Textielstad Opiniones

16.056
TrustScore: 3 sobre 5

2,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ailana velours gekocht, zeer snelle levering. Stof mooi, kleur goed maar heel lastig te verwerken: je krijgt er geen spelden doorheen, welke ik ook probeerde. 3 randen ve kussenhoes stikken zonder sp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stoffen besteld voor pantalons, mooie fijne stof, “zwarte denim en een mooie Camel kleurige katoen/wollen, stond heel goed omschreven. Snelle levering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas niet meer tevreden zoals eerst. Ik kwam er altijd heel erg graag maar het lijkt alsof ze de drukte niet aankunnen, zo klantonvriendelijk en kortaf. Onlangs een klacht gemeld omdat ze print op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De stoffenhemel op aarde! Wat een geweldig assortiment! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! In alle soorten en kleuren. Daarnaast alles heel mooi bij elkaar geplaatst en met enthous... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Mayorista textil
  3. Mercería
  4. Tienda de costura

Sobre Textielstad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Textielstad is de goedkoopste winkel in stoffen, fournituren, patronen, brei- en haakwol, paspoppen en meer... Textielstad kent een lange geschiedenis. Wij zijn al generaties lang een echt familie bedrijf, al actief sinds 1930. Textiel zit ons in de poriën. Jan van de Wouw leverde o.a. band en garen aan de deur bij de kleermaker. Enkele jaren later opent hij zijn winkel en uiteindelijk groothandel in Tilburg. Lees meer over Textielstad

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 19% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

(16.056)

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Overzichtelijk staalbrief

Overzichtelijke staalbrief. Staaltje naast naam geniet. Helaas duurde het even voordat ik de staalbrief ontving. Meerdere aanvragen gedaan, meerdere keren ( te) lang onderweg

27 de octubre de 2023

Snelle afhandeling

Met minder stoffenwinkels in de omgeving is on-line winkelen met een zoektocht naar stofjes een uitdaging.... Zeker geen teleurstelling.
Bestelling werd zeer snel afgeleverd en voldeed aan verwachting.

27 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service

Ik wilde een tas maken voor de verjaardag van mijn zus. Ruim op tijd stofstaaltjes besteld zodat ik de volgende dag stof kon bestellen om het cadeautje op tijd af te hebben. Een week later nog steeds geen stalen. Contact gehad via de chat en gezegd dat er haast bij was en waarom. Desondanks geen enkele service. Ik moest maar afwachten, het zou 'ieder moment' worden bezorgd. Nog een week later, nog steeds niks. Weer contact gezocht en kreeg als reactie dat ik minimaal drie weken moest wachten voordat ze iets konden doen. Uiteindelijk was de verjaardag al voorbij voordat ik mijn stalen had ontvangen en heb uiteindelijk een ander cadeautje moeten kopen. Waardeloze service. Een paar nieuwe staaltjes sturen had ze weinig moeite gekost en dan had ik daarna voor minimaal 50 euro een bestelling geplaatst. Nu heeft zowel Textielstad als ik er niets aan gehad. Ik hoop dat ze blij zijn met mijn 2,50.

2 de octubre de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

lap stof met snij-gaten en (nog) geen service.

Vorige week was feestweek. Dus ben ik vanuit Rotterdam naar Textielstad Tilburg gegaan. Dat doe ik altijd 1X per jaar, voordat de winter begint. Ik heb 5 lappen stof gekocht. Ik wilde vandaag aan de laatste lap beginnen om een blouse te gaan maken. Maar oei! De mooie lap heeft over de hele breedte snijgaten! Hierover gechat met mevr.Kim. Als antwoord: ik moet naar de winkel om met een medewerker hierover te praten. Kim zegt geen contact te hebben met de winkel! Maar ja, vanuit Rotterdam even naar Tilburg.... is voor een lapje stof geen optie. Ik vroeg om goede service maar kreeg daar geen antwoord op en de chat was klaar. Beste mensen van Textielstad : graag een fatsoenlijke oplossing?

10 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Fijne shop

Snelle levering. En fijn dat je vooraf even wat staaltjes kunt bestellen, en daarvan een kortingscode.
En fijne site, je kunt op veel manieren artikelen filteren.

5 de septiembre de 2023

8 consejos para escribir buenas reseñas.