The Ramp by Much Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som medstifter af et startup fra SDU kunne jeg ikke være mere tilfreds med hjælpen fra The Ramp. De hjalp os med at etablere både vores holdingselskab og driftsselskab helt gnidningsfrit. Teamet var u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg brugte The Ramp til at oprette et holdingselskab og et drifts-ApS, og hele forløbet gik helt uden problemer. Det var hele vejen igennem tydeligt, hvad næste skridt var, og hvor lang tid det ville... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Incorporated a holding company and an operating company through The Ramp, and the whole process was impressively smooth — fully digital, clear at every step, and no unnecessary friction. When I had qu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med The Ramp i forbindelse med stiftelsen af mit ApS. Hele processen har været enkel, overskuelig og professionel fra start til slut. Kommunikationen har være... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Vi gør det nemt at starte din virksomhed. Med vores platform er processen hurtig og effektiv, og vi registrerer typisk din virksomhed inden for 48 timer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

101 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top professionelt

Muligvis mest professionelle og nemme onboarding af et relativt komplekst produkt/forløb jeg har oplevet. Det spillede 100.

21 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har ventet en uge nu og forløbet er…

Har ventet en uge nu og forløbet er stadig ikke afsluttet.

6 de octubre de 2025
Logotipo de The Ramp by Much

Respuesta de The Ramp by Much

Vi er kede af, at du har oplevet ventetid. Nogle selskabstyper kan desværre tage lidt længere tid at få endeligt på plads, da der eksempelvis kan være ekstra behandlingstid hos myndighederne.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, men vi kan desværre ikke se nogen kundeoplysninger ud fra anmeldelsen. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på cb@theramp.dk, så sørger vi for at følge hurtigt op og give dig en status.

Mvh.
Christian
The Ramp Team

absolut en god oplevelse

absolut en god oplevelse! det blev ikke på 48 timer men det har været min egen skyld. de har sørget for alt! og pengene er kommet tilbage på min konto.
kun minus stiftelse omkostninger. Jeg kan klart anbefaler the Ramp!!!

25 de septiembre de 2025

Fungerede meget godt

Fungerede meget godt, de guidede og hjalp mig igennem hele processen. Virkelig godt sted at oprette firma, det gik både stærkt og var tryg ved hele processen. Kan klart anbefales.

Cevat//Danheim ApS

25 de agosto de 2025

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra.
Du bliver guidet igennem processen for selskabsstiftelse og de bistår med alle spørgsmål der måtte være.
Herudover er deres system meget intuitivt, hvilket giver klarhed over hvem der skal levere hvad.

30 de junio de 2025

Super professionelle og hjælpesomme

The Ramp har lige stiftet Holding og Driftselskab for mig. Super professionelt, god juridisk vejledning og samtidigt omsorgsfulde på en god proaktiv måde.

Efterfølgende henviste jeg også en veninde til dem, der har helt samme oplevelse :)

2 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

They helped me set up my company…

They helped me set up my company completely free of charge and made the whole process very easy. The team was professional, responsive, and trustworthy. I highly recommend The Ramp to anyone looking to start a business in Denmark without unnecessary costs or complications.

1 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.