorg bij het leggen dat de ondergrond schoon en vlak is. Schuif de matdelen naadloos tegen elkaar. Druk daarna ook het design kleed goed vast, zodat het klittenbandsysteem alles strak bij elkaar houdt.
Fijn om te horen dat je nu een dessin hebt gevonden dat bij je past. Geniet ervan! Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi kleed voor een prima prijs

Mooi kleed voor een prima prijs. Op de website is het kleed op de foto wel iets donkerder weergegeven, maar dat bleek voor mij na ontvangst geen probleem.
Er is veel keuze op de website.
Betrouwbare levering op tijd.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Brigitta, Dankjewel voor deze mooie review en dat je erg tevreden bent met onze producten en het gebruik ervan. Dat is altijd fijn om te lezen. Liefs, Sarah van Teppana

Top ervaring met Tappana

De bestelling kwam netjes binnen de vermelde wachttijd bij mij thuis en het product was net zo makkelijk te plaatsen als op de internetsite was aangegeven. De kwaliteit van het vloerkleed overtrof mijn verwachtingen. Kortom: Fijn bedrijf en top kwaliteit.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, We zijn blij dat je winkelen bij ons als gemakkelijk ervaart. Het is fijn dat niet alleen aan je verwachtingen is voldaan, maar dat deze zelfs zijn overtroffen. Dat doet ons plezier. Bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij zijn tgevreden met dit vloerkleed.

Het door ons gekochte Teppana vloerkleed ziet er mooi uit, ligt vlak op de rubberen mat en het voordeel is dat dit kleed uit te wassen is.

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ben, bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Prettige ervaring

Prettige ervaring, snel geleverd en mooi product. We hebben nu een loper in de keuken die perfect past bij het kleed dat we een maand eerder kochten bij jullie voor onder de eethoek.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Diana, Wat leuk dat je je huis nu nog mooier maakt met het tweede kleed van Teppana. Dat is het grootste compliment waar we elke dag voor werken. Bedankt voor je mooie review. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kwaliteit tapijten en een super…

Mooie kwaliteit tapijten en een super nette service.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste, Wat fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over je volledige klantervaring bij Teppana. Dat doet ons plezier, hartstikke bedankt voor het delen. Geniet van je nieuwe vloerkleed! Liefs, Sarah van Teppana

Een prachtig kleed

Een prachtig kleed. Vooral handig omdat de bovenkant losgehaald kan worden om in de wasmachine te wassen. Bovenkleed blijft zeer goed vast aan de ondermat d.m.v. een soort klittenband bov3nlag van de ondermat

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marianne, Het is geweldig om te lezen dat ons product niet alleen je huis mooier maakt, maar ook je dagelijks leven een beetje gemakkelijker. We wensen je verder veel plezier ermee. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, mooi kleed. Dunner dan een gewoon kleed, maar met het onderkleed is het heerlijk zacht.

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Manon, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Very nice washable carpets

Very nice carpets! I have a toddler so I really wanted a washable carpet and they have nice models and the quality also seems really good, based on the state of the carpet after a few washes. Can definitely recommend.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Linda, Thank you very much for your great review. We are thrilled that you, too are recommending Teppana products to others after trying them yourself. Thank you for sharing. Warm regards, Sarah - Team Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het eerste bedrijf wat wasbare…

Het eerste bedrijf wat wasbare vloerkleden maakt. Heel erg prettig als je huisdieren hebt of zelf wel eens iets laat vallen. Dan kun je het gewoon in de was machine schoon maken. Compact verpakt en snel verstuurd.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Margo, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat ook jij erg tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Goede bezorging

21 de octubre de 2025

Beste, Bedankt voor de fijne review en je moeite! Groeten, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vloerkleed ligt mooi in mijn woonkamer

Duurt even voordat het geleverd wordt, maar ben heel tevreden met mijn bestelling. Vloerkleed ligt mooi, de dikke gepolsterde ondermat maakt dat het zacht is om op het kleed te lopen. En het ligt mooi strak.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Angela, Heel erg fijn om te lezen dat ook jij tevreden bent over het gebruik van onze producten. Het wordt enorm gewaardeerd dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en je ervaringen te delen. Liefs, Sarah van Teppana

Nice look and feel

I like the fact that I can wash the carpets. The designs are nice and I like the material.

10 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Judith, We are happy to read that we have been able to convince you of the merits of our rug system in all areas. Thank you very much for sharing! Kind regards, Sarah van Teppana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voldoet niet aan mijn verwachtingen

Mat ziet er goedkoop uit. Vale kleuren. Bovenmat sluit nooit goed aan op ondermat (cirkelvorm). Zeer teleurgesteld. Mat is ondertussen al vervangen.

10 de marzo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Elena, Hartelijk dank voor je feedback. Het is jammer dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet wat wij willen. We doen altijd ons best om hulp te bieden bij vragen, suggesties en eventuele klachten maar ik kan niet vinden dat je (schriftelijk) contact met ons hebt opgenomen. We willen onze klanten een 5-sterren winkelervaring bieden en we hadden graag gecontroleerd of het misschien om een productiefout ging. We hebben namelijk heel veel klanten die zeer tevreden zijn met het ontwerp dat je hebt gekozen. Wat de mat betreft, het is opzettelijk een paar centimeter kleiner dan het design kleed, zodat het gemakkelijk gelegd kan worden. Op deze manier steekt de mat niet steeds aan één kant uit en is de overgang glad en gelijkmatig. Je kunt ons gerust een foto sturen, dan denken we graag met je mee. Ik verneem het graag, Sarah van Teppana.

sehr gut

sehr gut, alles

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Matheij, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.