Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb hier twee naaipatronen besteld die volgens de website beschikbaar zouden zijn t/m maat 42. Bij ontvangst bleken beide patronen echter maar t/m maat 38 te gaan, dus niet conform de product... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb stof en een aantal andere dingen besteld. 1 ding was niet op voorraad. Maar contact gehad. Zou volgende week worden geleverd. 3 weken later nog niks ontvangen. Wel betaald. Dus ik stuur... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Why am I saying that about the quality? Because metallic stretch imitatie leer bruin came in a kind of bad quality in my opinion. The other materials that we ordered were all fine, but honestly, just... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel hier al jaren tot volle tevredenheid mijn stoffen. Mijn laatste bestelling kwam echter nooit aan. Ik heb hierop contact opgenomen met de klantenservice. Binnen no time hebben ze het opgelost... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Mayorista textil
  3. Mercería
  4. Tienda de costura

Acerca de Textielstad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Textielstad is de goedkoopste winkel in stoffen, fournituren, patronen, brei- en haakwol, paspoppen en meer... Textielstad kent een lange geschiedenis. Wij zijn al generaties lang een echt familie bedrijf, al actief sinds 1930. Textiel zit ons in de poriën. Jan van de Wouw leverde o.a. band en garen aan de deur bij de kleermaker. Enkele jaren later opent hij zijn winkel en uiteindelijk groothandel in Tilburg. Lees meer over Textielstad

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 8% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Verkeerde lengte ontvangen!

Eind sept een bestelling geplaatst met oa een tassenband van 2,6m. Helaas kon ik 20 okt pas aan mijn project beginnen en kwam ik erachter dat mijn tassenband maar 1,8m was. Diezelfde dag een mail gestuurd. Helaas 5 werkdagen later nog geen enkele reactie, dus zelf maar gebeld. Ik kreeg te horen dat mijn bestelling al maanden geleden geplaatst was... Jazeker, 4 à 5 weken noemen we tegenwoordig maanden! Bovendien, al zou het maanden geweest zijn, tassenband krimpt niet toch naarmate het ouder wordt?

Helaas was het erg moeilijk vanuit Textielstad om tot een oplossing te komen en werd ik niet eens gelooft, daarop kreeg ik nl een vaag verhaal over snijverlies en dat het dus onmogelijk was.

Uiteindelijk bood ik zelf aan om dan 50/50 te doen. Zoals afgesproken zou Eddie van Textielstad mij opnieuw 2,6m toesturen tegen de helft van de prijs die ik per direct overgemaakt heb. Inmiddels zijn we weer 10 dagen verder en heb ik vanmorgen gebeld. Daar kreeg ik helaas iemand aan de telefoon die er niets vanaf wist, bij navraag of ze mij kon doorverbinden was dit niet mogelijk. Op haar opmerking "ik zal het doorgeven en er wordt contact met u opgenomen" kon ze mij ook niet vertellen of dit telefonisch of per mail zou zijn, zo ook niet wanneer! Daarop heb ik zelf weer gemaild en daar kreeg ik als reactie op dat het 25 okt al verzonden zou zijn.

Nu 10 dagen later is het nog steeds niet binnen. Bovendien heb ik niet eens een track&trace code ontvangen. De schuld werd in die mail bij PostNL gelegd...

Ik vrees/vermoed dat ik nog heel lang op mijn tassenband kan wachten als dit eerst met PostNL uitgezocht moet worden. Maar misschien is het beter als Textielstad toegeeft dat er nog niets verstuurd is, aangezien ik (zoals eerder aangegeven) ook geen T&T-code heb ontvangen.

Helaas, altijd tevreden geweest over bestellingen en de winkel, maar zodra dit oplost is, ben ik wel even klaar met jullie!

4 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigenaar erkent fout niet en loopt gedurende gesprek weg

Prachtige winkel met grote voorraad. Aardig en behulpzaam personeel, de eigenaar zou van hen kunnen leren. Via de zoekfunctie van Textielstad's website, zoek ik via het aanklikmenu 'eco en biologisch' naar Eco/biologische wol. Daar komt een product in naar voren: strengen 'wol naturel' - verkrijgbaar in 640 varianten.... Heb eerst de website geraadpleegd of ze eco-wol hadden, zodat ik niet voor niets 35 minuten in de auto zou zitten. Ik ben 5 strengen in de winkel gaan kopen. Op de PLU-code na is verder geen info te vinden op/aan de streng wol. De wol ligt in hetzelfde schap als de andere bollen eco/biologische wol. Ik ga er daarom vanuit dat de info op de website klopt.

Vandaag ben ik terug gegaan om een streng erbij te kopen, zodat ik voor mijn toekomstig breiproject in ieder geval voldoende wol heb. In de winkel vraag ik aan een medewerkster of dit, zoals de websitezoekfunctie doet voorkomen, inderdaad eco/biologische wol is. De eigenaar/manager gaat het nakijken en komt terug met de mededeling dat de wol geen keurmerk heeft en dat deze uit australie komt.
Die wol wil ik dus echt niet, vanwege Mulesing (lammetjes-martelpraktijken). Ik krijg van hem te horen dat ik als klant zelf had moeten controleren of er een keurmerk op de wol zit. Hij kijkt niet naar zijn eigen verantwoordelijkheid als winkeleigenaar door te zeggen: excuses dat we u op een verkeerd been gezet hebben, excuses voor de fout op de website en dat we de wol tussen de andere ecologische wol hebben gelegd.
Ik geef aan dat ik de wol graag terug wil brengen. Ik mag de wol terugbrengen met kassabon. Ik zeg hem dat die kassabon deze ochtend in de oudpapier-container is gedropt en daar kan ik niet meer bij (externe container). De man loopt vervolgens, zonder iets te zeggen, naar een andere klant om deze te helpen.
Ik moest even schakelen, want we waren nog in gesprek en de man loopt gewoon weg?
Ik zeg hem dat we nog in gesprek zijn. De man kijkt me aan en gaat vervolgens verder met de andere klant. (vele andere klanten waren getuigen..... niet heel slim vanuit het oogpunt klantenbinding, het was er namelijk druk, we stonden een paar meter uit elkaar en iedereen heeft meegeluisterd). Ik zeg nog een keer hardop dat we in gesprek zijn en dat hij zomaar bij me wegloopt. De man draait zich naar de andere klant toe en negeert me.

Ik was nog niet klaar met het gesprek. Ik had hem nog willen zeggen dat door de fout op de website, (die hij zelf zag) ik op het verkeerde been ben gezet. Dat de wol die ik een paar dagen eerder heb gekocht ongebruikt, totaal onbeschadigd (ook het labeltje met PLU), als nieuw terug het schap in kan, (tussen de andere biologische wol? ) Dat hij in voorraadbeheer/kassa uitlezen, kan zien dat ik die 5 bollen bij hem gekocht heb. Dat ik vaste klant bij hem ben en dat ik niet begrijp waarom hij me als vaste klant niet tegemoet wil komen vooral omdat alles begonnen is met een fout op de website en de plaatsing van de wol in het eco-biologische schap.

De ene ster die ik hier geef, is niet omdat ik de wol niet terug mag brengen. Als de man mij nog even aan had willen horen en bij zijn standpunt was gebleven (geen bon is geen restitutie) dan had ik daar echt van gebaald, was ik niet tevreden geweest, maar daar had ik het bij gelaten.

Die ene ster heb ik gegeven vanwege klantonvriendelijkheid, notabene door de eigenaar zelf. Doordat de eigenaar tijdens een gesprek met mij-een klant, me zomaar de rug toekeert en wegloopt en niet meer openstaat voor een vervolg, te overstaan van een heleboel andere klanten, heeft hij me een duidelijk signaal afgegeven. Hij ziet me niet meer staan als klant dus waarom zou ik nog terug komen?

U bent dus een vaste klant kwijt, een tassenmaker die veel spullen bij u kocht en ook deed aan positieve mond-tot-mond reclame. Ik ga voortaan naar uw concurrent toe, en die positieve mond tot mond reclame? Drie keer raden wat daarmee gebeurt...

26 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geeft eigen fouten niet toe, onbeschofte service

Na jarenlang positief klant te zijn geweest koos Textielstad er ineens voor een fout die overduidelijk bij de webwinkel lag mij als klant financieel voor te laten opdraaien.

Geen enkele vorm van coulance richting een jarenlange vaste klant. Schofferend en bijdehand aan de telefoon. Ondanks mijn juist aanvinken en tijdig actie ondernemen krijg je alleen maar beschuldigende en hautaine reacties.

Leest u ook zeker de andere 1ster recensies bij TrustPilot, Google en elders waaruit blijkt dat Textielstad zich ten aanzien van service zodra er een probleem is hier vaker aan schuldig maakt, spijtig. Uiteindelijk een laatste bestelling gedaan omdat ik niet anders kon.

Helaas, het is geen 2004 meer, Textielstad zal goed op haar personeel moeten letten. Uiteindelijk slaan dit soort zaken op een bepaald moment heel akelig terug.

25 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fout in product is eigen schuld?!

Al jaren koop ik hier stof, maar toen ik met een aankoop van m'n schoonmoeder terug ging, omdat de stof compleet verkleurd was binnen 1 week na aankoop, werden we wel heel onbeschoft behandeld. Het personeel beaamde dat dit inderdaad niet kon, maar toen een manager geraadpleegd werd om geld terug te geven, was het ineens haar eigen schuld. Nog nooit meegemaakt dat een stof verkleurd, nadat het 1 week in de kast lag. Tevens heeft de winkel de plicht om een ondeugdelijk product te vervangen. Nou, textielstad denkt dat ze boven de wet staat. Bah.

21 de septiembre de 2024

Respuesta de Textielstad

Beste Lobke, Erg makkelijk om ons de schuld te geven van je eigen fout! En dit dan online te moeten delen op diverse platvormen... Deze stof hebben wij en jaren in de collectie nog nooit 1 klacht op gehad. Onze klantservice en collega's in de winkel ook al met je gedeeld. We gaan hier verder geen tijd aan besteden.
PS wij laten ons niet gek maken door je reviews, spijtig dat een goed review platvorm wordt misbruikt als machtsmiddel.

Afhandeling klacht

Als cadeau van mijn kinderen een tegoedbon van Textielstad gekregen. Leuke lichtblauwe spijkerstof besteld, na ontvangst gelijk gewassen, gedroogd en opgevouwen op de kast gelegd. Stof was mooi van kleur en voelde kwalitatief goed aan. Na een week pakte ik de stof en zag tot mijn verbazing dat het deel wat in het licht (niet in de zon!) gelegen had helemaal verkleurd was. Via mail contact opgenomen en buiten de standaardmail geen reactie. Na 11 dagen weer gemaild en kreeg bericht dat ze mij telefonisch hadden proberen te bereiken en dat ik ze zelf terug kon bellen. Dat heb ik dus gedaan. Om een lang "gesprek" kort te beschrijven, ze hebben honderden meters van deze stof verkocht en nooit een klacht ontvangen, het was mijn eigen schuld want je legt natuurlijke stof (katoen) niet op een kast weg! Na wat argumenten van mijn kant kreeg ik een andere collega aan de telefoon en begonnen de verwijten naar mijn kant opnieuw.
Er werd meerdere malen gezegd dat ze mij hoorde, alleen jammer dat ze vergat te luisteren.
In de loop der jaren heb ik aardig wat stof gekocht en verwerkt, en mocht ik een enkele keer een klacht hebben werd dat altijd netjes opgelost. Zoals ze mij bij Textielstad behandeld hebben heb ik nog nergens meegemaakt. Klantvriendelijkheid staat bij hun onderaan de lijst. Hier zal ik nooit meer iets kopen, en de mensen in mijn omgeving ook niet.

20 de agosto de 2024

Beste Trudy,
Jeetje, spijtig dit zo te moeten horen. We zijn er ingedoken om te kijken en terug te luisteren wat wij zouden kunnen verbeteren.
Ook hebben we de gegevens van de desbetreffende stof erbij gepakt.
100% Katoen en ook een traditionele jeansstof kan verkleuren. Als we deze aan het daglicht of zonlicht blootstellen kunnen we altijd de verkleuring in de vouw en de bovenkant (in dit geval ca een A4-tje) zien Deze kwaliteit hebben we inmiddels al meer dan 10 jaar in onze collectie. Ik kan de reactie van mijn collega's bij naderinzien goed begrijpen. Neemt niet weg dat ons streven ten alle tijde onze klanten te willen helpen iets moois te creëren en 100% tevredenheid. Echter hebben wij ook onze grenzen en mogelijkheden.

Textielstad misleidt consumenten.

Textielstad misleidt consumenten.

Recent bestelde ik een aantal fournituren en stof bij Textielstad. Op de website stonden deze op voorraad en dus zou volgens hun eigen website de bestelling de volgende dag de deur uitgaan. Echter, het gevraagde was niet op voorraad en ik werd daarover niet geïnformeerd zoals beloofd op hun website. Na een week later - intussen geen enkele communicatie van hun kant - te mailen (geen reactie) en bellen werd beloofd het pakket meteen op te sturen omdat het item weer op voorraad zou zijn. Dat duurde nog eens 5 dagen. Toen ging er nog e.a. mis bij PostNL waardoor ik intussen het pakket nog steeds niet ontvangen heb. In plaats van de fout toe te geven en het bedrag terug te storten, ben ik intussen al weken bezig met heen en weer te mailen. Jammer dat ik dat dan hier moet melden, maar ik zie hier ook eerdere meldingen over de koppigheid bij Textielstad. En omdat zij niet zijn aangesloten bij Thuiswinkel of een andere brancheorganisatie, kun je nergens een klacht indienen. Een waarschuwing dus om niet bij Textielstad te bestellen vooraleer je hebt gecontroleerd of alles op voorraad is en ze de bestelling ook binnen de beloofde tijd kunnen verzenden.

9 de junio de 2024

Respuesta de Textielstad

Beste Ruth, Vervelend, we doen ons uiterste best en wille je graag goed en correct informeren en helpen. Zou je svp een bestelnummer willen doorgeven. Ik wil graag kijken wat er fout is gegaan.

Slechte service

Een van de stoffen die ik bestelde vertoont een draaiing, waardoor ik hem onmogelijk recht van draad kan knippen. Ik kreeg telefonisch de reactie “dat alle stoffen uit die reeks hetzelfde voorhebben, maar dat ik de eerste was die er over klaagt”. Ik kreeg de keuze of ik de stof wilde houden of terugsturen. Toen ik nadien mijn beslissing via mail kenbaar maakte, kreeg ik geen enkele reactie meer. Dit sleept nu al weken aan. Een dergelijk slechte klantenservice zal mij weerhouden ooit nog bij hen te bestellen.

14 de junio de 2024

Respuesta de Textielstad

Beste Lieve, Spijtig te vernemen dat je van ons nog bericht verwachte. Wij zijn in de veronderstelling geweest na ons telefoongesprek dat je er iets moois van aan het maken was. Het betreft een dubbel gebreide stof, dit kan nooit scheef gebreid zijn, er kan wel spannings verschil zitten tussen de beide zelfkanten. Ik knip dat altijd 1 cm van de zelfkant af en kan de stof dan goed leggen/modeleren. Hopelijk ben je hier alsnog mee geholpen. We willen natuurlijk alleen maar blije klanten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn stalen voor een goede keus

Fijn dat ik de stalen zo snel toe gezonden heb gekregen. Zo kun je er zeker van zijn dat de stof helemaal aan je idee en wensen zal voldoen met het beoogde doel om er iets van te maken. Helaas heb ik m'n favoriet nog niet helemaal gevonden dus zal ik nog een keertje stalen laten komen. Dankjewel voor de goede zorgen en snelle bezorging

27 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

i order some sewing pattern from this…

i order some sewing pattern from this company , paid for it, i suppose to received on the 28 of may, i did not get it , on the 29 of may they say i got the goods, i did mot received it. i call the company on the 30th of may, the lady told me i should go and ask the neighbours, which one? i case i have to go to house to house asking them if they have my goods, she was not friendly, she could not let me speak may be because am not dutch, i have no idea. she even hung up on me, when i call back again they refused to pick up the phone, . by the way this is not the first time i lost my package before and they do nothing.. am done with them,

30 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.