Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind de kleding van Nicolet geweldig, dus weer wat besteld! Helaas duurde het heel lang voordat ik het mocht ontvangen, dan gaat de communicatie met de chatbox niet prettig.

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!

• Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Holanda

Suele responder en menos de 24 horas

Snelle levering.Prijs kwaliteit goed

Snelle levering.Prijs kwaliteit hoed

Beste Gijs,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de prijs-kwaliteit van de hoed. 😊

We hopen je snel weer te mogen verrassen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De medewerkster deed alle moeite om de…

De medewerkster deed alle moeite om de juiste jeans te vinden. Zij opperde om de jeans online te bestellen zodat we de korting niet mis zouden lopen

Beste,

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent!

Het is geweldig dat onze medewerkster alle moeite heeft gedaan om de juiste jeans te vinden en zelfs de online optie heeft voorgesteld zodat je de korting niet misliep. 😊

Dank voor je mooie review en we hopen je snel weer te mogen helpen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met retouren zijn ze niet snel ik wilde…

Met retouren zijn ze niet snel ik wilde een jas retour zenden maar moest meerdere malen mailen tot er werd gereageerd.Ik heb hier vorig jaar augustus een fluffy jas voor mijn dochter gekocht maar die is al een aantal keer gemaakt moeten worden, de voering is te strak erin gemaakt waardoor die iedere keer overal scheurt.Ik zou zelf hier niks meer kopen.

28 de agosto de 2025

Beste Chantal,

Wat jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

We hebben je gegevens nagekeken en zien dat je retour inmiddels is verwerkt en het bedrag netjes aan je is terugbetaald.

Fijne winkel

Fijne winkel, goede prijzen, vriendelijk personeel

25 de marzo de 2026

Beste Kate,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je onze winkel als prettig ervaart en tevreden bent over de prijzen en het personeel. We doen ons best om iedereen goed te helpen, dus jouw feedback betekent veel voor ons.

Graag tot ziens in de winkel!

Beste Ingrid,

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Tot volle tevredenheid

Betaalbare, vlotte mode, snelle levering van online bestellingen.

Beste Annet,

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat je onze mode als betaalbaar en vlot ervaart en tevreden bent over de snelle levering van je online bestelling. Daar doen we het voor!

Snelle verzending

Snelle verzending! Top:)

16 de marzo de 2026

Beste Anniek,

Bedankt voor je leuke review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Top om te lezen!

Leuke kleding betaalbaar

Leuke kleding betaalbaar

Beste Natasha,

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je onze kleding leuk en betaalbaar vindt. Daar worden we blij van!

Graag tot ziens!

Prima levering

Beste Aleida,

Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, mooi product voor een lage prijs. Goede aanbieding.

18 de marzo de 2026

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product voor een mooie prijs hebt kunnen kopen. Goed om te weten dat de aanbieding in de smaak viel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, makkelijk te retourneren, vriendelijk geholpen.

Beste Eefje,

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat de levering snel was, retourneren makkelijk ging en dat je vriendelijk bent geholpen. Daar doen we het voor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en leuke prijzen

Snel en goed geleverd en veel voordeel

Beste,

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je veel voordeel hebt kunnen pakken.

We hopen je snel weer te zien, online of in de winkel! 💛

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ruilen is bij terStal op zich geen probleem... zolang je maar zeeën van tijd hebt.

Als je een jas wilt ruilen die ik met een cheque heb gekocht, moet ik eerst wachten tot het bedrag is teruggestort. Door een fout van terStal gebeurt dat pas zodra ík zelf contact met hen opneem. In plaats van dat de bestaande bestelling voor dezelfde jas wordt omgezet, moet ik hem opnieuw bestellen. Maar aangezien dit zoveel tijd heeft opgenomen is de jas natuurlijk uitverkocht en vis ik achter het net. Dank je wel, terStal!

22 de marzo de 2026

Hi Isabella,

Bedankt voor je review. Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad – dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden.

We begrijpen dat het erg vervelend is dat je moest wachten op de terugstorting en dat je hierdoor de jas bent misgelopen. Ook je feedback over het ruilproces en hoe dit is verlopen nemen we serieus.

Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een ontzettend leuke aanbieding…

Het was een ontzettend leuke aanbieding voor het setje! Ga zo door en nog een heel fijn en zacht pak voor maar 19 euro

16 de marzo de 2026

Beste,

Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het setje én de aanbieding. We doen ons best om mooie items voor een goede prijs aan te bieden, dus dit is super om te lezen!

Veel plezier met je fijne, zachte pak en hopelijk zien we je snel weer terug – in de winkel of online! 💛

Prima kwaliteit

Eenvoudig te bestellen. Snel geleverd, goeie kwaliteit
Alleen jammer dat de kleinste maat heren jeans 32 is.
Ruilen in de winkel ging dan helaas weer niet. Iets met systemen die niet werken. Dus onverrichter zake weer op zoek naar een DHL punt

18 de marzo de 2026

Beste Lisanne,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback! 🙏 Fijn om te horen dat je bestelling eenvoudig te plaatsen was en dat de levering en kwaliteit goed waren.

We vinden het jammer dat het ruilen in de winkel niet soepel verliep door systeemproblemen en dat de kleinste maat niet helemaal passend was. We werken eraan om dit soort situaties te verbeteren, zodat het in de toekomst gemakkelijker gaat. Hopelijk gaat het volgende ruilproces een stuk vlotter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik had onnline n bestelling gedaan en…

ik had onnline n bestelling gedaan en helaas paste het pak (broek en jasje) mij niet. Dus heb ik het terug gebracht en werd netjes geholpen. En kreeg n bonnetje voor teruggave van mijn geld, wat ik nog terug krijg. En heb daarna nog zelfs n mooi set gekocht van broek en n blousje.. Wat ik ook al in n andere kleur had gekocht, online

24 de marzo de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je ondanks dat het pak niet paste, goed bent geholpen in de winkel. We doen ons best om het retourneren zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus prettig dat je dit zo hebt ervaren.

Leuk dat je daarna nog een mooie set hebt gevonden die wel helemaal naar wens is, en zelfs in meerdere kleuren! We wensen je er veel plezier mee en hopen je snel weer te zien, zowel online als in de winkel.

Leuke winkel

Leuke winkel, goede kwaliteit kleding, voldoende voorraad.

Beste Barry,

Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze winkel, de kwaliteit van de kleding en de ruime voorraad. Daar doen we het voor!

Graag tot ziens, je bent altijd welkom!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestellingen en contact klantenservice…

Bestellingen en contact klantenservice is altijd goed

18 de febrero de 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat zowel je bestellingen als het contact met onze klantenservice altijd goed verlopen. Daar zijn we erg blij mee!

We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn 😊

Goede producten en stoffen

Goede producten en stoffen. Snelle levering.

Beste Eve,

Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en stoffen, en dat je bestelling snel is geleverd. Daar doen we het voor!

Graag tot een volgende keer 😊

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.