De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más
Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más
La empresa ha respondido
Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.
Obenhauptstr. 4, 22335, Hamburg, Alemania
- +31 85 208 8283
- service@teppana.nl
- teppana.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik ben uitermate tevreden over dit fijne bedrijf!!
Ik ben uitermate tevreden over de service, de schriftelijke support erbij. En natuurlijk het fantastische product, in mijn geval de loper voor in de keuken. Ik heb er twee besteld ter afwisseling én handig als er eentje gewassen wordt.

Goede klantgerichtheid
Tapijt is handig en mooi. Maar je moet er geen drumstel op zetten. Dat is te belastend en te intensief, waardoor je slijtage krijgt. Ik heb dat aangekaart en ik krijg een nieuw tapijt. Netjes opgelost. Nieuw tapijt leg ik ergens anders neer.

Respuesta de Teppana Nederland
Bestelling en levering verliepen…
Bestelling en levering verliepen correct.
Het uitzicht van de mat was helemaal zoals op de website te zien is. Voelt zacht aan en blijft goed liggen

Fijn contact
Fijn contact, goede hulp met uitzoeken van de juiste kleur. Eerste keuze was toch te licht, gratis kunnen omruilen. Wat wel jammer is is dat het ronde dikke onderkleed uit twee delen bestaat. Nu zie je een rand in het midden van het kleed

Respuesta de Teppana Nederland
Mooi kleed voor een prima prijs
Mooi kleed voor een prima prijs. Op de website is het kleed op de foto wel iets donkerder weergegeven, maar dat bleek voor mij na ontvangst geen probleem.
Er is veel keuze op de website.
Betrouwbare levering op tijd.

Top ervaring met Tappana
De bestelling kwam netjes binnen de vermelde wachttijd bij mij thuis en het product was net zo makkelijk te plaatsen als op de internetsite was aangegeven. De kwaliteit van het vloerkleed overtrof mijn verwachtingen. Kortom: Fijn bedrijf en top kwaliteit.

Respuesta de Teppana Nederland
Wij zijn tgevreden met dit vloerkleed.
Het door ons gekochte Teppana vloerkleed ziet er mooi uit, ligt vlak op de rubberen mat en het voordeel is dat dit kleed uit te wassen is.

Prettige ervaring
Prettige ervaring, snel geleverd en mooi product. We hebben nu een loper in de keuken die perfect past bij het kleed dat we een maand eerder kochten bij jullie voor onder de eethoek.

Respuesta de Teppana Nederland
Mooie kwaliteit tapijten en een super…
Mooie kwaliteit tapijten en een super nette service.

Een prachtig kleed
Een prachtig kleed. Vooral handig omdat de bovenkant losgehaald kan worden om in de wasmachine te wassen. Bovenkleed blijft zeer goed vast aan de ondermat d.m.v. een soort klittenband bov3nlag van de ondermat

Respuesta de Teppana Nederland
Snelle levering, mooi kleed. Dunner dan een gewoon kleed, maar met het onderkleed is het heerlijk zacht.

Very nice washable carpets
Very nice carpets! I have a toddler so I really wanted a washable carpet and they have nice models and the quality also seems really good, based on the state of the carpet after a few washes. Can definitely recommend.

Respuesta de Teppana Nederland
Het eerste bedrijf wat wasbare…
Het eerste bedrijf wat wasbare vloerkleden maakt. Heel erg prettig als je huisdieren hebt of zelf wel eens iets laat vallen. Dan kun je het gewoon in de was machine schoon maken. Compact verpakt en snel verstuurd.

Respuesta de Teppana Nederland
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit loper hal.

Respuesta de Teppana Nederland
Vloerkleed ligt mooi in mijn woonkamer
Duurt even voordat het geleverd wordt, maar ben heel tevreden met mijn bestelling. Vloerkleed ligt mooi, de dikke gepolsterde ondermat maakt dat het zacht is om op het kleed te lopen. En het ligt mooi strak.

Nice look and feel
I like the fact that I can wash the carpets. The designs are nice and I like the material.

Respuesta de Teppana Nederland
Voldoet niet aan mijn verwachtingen
Mat ziet er goedkoop uit. Vale kleuren. Bovenmat sluit nooit goed aan op ondermat (cirkelvorm). Zeer teleurgesteld. Mat is ondertussen al vervangen.

Respuesta de Teppana Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.