Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mij... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind de kleding van Nicolet geweldig, dus weer wat besteld! Helaas duurde het heel lang voordat ik het mocht ontvangen, dan gaat de communicatie met de chatbox niet prettig.

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 99% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom er graag ,leuke en goede kwaliteit…

Kom er graag ,leuke en goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs. Ook het winkelpersoneel in Hoogvliet is vriendelijk en behulpzaam. Kan dit filiaal zeker aanraden !!! Koop ook regelmatig on line .

26 de marzo de 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u graag bij ons komt en tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze kleding. Ook leuk dat u onze collega’s in Hoogvliet als vriendelijk en behulpzaam ervaart. We zien u graag weer in de winkel of online!

Leuke moderne kleding!

Prachtige kleding, snel bezorgd en goede service!

3 de abril de 2026

Beste Petra,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding, snelle bezorging en onze service. Daar doen we het voor! 😊

Nette snelle oplossing

Ondanks dat er iets niet in orde was met de bestelling werd ik snel geholpen en goed opgelost. Bedankt!

Beste Sarina,

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat er iets niet helemaal goed was met je bestelling, maar fijn om te horen dat het snel en naar tevredenheid is opgelost. Daar doen we het voor! 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leuke prijzen

Leuke prijzen. Jammer dat set prijzen niet reëel zijn.

27 de marzo de 2026

Beste Jacqueline,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt. Jammer dat de setprijzen niet helemaal aan je verwachtingen voldoen. We nemen je feedback zeker mee!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

1 keer online besteld maar nooit meer

1 keer online besteld maar nooit meer . Als iets niet past of je besteld verkeerd snap ik dat er voor een retour betaald moet worden . Maar kapotte items naar mensen versturen en dan laten betalen voor het terug sturen… nee

2 de abril de 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je een kapot item hebt ontvangen, dat is uiteraard niet de bedoeling.

In dit soort gevallen kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. We willen je daarom vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Winkel in Kloosterveen schokkend slechte service

Werkelijk schokkend slechte service. Dit is mij inmiddels meerdere keren overkomen, met verschillende medewerkers, dus dit is geen incident maar duidelijk een structureel probleem. Ik heb het bedrijf meerdere kansen gegeven, maar dit was absoluut de laatste keer.

Personeel staat rustig langdurig met elkaar te praten terwijl klanten compleet genegeerd worden. Na het afrekenen krijg je doodleuk te horen dat er geen tasjes zijn, zonder enige voorafgaande communicatie. Dit wordt vervolgens op een arrogante en bijna cynische manier gebracht, wat het alleen maar erger maakt.

De houding van het personeel is structureel ongeïnteresseerd, onprofessioneel en totaal niet klantgericht. Dit niveau van service is simpelweg onacceptabel. Het management zou zich serieus moeten afvragen hoe dit zo ver heeft kunnen komen en hier per direct op moeten ingrijpen.

2 de abril de 2026

Beste Nina,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt ons oprecht om te horen dat je deze ervaringen hebt gehad in onze winkel. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

We nemen je opmerkingen over het gedrag van ons personeel en de gang van zaken in de winkel zeer serieus en zullen dit intern bespreken met het team en management.

We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor je is en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren. Mocht je dit verder willen toelichten, dan horen we dat uiteraard graag via onze klantenservice.

27 de marzo de 2026

Hi Patricia,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke communicatie en snelle…

Duidelijke communicatie en snelle levering

1 de abril de 2026

Hi Ilona,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze communicatie als duidelijk ervaart en dat je bestelling snel geleverd is. 😊

Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk aanbod en goede service.

Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen is ook geen probleem. Fijne service!
Ook bestellen via de site gaat gemakkelijk.

Hi Gerrie,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons binnenloopt en telkens weer verrast wordt door ons aanbod. 😊

Leuk dat je onze klantendagen ook zo waardeert – die extra korting maakt het natuurlijk nog verleidelijker om iets extra’s mee te nemen!

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service rondom ruilen en retourneren, én dat het online bestellen ook soepel verloopt.

We hopen je snel weer te zien, in de winkel of online!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kleding voor redelijke prijzen

Mooie kleding voor redelijke prijzen, duidelijke website, snel geleverd

25 de marzo de 2026

Beste Corrine,

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding, de prijzen en onze website. 😊
Ook goed om te weten dat de levering naar wens was!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden altijd snel…

Ik ben heel tevreden altijd snel geleverd en een goede kwaliteit

26 de marzo de 2026

Beste Bea,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Goed om te weten dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit – daar doen we het voor 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk besteld en snel geleverd. Erg tevreden

Beste,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!

Dank voor je review en leuk dat je de snelle levering en het bestelgemak waardeert. 😊

We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen!

Simpel te bestellen

Simpel te bestellen. Gemakkelijk product te vinden en eenvoudig afrekenen.

Beste Marjan,

Dank je wel voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je het bestelproces en het vinden van producten zo eenvoudig ervaart. 😊

We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Goede snelle levering

Goede snelle levering

20 de marzo de 2026

Beste,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. 😊

We hopen je snel weer te mogen helpen!

Leuke kleding

Leuke kleding. Gemakkelijk te bestellen, maar ook de retouropties zijn prima. Fijne winkel, ik raad het aan

19 de marzo de 2026

Beste Leonne,

Dank je wel voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zowel het bestellen als de retouropties prettig vindt. 😊
We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je snel weer terug te zien!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De travelcollectie bevalt erg goed

21 de marzo de 2026

Beste Harriette,

Dank je wel voor je review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze travelcollectie. 😊

We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items!

Veel leuke keuzes!

Gebruikersvriendelijke website, snelle en nette verzending. Hele mooie prijzen en een nóg mooier assortiment!
Enige dat jammer is, is dat er geen maattabel bij de artikelen staat. Hierdoor wordt het soms gokken of de kleding wel past..

29 de marzo de 2026

Beste Lynn,

Dank je wel voor je uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, verzending en het assortiment. 😊
We begrijpen je punt over de maattabel helemaal en nemen dit mee als aandachtspunt om het shoppen voor iedereen nog makkelijker te maken.

We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.