Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

510 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Der Teppich ist sehr schön

Der Teppich ist sehr schön, habe ihn gekauft weil ich Haustiere habe und bin gespannt wie er in meine Waschmaschine passt und wie er dann aussieht. Würde noch einen 2. kaufen wenn er danach noch immer gut aussieht.

20 de junio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Liebe H., vielen Dank für deine tolle Bewertung. Wir freuen uns, wenn du dich in Zukunft noch für ein weiteres Modell entscheidest. Lass es uns gerne jederzeit wissen, sollest du Fragen zum Waschen haben. Liebe Grüße, Sarah von Teppana

Good service

Good service, fast and very good quality!!

23 de mayo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Very happy to hear that, Michel, thank you for taking the time to share your positive experiences with Teppana! Enjoy your new rug. 🥰 Sarah from Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig tapijt wat strak ligt

Prachtig tapijt wat strak ligt. We hadden hem ook best snel binnen.
Kortom wij zijn zeer tevreden!

10 de junio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste B., We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Mooie tapijten

Mooie tapijten, goeie kwaliteit en prima en stipte service !

4 de junio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste B., We zijn blij dat ook jij je tapijt mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Veel plezier ermee! Liefs, Sarah van Tepppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teppana heeft een goede service en…

Teppana heeft een goede service en snelle levering. Ben zéér tevreden.

5 de mayo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste H., We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het tapijt wat we kozen had niet de…

Het tapijt wat we kozen had niet de juiste kleur. Terugsturen en terugbetalen erg goed geregeld. Dank daarvoor!

5 de mayo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste T., We zijn blij dat je winkelen en retourneren bij ons als gemakkelijk ervaart. We lanceren regelmatig nieuwe designs, dus mocht je in de toekomst willen terugkomen bij ons, dan ben je uiteraard altijd van harte welkom! Groeten, Sarah van Teppana

Keurige levering

Keurige levering, goede klantenservice

30 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste J., Bedankt voor je positive bericht - het wordt enorm gewaardeerd dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijve. Groeten, Sarah van Teppana

Voor 2de keer besteld

Voor 2de keer besteld, super tevreden! Gemakkelijke op te wassen, zeer mooie kleuren om te keuzen.

21 de mayo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste W., Wat leuk dat je je huis nu nog mooier maakt met het tweede kleed van Teppana. Dat is het grootste compliment waar we elke dag voor werken. Bedankt voor je mooie review. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede berichtgeving. Tapijt en ondertapijt met goede instructie in tuinkamer gelegd. Bedankt!

24 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste M., We zijn blij dat ook jij je kleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Groetjes, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben er reuze blij mee!

Het is een kleed wat precies eruit ziet zoals op de foto. Ik had het dikkere onderkleed erbij besteld, wat ik te dik vond toen ik het thuis had liggen. Persoonlijk vond ik dat je dan een rand van 2cm te goed zag. In goed contact en overleg het 3mm onderkleed genomen ( terugbetaling van het dikkere 1cm onderkleed was binnen een paar dagen terug op mijn rekening) nu ligt het precies zoals ik graag wil, en ben ik er heel blij mee.

14 de mayo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste J., Wat fijn om te lezen dat het nu helemaal is zoals je het wilde! Bedankt voor het uitgebreid delen van je ervaring en je superpositieve beoordeling. Heel veel plezier met je nieuwe vloerkleed! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teppich schon und die richtige Farbe…

Teppich schon und die richtige Farbe fur Mich

15 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste J., Dankjewel voor deze mooie review en dat je dik tevreden bent met je nieuwe loper. Dat lezen we graag. Liefs, Sarah van Teppana

Heel leuk kleed

Heel leuk kleed. Nog niet hoeven wassen. Ben ik wel benieuwd naar.

8 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste H., Hartstikke bedankt voor je geweldige review. Ook ideaal als je het nog niet hebt hoeven wassen! 🥰 Kleine vlekken kunnen trouwens ook gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek. Als het zover is en je hebt vragen over het wassen, kun je altijd contact met ons opnemen. Veel plezier ermee. Liefs, Sarah van Teppana

Geweldig

Geweldig. Mooie kwaliteit

1 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste I., Wat een fijne review! Dankjewel voor je moeite. Liefs, Sarah van Teppana

Mooie kleden en goede kwaliteit

Mooie kleden en goede kwaliteit

28 de marzo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste R., Heel erg fijn om te lezen dat ook jij tevreden bent over onze producten. Bedankt voor je review. Liefs, Sarah van Teppana

Snel geleverd

Snel geleverd

2 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste J., Wat een fijne review! Dankjewel voor je moeite. Liefs, Sarah van Teppana

Inmiddels mijn 5e kleed ontvangen

Inmiddels mijn 5e kleed ontvangen. Zegt,denk ik, genoeg. Heel tevreden.

18 de marzo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste A., Je hebt gelijk - dat zegt genoeg. We zijn blij dat we in jou een tevreden en trouwe klant hebben gevonden. Geweldig! 🥰 Trouwens - ons team ontvangt ook graag foto's van onze tapijten bij klanten thuis - alleen als je die zou willen delen natuurlijk - om het voor andere klanten nog makkelijker te maken onze producten te leren kennen. Groetjes, Sarah van Teppana

Mooie producten

Mooie producten, vriendelijke en bereikbare klantenservice, verzendtermijn is redelijk, overzichtelijke website.

7 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste I., Wat fijn om te lezen dat je dik tevreden bent met onze producten en service. Deze positieve review wordt enorm gewaardeerd. Bedankt dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies, oogt mooi en degelijk

We hebben een eerste mat teruggestuurd omdat deze toch niet tot zijn recht kwam in ons interieur. We kregen daarna degelijk advies. Indien je niet zeker bent van je keuze, laat je dan best onmiddellijk adviseren. We zijn nu alleszins zeer tevreden met onze aankoop. We hebben de dikkere ondermat. De mat voelt heel fijn aan en ziet er heel degelijk uit. Het feit dat je de mat kan wassen, lijkt me een ideaal, duurzamer alternatief voor andere (goedkope) matten.

3 de abril de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste D., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te typen. Dat wordt enorm gewaardeerd. Fijn om te lezen dat wij deze indruk mochten achterlaten bij je. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over bestelling en…

Zeer tevreden over bestelling en levering
Het karpet is zo mooi nog mooier dan
op de website
Heerlijk licht, mijn moeder is hier erg blij mee

12 de marzo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste I., We zijn blij dat ook jouw moeder het tapijt mooi vindt en dat jij helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Groeten, Sarah van Teppana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tapijt heeft prachtige heldere kleuren

Tapijt heeft prachtige heldere kleuren, maar voelt aan als kunstof als je eroverheen loopt of wrijft met je handen. Heel anders dan een wollen tapijt.

10 de marzo de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste K, Bedankt voor je beoordeling en je mooie woorden over de heldere kleuren – fijn dat het design in de smaak valt! ✨

We begrijpen dat het gevoel van het materiaal anders is dan bij een wollen tapijt. Onze tapijten zijn bewust gemaakt van hoogwaardig wasbaar polyester – een keuze die ze onderhoudsvriendelijk, duurzaam en praktisch maakt voor dagelijks gebruik. Anders zouden ze natuurlijk niet wasbaar zijn, wat één van de sterkste punten is van onze producten.

We beschrijven de materialen en structuur altijd zo duidelijk mogelijk in onze productteksten en images. In dit geval lijkt je persoonlijke verwachting helaas wat te zijn afgeweken van het product dat je hebt ontvangen.

Ik hoop dat het duidelijk is dat we onze producten op geen enkel punt proberen te vergelijken met wolproducten en we hopen dat je bij nader inzien toch tevreden bent met je aankoop.

Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten. Groeten, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.