Jeg oplevede Sara Hald fantastisk og hurtig, da hun hjalp med nogle tekster på vores nye hjemmeside Resultatskaber.dk Hun og TEXTA gør et fremragende arbejde for sine kunder. Hun skal fremover... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
TEXTA er den bedste til alle slags tekster:))) Kan altid finde en god løsning til alle opgaver:))) Kan kun anbefales:)) Virklig meget tilfreds med samarbejde. Vil gerne forsatte det:)) God priser, g... Ver más
Sidder du som mig, som er skarp på mange områder, men ikke lige på udførelsen af SEO tekster eller blogindlæg/artikler. Så kan jeg med roligt sind anbefale TEXTA ApS. Jeg har fået skrevet SEO te... Ver más
Jeg bruger Texta rigtig meget i forbindelse med mit arbejde på linkbuilding.dk og jeg har kun gode ord til overs for deres arbejde. Gode tekster, skrevet til tiden, uden nogle dikkedarer og præcis s... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de publicidad
- Central de comunicaciones
- Agencia de diseño
- Agencia de marketing
- Agencia de marketing online
Escrito por la empresa
Et menneskeligt bureau. Vi laver meningsfuldt indhold for vores kunder, så de kan skabe værdi for deres.
Información de contacto
Klamsagervej 21B, 2. sal, 8230, Åbyhøj, Dinamarca
- kontakt@texta.dk
- texta.dk
Vi har i Obsidian Digital haft et godt…
Vi har i Obsidian Digital haft et godt samarbejde med Texta både som almindelige kunder i Textas forretning og i større samarbejder på fælles projekter.
Udover den høje faglighed er jeg særligt glad for Textas evne til at levere above and beyond selv på korte tidsperioder, når det kræves af projektet. Tidshorisonten overholdes, selv når scope i projektet ændrer sig.
Vi ser frem til mange flere projekter sammen i fremtiden!
Lynhurtig levering og super kvalitet
Texta leverede lynhurtigt og længe før aftalt. Kvaliteten af deres arbejde er super god, og rådgivningen er også helt i top. Kan varmt anbefales.
Texta er et ganske glimrende…
Texta er et ganske glimrende tekstbureau som jeg har brugt af flere omgange. Gode folk og god service!
Fantastisk service
Fantastisk service! Levering til tiden og arbejdet udført er i orden. Jeg kan klart anbefale Texta Teamet. 🤙🏽
Det spiller og der er styr på sagerne - kan anbefales!
Har arbejdet med Texta over en længere periode, og sætter stor pris på den gode kvalitet, gode service og at de altid er klar til at hjælpe hvis man har en haster.
Har selv henvist flere kunder til dem :)
Professionelt arbejde og super service!
Texta hjalp os med tekster til både vores hjemmeside og artikler. Vi havde selv mange ønsker til indhold og artikler, men formåede ikke at få ideerne ud og få det skrevet godt. Her fik vi en super god service og hjælp fra Texta, og hurtigt var alle ideer blevet til professionelt indhold og artikler. Tusind tak for hjælpen!
Meget fair pris og gennemført…
Meget fair pris og gennemført tekstforfatterarbejde!
Super service samt god og kompetent sparring!
Ovenstående giver lidt sig selv - kan varmt anbefale TEXTA :)
Super kundeservice
Super kundeservice. Havde en dialog om en opgave med Peter. Udover rabat fik jeg leveret opgaven retur under et døgn senere, fordi jeg havde en personlig hastesag. Så kun +++++ herfra. Tak for hurtig og super ekspedition.
5***** kundeservice og kvalitet
***** kundeservice og kvalitet til tiden. Personligt har jeg 2 kontakt personer, ved Texta Peter og Sara. Min personlige fornemmelse går i alt sin enkelthed ud på at, De gutinder og gutter skal nok blive til noget stort. Må bare sige at de har forstået, og lytte til deres kunder og identificere hvilke problemer man står med. Herefter løser de opgaver til kryds og bolle. De kommunikerer i øjenhøjde og er bistående med råd og vejledning. På intet tidspunkt har jeg følt mig som et nummer i rækken, der er lyttet til mine foreslag, og herefter leveret til fulde. Det skal ikke være nogen hemmelighed at de ikke er ikke de billigste, og til det skulle jeg lige sluge et par kameler. Det er gjort til skamme og jeg føler at jeg har fået fuld valuta for pengene. kan kun give Texta Især Sara og Peter mine varmeste anbefalinger. Håber vores samarbejde rækker langt ud i fremtiden.
Mvh. Daniel Jensen 3bustilbud
Jeg har løbende tekster der bliver…
Jeg har løbende tekster der bliver lavet af Texta og må sige at de gør et godt stykke arbejde. Det bliver altid leveret til den aftalte tid og kvaliteten er høj.
Mere end tilfreds med Texta
Mere end tilfreds med Texta, vi har brugt dem til at omskriver teksterne på vores hjemmeside. God kommunikation med Mynte, som er super sød og mega dygtig.
Fremragende!
TEXTA gør i sit alt for, at man som kunde bliver efterladt med 100% kundetilfredshed og et stykke arbejde til perfektion - intet mindre.
Jeg kommer igen :)
Vi har netop gennemført et forløb med…
Vi har netop gennemført et forløb med Texta, hvor de skulle levere tekster til vores hjemmeside.
Kommunikationen og niveauet af teksterne har været i top, og deres kundebehandling har været ekstraordinær.
Texta kan varmt anbefales!
De bedste forfatter
De bedste forfatter. Gode priser og hurtig levering af tekster. Kan klart anbefales!
Professionelt arbejde og lynhurtig levering!
Super oplevelse at benytte Texta! De hjalp mig med gennemretning og transkribering, og resultatet var til UG. Peter var super imødekommende og formåede at sikre at mine meget korte deadline blev mødt. Super professionelt arbejde. Vil anbefale alle at bruge Texta :-)
TEXTA - et godt bekendtskab...
Yderst hjælpsom, kvalificeret arbejde retur - også selvom det var lidt tidspresset...
Hurtig, effektiv og lige i skabet!
Den sad faktisk lige i skabet, første gang, og det gik lyn hurtigt. Det bliver faktisk ikke meget bedre! :)
Helt klart et firma vi vil benytte fremover og kan kun anbefales.
Utrolig dygtige og super kvalitet
Jeg vil til hver en tid anbefale Texta. Det er super kvalitet og jeg er meget tilfreds med det jeg har modtaget fra dem.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.