Thisseason.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at handle på…

23 de mayo de 2025

Respuesta de Thisseason.dk

Tak for den flotte og søde anmeldelse. Den er jeg meget glad for.
Stort kram Mette

Som en gave

Det føles som om Mette kender mig og hun gør alt ekstra lækkert, så når pakken ankommer er det som at åbne en gave! Er ked af hun lukker men vil fortsætte med at følge hende, på hendes nye eventyr ♥️

9 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Basis, glæde og lidt glimmer til garderoben ✨

Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet! Og hjertet bag, den skønne Mette, er en af de bedste til at inspirere og hjælpe!

5 de mayo de 2025

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for den flotte anmelse. Den er jeg meget glad for.

Lækreste webshop

Lækreste webshop!
Fyldt med fine farverige sager i flere prisklasser og til alle kropsformer ❤️
Hurtig levering og mega sød kundeservice
Kan kun VARMT anbefale This Season!

23 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En meget skøn og meget personlig…

En meget skøn og meget personlig hjemmeside …gode mærker og hurtig levering
Utrolig hjælpsomhed fra sælger og kan kun anbefale denne webshop 👍👍👍🤩🤩

17 de abril de 2025

Kære Annette
Stort tak for din flotte anmeldelse. Jeg er meget glad for at du er tilfreds og vil dele din oplevelse med andre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fulgt Thisseason på FB og…

Jeg har fulgt Thisseason på FB og elsker de tips med styling som Mette viser. Jeg blev inspireret og bestilte et par bukser. Jeg valgte at afhente og det var intet problem. Kan varmt anbefale denne webshop.

11 de abril de 2025

Hej Jette
Stort tak for din søde anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med oplevelsen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og knivskarp ejer

Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit - nuværende og nyindkøbte - tøj på helt andre måder!
Beskrivelserne på tøjet er altid “spot-on”, men er man det mindste i tvivl, så skriver man en besked, og indenfor kort tid er der svar.
Udover det er der garanti for høj service.
Nyindkøbte varer bliver leveret hurtigt: indenfor 1-2 dage!
Thisseason.dk -og Mette - får de allerbedste anbefalinger og mere til herfra 🙌

15 de abril de 2025

Respuesta de Thisseason.dk

Kæmpe stort tak for den meget flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for og stolt af. Tak fordi du tog dig tid til at dele den her med andre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun positivt at sige

Det er en rigtig god hjemmeside. Nem og overskuelig at bruge. Lækre mærker og en super god service. Man kan skrive spørgsmål direkte på siden og man får hurtigt svar. Derudover hurtig levering. Jeg er også vild med at følge med på Instagram. Masser af inspiration og guides. Knap så godt for pengepungen:)

22 de marzo de 2025

Kære Signe
Stort tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg meget stolt af og er virkelig glad for at du er tilfreds.

Lykkepose <3 <3 <3

Købte en lykkepose og fik en masse lækre sager - Mette er super god til at style og finde lige det der passer mig. Selvom det er en webshop føler jeg altid at Mette formår at servicere mig med nærvær og personligt.
Og altid super hurtigt levering.

26 de marzo de 2025

Ægte service 🤩

Havde set et par fede bukser, elsker blå… så skrev på dem “tænk hvis de kom i blå” få timer efter var der dm om at de i morgen kommer i blå fra andet mærke…. Ægte service-er vild med det❤️✅👌🏻👏🏻

24 de marzo de 2025

Respuesta de Thisseason.dk

Tak for din søde anmeldelse, Tanja.
Den er jeg meget glad for. Bukserne er online lige om lidt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udførlige beskrivelser og hurtig levering

Udførlige beskrivelser af varerne med masser af billeder, så man nemmere kan vælge størrelse. Hurtig levering.

12 de marzo de 2025

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for den fine anmeldelse. Den er jeg super glad for.

Lækre produkter - god kundeservice

Lækre produkter, gode beskrivelser på sitet, hurtig levering og super god kundeservice 😀

24 de febrero de 2025

Hejsa
Mange tak for din søde og flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds.

Dejlig biks

Hurtig levering og fint pakket ind. Ejeren giver fede stylings tips og har en skøn humor. Dejligt at hun selv viser tøjet frem og tør bruge farver. I love it. Der er lagt meget kærlighed i den biks

1 de febrero de 2025

Hej Carina
Tak for din super søde og flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for.
Der er nemlig lagt meget kærlighed i min lille biks. ;-)

Stærk personlighed

Jeg er så glad for mine finde mesh bluser. Jeg elsker at følge Mette og thisseason, det er inspirerende💜🩵💙💚🧡💛🩷 hyggeligt og ærligt. Virkelig en stærk personlighed der står bag 🤩💋
Man kan mærke Mette ud igennem skærmen og det elsker jeg💯🤗

6 de febrero de 2025

Kære Sandie
Stort tak for din søde og flotte anmeldelse. Den betyder rigtigt meget for mig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og sikke et…

Virkelig god service og sikke et fantastisk menneske der står bag.
Jeg handler der helt sikkert gerne igen. Mette råder osse omkrlng kropsform, så man får købt det rigtige.
Slå et smut forbi, i bliver ikke skuffede.

7 de febrero de 2025

Kære Stine
Mange tak for din flotte og søde anmeldelse. Den er jeg stolt af. Tak :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.