Textielstad Opiniones

16.056
TrustScore: 3 sobre 5

2,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ailana velours gekocht, zeer snelle levering. Stof mooi, kleur goed maar heel lastig te verwerken: je krijgt er geen spelden doorheen, welke ik ook probeerde. 3 randen ve kussenhoes stikken zonder sp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stoffen besteld voor pantalons, mooie fijne stof, “zwarte denim en een mooie Camel kleurige katoen/wollen, stond heel goed omschreven. Snelle levering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas niet meer tevreden zoals eerst. Ik kwam er altijd heel erg graag maar het lijkt alsof ze de drukte niet aankunnen, zo klantonvriendelijk en kortaf. Onlangs een klacht gemeld omdat ze print op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De stoffenhemel op aarde! Wat een geweldig assortiment! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! In alle soorten en kleuren. Daarnaast alles heel mooi bij elkaar geplaatst en met enthous... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Mayorista textil
  3. Mercería
  4. Tienda de costura

Sobre Textielstad

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Textielstad is de goedkoopste winkel in stoffen, fournituren, patronen, brei- en haakwol, paspoppen en meer... Textielstad kent een lange geschiedenis. Wij zijn al generaties lang een echt familie bedrijf, al actief sinds 1930. Textiel zit ons in de poriën. Jan van de Wouw leverde o.a. band en garen aan de deur bij de kleermaker. Enkele jaren later opent hij zijn winkel en uiteindelijk groothandel in Tilburg. Lees meer over Textielstad

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 19% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

(16.056)

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog nooit zo ongewenst gevoelt

Ik ging er vandaag natu want ik wilde mooie interieur stof hebben
Toen Kwam ik binnen en vroeg een medewerker of die mij kan helpen
Deze vrouw had duidelijk geen zin om mij te helpen deed ze dus ook niet naar deze ging ik naar de volgende met de zelfde vraag ook deze dame ging erg onvriendelijk met mij om en even mee lopen doen ze ook niet
Ik verwacht gewoon als klant dat als ik naar iets vraag die dame of die herr (die was ook erg onvriendelijk)
Mij tenminste laat weten waar ik welke stof kan vinden en ook even gaat mee lopen
Ik heb nog nooit mee gemaakt dat ik mijzelf zo ongewenst voelde
Ik heb toen laten weten dat ik mij niet welkom voel en hun zeer onvriendelijk zijn
Gaaf ze mij de uitleg dat ze maar met 3 mensen er zijn en geen tijd hebben om met de klanten mee te denken

Voor de mensen die deze winkel in Tilburg niet kennen dit is zo een grote winkel als je er niet vaker komt of niet zo heel veel verstand hebt van stof dan ben je er zonder hulp verloren

Sorry maar ik heb er 4 mensen om hulp gevraagd en niemand was er maar een beetje behulpzaam
Ik ben van mening ook heb je weinig personeel LAAT dat dan niet aan de klant voelen
Ik ben dan op aanraden van mijn schoonmoeder naar -van Gool stoffen- dit is om de hoek van die textiel stad gegaan deze mensen waren super vriendelijk en behulpzaam en goedkoper was het ook nog

Nooit meer ga ik naar textiel stad

26 de marzo de 2024

Customer service is non-existent

This should be -5 because your customer service is non-existent

17 de marzo de 2024
Logotipo de Textielstad

Respuesta de Textielstad

Beste Carol,
Spijtig dat je ons maar 1* geeft. We hebben ons uiterste best gedaan om je bestelde patroon zo snel mogelijk te versturen. Dit is ons inziens zoo goed gelukt, je hebt je bestelling direct de volgende dag ontvangen. Helaas zijn wij niet in de gelegenheid de 'vouwlijnen' van een naaipatroon te controleren. Wij leveren alleen 'nieuwe' patronen. Spijtig te vernemen dat je vermoed dat wij 2e hand patronen leveren.

Egoïstisch en respectloos

Ik ben geschokt door de respectloosheid en belachelijke klantenservice. Ik had online een stof besteld in de kleur 'Esmeralda' groen maar ontving duidelijk de verkeerde kleur die ook werd aangeboden, namelijk Petrol blauw. De klantenservice begon goed met vriendelijke reacties, het sturen van een retourlabel, maar verslechterde plotseling. Na een tijd van stilte ontving ik een gemiste oproep maar geen opvolgende e-mail, wat normaal gesproken wel gebeurt bij geen gehoor vanuit een klantenservice.

Deze situatie blijkt boeiend genoeg te zijn om te delen met collega's. Namelijk tijdens het terugbellen, gehoopt na drie weken eens een oplossing te krijgen, werd er opgenomen door een gefrustreerde/boze medewerkster. Wat verrassend was gezien ik deze medewerkster nooit eerder heb gesproken. Een normale begroeting was blijkbaar te veel gevraagd. Ze vertelde me dat degene die over deze kwestie gaat me morgen zal terugbellen. Daar mee ingestemd gaf ik een tijdstip door.

De volgende dag belde ik terug gezien ik niets van ze hoorde. Direct werd ik geconfronteerd met boosheid en ontkenning van een bel afspraak. Ondanks mijn voorstel om over te schakelen naar (sneller) mailcontact escaleerde de situatie. Ze gaven mij de schuld van de stofkleur, niet bestellen van staaltjes en bleven beschuldigend. Onzin want meerdere keren heb ik stoffen besteld die wel allemaal overeen kwamen met de foto’s online.

Het gesprek verliep ongemakkelijk zonder enige oplossing. Hoewel ik mijn excuses aanbood voor mijn gefrustreerde reactie, (actie > reactie), volgde er geen wederzijdse verontschuldiging. Na tevergeefs te hebben gewacht op een oplossing, stelde ik voor af te zien van een terugbetaling en vroeg ik om een cadeaubon tegemoetkoming van €30, ondanks dat de stof zelf meer dan €40 kostte.

De klant is zeker geen ‘koning’, maar dit is uitermate absurd. De uiteindelijk ontvangen cadeaubon is zelfs verdeeld in 2 bonnen die niet samen bruikbaar zijn. Zo ben ik verplicht dubbel bij ze te bestellen. Te belachelijk voor woorden.

22 de febrero de 2024

Zeer slechte service!

Maar liefst 10 meter panter bont besteld om mijn bank te bekleden. Zag een mega fout in de stof toen ik het eerste kussen klaar had. Aan beide zelfkanten van de stof zat er geen bont op, grote kale plekken dus. Over en weer gemaild, bleven volhouden dat dit normaal was, maar wilde me wel 10 nieuwe meters sturen zonder kale plekken... bleek toch normaal bij deze stoffen! De laatste mails werd niet meer op gereageerd, schande vind ik het... ik zit nu met 10 meter stof van ruim €90,- die ik niet kan gebruiken waarvoor ik het gekocht had. Zéér teleurgesteld!

30 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.