Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, goede kwaliteit product

8 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Vivienne, fijn om te lezen dat je ervaring met Teppana erg positief is en bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

TOP!

Snelle service en goede kwaliteit
Prachtige vloerkleden.

6 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Mieke, We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Overall great experience

Overall great experience. The product is as specified in the website and delivery was quite efficient.

7 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Kunal, We are delighted to hear that you are very satisfied with your overall customer experience at Teppana. Thank you for sharing! Enjoy your new Teppana rug! Sarah, Team Teppana

Thank You So Much Teppana

Thank uou Teppana! My beautiful rug was delivered by DHL, well packed and neatly folded. I was so happy to receive it. Such beautiful colours! Thank you!

6 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Amy, We are happy to hear that you are very satisfied with our products. We greatly appreciate this positive review. Thank you for taking the time to write it. Enjoy your new rug. Best wishes, Sarah

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Photos look better

On the photos it looked like the carpet was gonna be a bit fluffy/structured, but instead it was a print of fluffyness? Also the colors did not really look the same as in the picture.

4 de agosto de 2025

Dear Vera,

Thank you a lot for sharing your feedback. We’re really sorry that the rug didn’t match your expectations and that there seems to have been a misunderstanding – the expected structure you mentioned is part of the design itself and not a high-pile rug. We always try our best to present our products as accurately as possible with photos, videos and detailed descriptions.

We’ll happily review the color internally again, but please note that slight variations can always occur since devices and screens are calibrated differently. In case of doubt about the correctness of the colour, we kindly request that some photos be sent to us so that we can check the current product.

Of course, we’re always here for you on all channels if you have any further product questions. We’re also sorry for the disappointment this caused. Despite your experience, we’d be glad if you might reconsider your 2-star rating – maybe also taking into account our service, the return handling, etc.

And if you’re looking for fluffy high-pile rugs, you can find our Shaggy and Plush collections here: https://teppana.nl/collections/alle-tapijten?pf_t_textuur=Pluche&pf_t_textuur=Shaggy

Best regards,
Sarah from the Teppana Team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De kleuren zijn precies zoals op de…

De kleuren zijn precies zoals op de foto’s op de website. De levertijd was iets langer dan gedacht. En ik ben van mening dat je altijd het ondertappijt moet aanschaffen, want het gekleurde deel is heel dun. Het past perfect. Als je al eerder een tapijt hebt gekocht dan is het simpel de bovenkant verwisselen bij een nieuwe kleur tapijt.

24 de julio de 2025

Beste Anita,

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling – we zijn er super blij mee!
Wat fijn om te horen dat je vloerkleed je bevalt en aan je verwachtingen voldoet. Inderdaad, pas de combinatie van mat en designkleed maakt het vloerkleed compleet – je hebt dus altijd beide nodig. Tegelijk kun je de designs ook los nabestellen om je interieur een frisse touch te geven, bijvoorbeeld afhankelijk van het seizoen of je stemming.

Ik vermoed dat de ontbrekende vijfde ster te maken heeft met de levertijd 😊. Die bedraagt momenteel standaard 5–8 werkdagen, omdat we elk vloerkleed pas na bestelling speciaal voor jou maken. Zo voorkomen we overproductie en onnodige verspilling.

Nogmaals dank voor je feedback – we hopen je snel weer terug te zien bij Teppana! Liefs, Sarah

Alles klopt!

Allereerst een prima website, makkelijk zoeken en veel keuzes. Bestellen gaat makkelijk en je wordt goed geïnformeerd over de update. Bij binnenkomst nog meer verrast. Mooi kleed, exact conform de site ook de kleur. Fijne kwaliteit. We zijn er echt heel blij mee in alle opzichten.

8 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marjon, We zijn blij dat je winkelen bij ons als gemakkelijk ervaart. Het is fijn dat niet alleen aan je verwachtingen is voldaan, maar dat deze zelfs zijn overtroffen. Dat doet ons plezier. Bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Top kwaliteit

Heel erg bedankt voor de mooie tapijt

28 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Fabienne, We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Rosalie, We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana en ons ruime assortiment, hartstikke bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

The service was great

The service was great. Fast and good dilevery. The carpet is beautiful, just like the pictures on the internet.

16 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Treesje, Thank you for taking the time to write this wonderful review. It is greatly appreciated. We are pleased that we have been able to convince you of the merits of Teppana in all areas. Warmest regards, Sarah

Fantastisch

Fantastisch! Nooit gedacht dat een dun tapijt zo goed blijft liggen. Het onderkleed houdt het goed op de plek. Het feit dat ik het ook nog kan wassen, ben ik helemaal blij mee. Aanrader!

5 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Anneke, We vinden het prettig dat we je hebben kunnen overtuigen van ons systeem op alle gebieden, hartstikke bedankt voor het delen! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en het vloerkleed is…

Snelle levering en het vloerkleed is erg mooi. Het werkt gemakkelijk om het op de onderlaag te plakken. Blijft goed zitten. Echt een aanrader.

9 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marieke, Dankjewel voor deze mooie review en dat je erg tevreden bent met onze producten en het gebruik ervan. Dat is altijd fijn om te lezen. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede uitleg en heel tevreden met…

Goede uitleg en heel tevreden met artikel. Beter dan de photo.

16 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Cokkie, Bedankt voor de fijne review! We zijn blij te lezen dat je hem in het echt nog mooier vindt dan je had verwacht. We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Super blij mee

Wij hebben ons kleed nu al een pakje liggen en ik ben heel tevreden. Mooi kleed, de kleuren zijn precies als op de foto’s en de prijs kwaliteit is zeker in orde. Erg blij met het kleed en ik overweeg zeker nog eens een kleed te bestellen.

16 de mayo de 2025

Goed artikel

Goed artikel, zoet er mooi uit en snel geleverd!

10 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste C., Bedankt voor de fijne review en je moeite! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi tapijt, benieuwd of het inderdaad zo goed wasbaar zal zijn

Alles ging vlot van keuze tot bestelling en aankomst.
Mooi tapijt, ik vind het wel niet zo gemakkelijk om het te passen op het ondertapijt, en om het te stofzuigen mag je stofzuiger niet te hevig zuigen.. Verder heel tevreden. Gewassen heb ik het uiteraard nog niet!

15 de julio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste S., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te typen. Dat wordt enorm gewaardeerd. Je kunt altijd contact met me opnemen voor een paar tips of onze nieuwe instructiefilmpjes bekijken. Ik weet zeker dat je het snel onder de knie zult hebben. https://www.youtube.com/watch?v=vqVjaNHYDXU Hetzelfde geldt voor stofzuigen. We raden je aan om op een lage stand te stofzuigen (en de feston zonder borstel te doen), maar na een tijdje zul je merken dat het gemakkelijk is om het op een hogere stand te doen, afhankelijk van hoe je de stofzuiger beweegt. Ik weet zeker dat je er binnenkort nog meer plezier aan zult beleven! Mocht je vragen hebben, laat het me gerust weten. Liefs, Sarah van Teppana

Mooi model

Mooie kwaliteit.

18 de junio de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste S., Wat een fijne review! Dankjewel voor je moeite! Wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een e-mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.