Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk sted, virkelig søde behandler og man føler sig helt tryg, hørt og set. Kan bestemt anbefale at få lavet laser behandling her, de går op i deres arbejde og ved hvad de laver 🙏... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig dygtig og kompetente medarbejdere, Som Man føler sig tryg ved.! Her bliver man lyttet til. Jeg har fået foretaget helkropsbehandling, og allerede efter første behandling, er der markant... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros fra mig til The Swan klinik. Jeg er super tilfreds med min behandlinger hos Sükran. Hun ved hvad hun laver, og man går ind til. Alt bliver forklaret i fine detaljer, også undervejs i be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laser hår fjernelse The Swan Jeg skulle været begyndt et hårfjernings forløb hos anden klinik, men blev anbefalet at kontakte The swan da de har den nyeste laser teknologi. Jeg har bestemt ikke fort... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

kan stærkt anbefale The Swan

kan stærkt anbefale The Swan. Sukran og hendes engageret personale er så professionelle og servicemindet, jeg har opnået så gode resultater på så kort tid. de er altid smilende imødekommende og altid hjælpsomme hvis man har brug for en akut tid eller har brug for at få rykket sin tid.

28 de junio de 2021

Bedste service nogensinde!

Bedste service nogensinde!! Jeg anbefaler stærkt THE SWAN..
- Virkelig imødekommende behandler og mega professionel i sit job.

- Hos SWAN er man i trygge hænder!

14 de junio de 2021

Fantastisk klinik

Hvert besøg hos The Swan er en kæmpe fornøjelse. Personalet er meget professionelle og servicemindede og jeg vil anbefale enhver der går op i god behandling at komme der. Sükran og co. går ikke på kompromis med kvalitet og der er virkelig fantastiske resultater efter hver behandling, hver en krone er godt givet ud!

8 de junio de 2021

Stor anbefaling

Det var en tilfældighed, at jeg startede laserbehandling hos theswan. Men jeg må indrømme, at det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Allerede efter første behandling mærkede jeg en stor forskel. Nu er jeg stortset hårfri, og det kan jeg takke theswan for.
Personalet, og især Shukran, er super sød, imødekommende og hjælpsom. Hun vil kun have de bedste resultater for sine kunder.
Stor anbefaling herfra.

7 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste Behandling og service !!

Har været hos en anden klinik før jeg kendte Şükran, fik dsv ikke det forventet resultat hos den tideligere klinik.. Er SÅ glad for mine behandling resultater hos Şükran !! Bedste service og behandling🤩

29 de mayo de 2021

Hårfjerning hos TheSwan

Jeg får lazer lazerbehandling af Sukran. Jeg var allerede super tilfreds efter 1. Behandling hos hende. I The Swan Medical Aesthetic er de super søde og kærlige, samt dygtige og professionelle. Jeg kan klart anbefale klinikken 😊

24 de mayo de 2021

amazing!

I want to say that I had such a good experience in this clinic. the personal is so helpful and just amazing women working there. Thank you for everything and see you on my next appointment ❤️🙏🏼

24 de mayo de 2021

Bedste klinik

Bedste klinik, med de bedste resultater hver gang. Er altid i trygge hænder hos Sukran.

22 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik anbefalet laser behandling hos…

Jeg fik anbefalet laser behandling hos The Swan Medical Aesthetic og kan helt klart anbefales herfra. Sükran er både imødekommende og virkelig dygtig til sit arbejde. Hun er sød og professionel & hendes udstyr er effektivt.

Man kan allerede se gode resultater efter 1 behandling :)

22 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik Sükran anbefalet af en veninde…

Jeg fik Sükran anbefalet af en veninde og det har været en af de bedste anbefalinger jeg længe har fået. Vil du af med uønsket hårvækst, skal man gå til Sükran, The Swan Clinic. Jeg er ovenud tilfreds, Sükran ved hvad hun laver, hun er professionel, forklarende og en fantastisk personlighed og man er i trygge hænder – hun er helt klart den, jeg har været hos, med den største og bedste erfaring indenfor uønsket hårvækst.
Sükran´s udstyr er professionelt og effektivt – resultat efter første behandling.
Kan kun give Sükran de varmeste anbefalinger.

17 de mayo de 2021

Gode resultater!

Hun ved hvad hun laver, og man går ind til. Alt bliver forklaret i fine detaljer, også undervejs i behandlingen. Jeg kunne allerede se resultater efter første behandling, og må nok sige jeg var mere end tilfreds!
Bedste behandling med de sødeste mennesker, man føler sig nærmest hjemme!
Anbefaler det 100% uden tvivl!

14 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klart anbefaledes til alle!

Til at starte med vil jeg rose jeres team stort!
Pisse flinke personale også meget imødekommende, smilende og glad!
I gør jeres arbejde virkelig godt, har flere års erfaring, brænder inde for branchen og gør jeres arbejde med hjertet!
Bruger virkelig gode maskiner som er effektive og er professionelle under deres behandlinger.

14 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været fantastisk at få…

Det har været fantastisk at få behandling hos dig :)
Jeg har anbefalet dig til min omkreds fordi jeg er superglad for resultatet med mine ben.
Kæmpe ros herfra!

Hilsen Tamim

22 de marzo de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.