Jeg oplevede Sara Hald fantastisk og hurtig, da hun hjalp med nogle tekster på vores nye hjemmeside Resultatskaber.dk Hun og TEXTA gør et fremragende arbejde for sine kunder. Hun skal fremover... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
TEXTA er den bedste til alle slags tekster:))) Kan altid finde en god løsning til alle opgaver:))) Kan kun anbefales:)) Virklig meget tilfreds med samarbejde. Vil gerne forsatte det:)) God priser, g... Ver más
Sidder du som mig, som er skarp på mange områder, men ikke lige på udførelsen af SEO tekster eller blogindlæg/artikler. Så kan jeg med roligt sind anbefale TEXTA ApS. Jeg har fået skrevet SEO te... Ver más
Jeg bruger Texta rigtig meget i forbindelse med mit arbejde på linkbuilding.dk og jeg har kun gode ord til overs for deres arbejde. Gode tekster, skrevet til tiden, uden nogle dikkedarer og præcis s... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de publicidad
- Central de comunicaciones
- Agencia de diseño
- Agencia de marketing
- Agencia de marketing online
Escrito por la empresa
Et menneskeligt bureau. Vi laver meningsfuldt indhold for vores kunder, så de kan skabe værdi for deres.
Información de contacto
Klamsagervej 21B, 2. sal, 8230, Åbyhøj, Dinamarca
- kontakt@texta.dk
- texta.dk
Første artikel fra TEXTA
Første artikel fra TEXTA - De skulle skrive en artikel til min hjemmeside, og efter et par gange frem og tilbage for at sikre scope, kom der en lækker artikel ud i den anden ende. God kommunikation og efterfølgende revision. Opgaven løst til fuld tilfredshed fra min side.
Det er stensikkert at jeg kommer tilbage igen når der skal "kæles" for tekster
Vi bruger ofte Texta til diverse tekst …
Vi bruger ofte Texta til diverse tekst opgaver og vi er tilfredse hver gang. De overholder deadlines og levere kvalitet uden undtagelser.
Du kan trygt bruge TEXTA!
Jeg har brugt TEXTA en enkel gang, til at udarbejde en pressemeddelse - det resulterede i min historie kom ud i to aviser. Jeg har på nuværende tidspunkt bestilt nummer to pressemeddelse i håb om, at historien kommer ud til endnu flere.
Jeg kan varmt anbefale TEXTA!
Jeg har anvendt TEXTA
Jeg har anvendt TEXTA, til både transskription samt korrekturlæsning af en større opgave. Begge dele er blevet leveret med høj kvalitet, og med en god kommunikation undervejs. Jeg har endda modtaget min opgave en lørdag, hvilket har været en ekstra bonus !.
Kan klart anbefale, og ønsker at anvende fremover ! (:
Super professionelt firma der holder …
Super professionelt firma der holder hvad de lover. De tekster vi har modtaget har været af højeste kvalitet, hvor vi nemt kan se at de har sat sig godt ind i produkterne inden teksterne er blevet skrevet.
Super fin service som Texta.dk yder
Super fin service som Texta.dk yder! Kan varmt anbefales.
Der er styr på deadline og kvaliteten …
Der er styr på deadline og kvaliteten er i top. Jeg har brugt TEXTA ApS fast i over et år og er meget tilfreds.
Texta er en sand content maskine
Texta er en sand content maskine. De leverer content på et højt faglift niveau, de leverer til tiden og priserne er snus fornuftige. Jeg kan vamt anbefale Texta til en hver dansk virksomhed.
Texta leverer tekster på et særdeles …
Texta leverer tekster på et særdeles højt fagligt niveau og deadlines bliver altid overholdt. Vi har været meget tilfredse og bliver uden tvivl ved med at bestille tekster herfra.
Ambitiøse og professionelle fyre, der har styr på deres forretning!
Kvalitet og god kommunikation
Texta leverer virkelig god kvalitet når det kommer til tekstforfatning. De laver deres research perfekt og teksterne er velskrevne og godt strukturerede. Texta er gode at kommunikere med og lytter til ens ønsker. De holder altid den lovede leveringstid. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Texta og vil altid anbefale dem til andre.
Super god service og hurtig levering
Jeg har benyttet mig af Texta.dk til mine forskellige sites, og har kun positive ting at sige.
- Servicemindede
- Professionelle
- Hurtig levering
Peter er meget behagelig og sætter sig i kundens sted og leverer tekster af høj kvalitet, som virkelig kommer til nytte for Texta.dk's kunder.
Jeg giver Texta.dk mine varmeste anbefalinger.
God kvalitet og service til en fornuftig pris
Jeg har benyttet mig af Texta over de seneste 12 mdr. til flere webprojekter.
Min erfaring er at de leverer gode tekster hurtigt og til en rigtig fornuftig pris.
Samtidig er de gode til at modtage feedback og sørge for at den modtagne feedback bliver implementeret i den næste opgave.
Jeg er glad for mit samarbejde med Texta og regner med, at det forsætter.
Dejligt kompetente
Jeg var på udkig efter nogen der kunne skrive nogle produkttekster for mig, og stødte på Texta.
Resultet var meget tilfredsstillende, og vi har forsat vores samarbejde lige siden.
Texta kan varmt anbefales.
Fantastisk service og gode priser
Har brugt flere bureauer men skifter ikke igen. Er utrolig glad for samarbejdet med Texta som både har forstand på at optimere i forhold til Google, men samtidig altid har kunden i fokus.
Servicen er i top og de er virkelig gode til at håndtere feedback så man får teksterne præcis som man ønsker det. Virkelig dejligt!
Kreative tekstfolk!
Leverer til tiden. Fornuftige priser. Er til at stole på. Kan klart anbefales til alle som har brug for godt indhold.
Højt flyvende kreativitet!
Jeg har fået skrevet SEO tekster til min hjemmeside: Findkortet.dk
foruden SEO tekster, har de hjulpet med artikler, som er blevet knaldhamrende gode.
Tit fik jeg, meget kortfattet, skrevet til Peter fra TEXTA en idé til en tekst, hvorefter de forvanlede min halve linjes idé, til en tekst på 1000 ord, uden problemer. Super kreative, fyldt med gå på mod og drive, samt til en formidabel pris, hvad mere kan man ønske sig?
Suveræn kvalitet
Jeg bruger Texta til stort set mine tekstopgaver af den simple årsag, at de er de bedste til prisen. Jeg har kun rosende ord at sige om Textas professionelle arbejdsgang.
Super service!!
Hurtige og grundige!! Kan helt klart anbefales! :D
Høj kvalitet og fantastisk service!
Jeg har benyttet mig af Texta ApS i forbindelse med forfatning af webtekster til min virksomheds site - Digitally.dk
Der var et fantastisk arbejdsflow, og jeg havde heletiden indsigt i status på opgaven. Jeg modtager et produkt af meget høj kvalitet, og kan derfor varmt anbefale Texta ApS!
Kanon service!
Jeg fik status over min ordre gennem hele processen der forløb ret så smertefrit! Kan godt anbefales herfra!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.