Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk sted, virkelig søde behandler og man føler sig helt tryg, hørt og set. Kan bestemt anbefale at få lavet laser behandling her, de går op i deres arbejde og ved hvad de laver 🙏... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig dygtig og kompetente medarbejdere, Som Man føler sig tryg ved.! Her bliver man lyttet til. Jeg har fået foretaget helkropsbehandling, og allerede efter første behandling, er der markant... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros fra mig til The Swan klinik. Jeg er super tilfreds med min behandlinger hos Sükran. Hun ved hvad hun laver, og man går ind til. Alt bliver forklaret i fine detaljer, også undervejs i be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laser hår fjernelse The Swan Jeg skulle været begyndt et hårfjernings forløb hos anden klinik, men blev anbefalet at kontakte The swan da de har den nyeste laser teknologi. Jeg har bestemt ikke fort... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt igennem fantastisk sted

Kan bestemt anbefale at få lavet laser behandling her, de går op i deres arbejde og ved hvad de laver 🙏❤️

13 de febrero de 2026

Professionelt Team - bedste resultater

Jeg ønsker hermed at give min varmeste anbefaling til denne klinik, som på alle parametre leverer en behandling af særdeles høj kvalitet. Efter mange år med betydelige udfordringer relateret til kraftig hårvækst har jeg prøvet adskillige klinikker uden at opleve den ønskede effekt eller det rette faglige niveau. Først da jeg fandt denne klinik, fik jeg en oplevelse af både professionel ekspertise, grundighed og reel omsorg for klientens velbefindende.

Klinikken udmærker sig ved et team af særdeles kompetente behandlere, der arbejder ud fra en tydelig faglighed og et højt professionelt ansvar.
Fra første besøg blev jeg mødt af en imødekommende og tryg atmosfære, hvor der var fokus på at skabe klare rammer for behandlingsforløbet og sikre, at jeg som klient følte mig velinformeret og godt tilpas.

Sukran fortjener en særlig anerkendelse for sin omfattende viden om hårvækst, behandlingsmetoder og hudens reaktioner. Hendes evne til at formidle komplekse faglige forhold på en forståelig og tillidsvækkende måde har været afgørende for mit forløb. Sukran arbejder yderst systematisk, detaljeret og perfektionistisk, hvilket mærkes i både konsultationerne og de praktiske behandlinger. Hendes professionelle tilgang kombineret med en rolig, anerkendende og empatisk fremtoning skaber en atmosfære, hvor man trygt kan dele sine bekymringer og stille spørgsmål uden at føle sig overset, eller misforstået.

Det er tydeligt, at klinikken prioriterer både kvalitet, sikkerhed og individuel tilpasning. Der udføres løbende vurderinger af behandlingsforløbet, og jeg oplever, at der altid tages højde for mine behov, forventninger og hudens udvikling. Denne tilgang skaber et meget højt niveau af tillid mellem behandler og mig som klient.

Resultaterne af mine behandlinger har været markante og langt bedre end mine tidligere erfaringer andre steder. Jeg kan derfor uden forbehold anbefale klinikken til alle, der søger en professionel, evidensbaseret og omsorgsfuld behandling inden for hårreduktion og relaterede områder.

17 de noviembre de 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse – kan varmt anbefales!

Jeg har netop fået en ansigtsbehandling hos Theswan, og det var en helt igennem skøn oplevelse fra start til slut. Behandleren var både imødekommende, professionel og utrolig dygtig. Hun tog sig tid til at lytte til mine behov og skræddersyede behandlingen derefter. Min hud føltes ren, blød og frisk efter behandlingen, og jeg kunne allerede se en forbedring med det samme.

4 de junio de 2025

**Anmeldelse af The Swan Klinik

**Anmeldelse af The Swan Klinik: Fantastiske Resultater!**

Jeg har tidligere besøgt flere klinikker i håb om at opnå resultater, men desværre uden held. Derfor var jeg lidt skeptisk, da jeg hørte om The Swan Klinik. Efter at have besøgt Sükran Dag til to behandlinger, er jeg dog utroligt imponeret og vil gerne dele min oplevelse.

Jeg kan med glæde rapportere, at jeg i dag er 70% hårfri takket være behandlingerne hos The Swan Klinik. Sükran Dag er ekstremt professionel og kyndig, og hele oplevelsen har været behagelig og effektiv.

Jeg er virkelig taknemmelig for de fantastiske resultater, jeg har opnået, og jeg kan varmt anbefale The Swan Klinik til alle, der leder efter effektive og pålidelige hårfjernelsesbehandlinger. Tak, Sükran, og tak til hele teamet på The Swan Klinik!

Fatma

15 de febrero de 2024

Kan stærkt anbefale The Swan

Kan stærkt anbefale The Swan. Efter utallige anbefalinger fra nære venner og kærlig familie besluttede jeg mig endelig for at besøge klinik The Swan, og ærligt talt var det en oplevelse ud over forventningerne. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en varm og indbydende atmosfære. Personalet var ikke bare professionelt men utroligt imødekommende og vidende. Deres dedikation til at skabe en behagelig oplevelse var tydelig fra start til slut for min behandling.

Hygiejnen på klinikken var også bemærkelsesværdig, hvilket for mig er afgørende for at føle mig tryg ved enhver behandling. Renligheden og omhyggeligheden i deres praksis var tydelig, hvilket bidrog til den samlede positive oplevelse.

Alt i alt vil jeg stærkt anbefale The Swan klinikken til enhver!!!

Tak for dig Shukran❤️

21 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft fornøjelsen af at modtage…

Jeg har haft fornøjelsen af at modtage laserbehandling på denne skønhedsklinik i to år, og jeg er overvældet af de fantastiske resultater! Sukran, som har stået for mine behandlinger, har vist en enestående professionalisme og ekspertise.

Hendes dedikation til at opnå de bedste resultater har virkelig gjort en forskel for mig. Efter to års behandling kan jeg med glæde sige, at jeg er mere end tilfreds med mine resultater – glat, hårfri hud, præcis som lovet.

At kombinere kvalitetsservice med et smilende og imødekommende personale har gjort min oplevelse endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale denne klinik, især hvis du ønsker effektiv laserbehandling udført af en dygtig professionel som Sukran. Tak for to år med strålende resultater og en fremragende oplevelse!

20 de noviembre de 2023

Bedste beslutning!

Inden jeg begyndte at få behandling hos The Swan, fik jeg Laser behandling hos en anden... Hvilket virkelig har ødelagt det for mig, det der skulle hjælpe mod mindre hår blev desværre til meget mere hår..Jeg havde både mistet en masse penge, men også tilliden til behandleren. Jeg blev anbefalet af en kusine, som tideligere har været kunde hos The Swan og hun gav kun de varemeste behandlinger hos dem. Så jeg tog chancen, 4 behandlinger efter er jeg SÅ TILFREDS allerede, og kan se en kæmpe forskel allerede nu·

Jeg følte mig allerede tryg i Sükran's hænder, efter konsulationen hvor hun forklarede alt som i ALT. Hvad maskinen gør, og hvordan vores hårsække fungere. Alt det man ikke vidste førhen. Man bliver altid hilst på inde i klinikken, og derud over er der de skønneste medarbejder.

Jeg kan helt klart anbefale The Swan, til hver og en.

26 de octubre de 2023

Bedste anbefalinger herfra

Jeg har desværre været ude for en uheldig oplevelse i en længere periode. Jeg fik laserbehandling i 12 måneders tid på en anden klinik, hvor jeg desværre fik ingen gode resultater efter rimelig mange behandlinger. Jeg havde både mistet mange penge, håb samt tryghed for at starte et nyt sted. Jeg blev anbefalet til The Swan af nogle veninder og tog derfor chancen. Dagen idag fortryder jeg på ingen måde min beslutning for dette. Jeg kom til konsultation hos Sükran. Jeg følte mig i trygge hænder, da hun både er en god lytter, rigtig god at snakke med og smilende. Både Sükran og hendes søde kollegaer har virkelig været rare og søde at have behandling hos. De er virkelig profesionelle til deres arbejde. Jeg har allerede på så kort tid fået de bedste resultater, som jeg er yderst taknemlig over.
The Swan Medical er den bedste og mest fantastiske klinik jeg kender til.

13 de octubre de 2023

Fantastiske resultater!

Jeg er blevet anbefalet af mine veninder, at blive behandlet hos Sükran. Jeg har fået min tredje behandling nu, og jeg er markant tilfreds med mine resultater. Det er bestemt noget jeg vil anbefale til andre. Det er den bedste investering jeg har givet mig selv. Allerede fra første behandling, er resultatet så fantastisk.
Medarbejderne er lige så fantastiske. De får den største ros herfra. Tak for det i gør for mig. Jeg er evig taknemmelig ❤️❤️❤️

5 de septiembre de 2023

De varmeste anbefalinger til The Swan

Jeg kan give min varmeste anbefaling til The Swan herunder Sükran.
Jeg har været i klinikken i ca. 2 år og må indrømme, at jeg er positiv overrasket.
Jeg har pcos, hvilket desværre gør det vanskeligt ift. hårvækst. I min første konsultation med Sükran lovede hun intet til mig, men talte med mig omkring, hvordan hendes arbejde kunne behjælpes ved min aktive samarbejde med hende. Hun var rigtig god til at forklare om min diagnose og hvordan jeg egentlig kunne gribe det hele an ved en livsstilsændring med fokus på sund kost, som egentlig også ville have effekt på hendes arbejde med hårvækst.

Jeg kan kun sige en ting og det er, at resultatet bliver langt højere end dine forventninger, når du lytter til hendes gode råd.

Som det sidste vil jeg blot tilføje, at trygheden bliver større, når jeg kan se, at det er en kvinde, som altid er up to date netop fordi hun er i en konstant selvudvikling med de kurser/uddannelser hun tager sideløbende sit arbejde.

1 de marzo de 2023

Bedste service

Bedste service, man føler sig i så trygge hænder hos Sükran, hun er så ærlig og god til at forklare om hele processen. Jeg er så glad for at jeg fik anbefalet hende, hun er fantastisk

6 de marzo de 2023

Bedste klinik!

Jeg har fået foretaget flere behandlinger hos The Swan og har yderst været tilfreds hver gang med virkelig gode resultater! Sukran er utrolig god til at lytte til ønsker og vejlede herefter. Udover det er hun virkelig omhyggelig i sit arbejde. Man er i gode hænder! Jeg kan varmt anbefale The Swan. Et hjertevarmt sted i smukke omgivelser 🥰

22 de febrero de 2023

Troværdig og dygtig behandler

Troværdig og dygtig behandler. Jeg har kunnet se lynhurtige resultater. Jeg er så tilfreds. Behandleren er yderst troværdig, hvilket har været vigtigt, for mit vedkommende.

9 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Jeg kom hen til dem fra en anden klinik. Jeg har derfor været en smule skeptisk hvad angår deres behandlinger, især fordi man ikke rigtig kan finde noget om dem på deres sociale medier. Men da flere bekendte fik mig overtalt, valgte jeg at booke en konsultation, hvor de tager så godt imod mig og mine personlige behov. Jeg kunne allerede fra min første behandling se en kæmpe forskel på mine hår og ser forsat en kæmpe reduktion. Deres metoder som de kører hele forløbet på, er virkelig professionelt. Personalet er altid smilende og imødekommende, de sørger for at tjekke op på dig løbende og minder dig om din tid to dage inden. Jeg har under mit forløb følt mig hørt og tryg. Varmt anbefalet herfra.

11 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.