Thisseason.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bedste website

Synes det er den bedste website der findes, godt gået Mette 😍

5 de agosto de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Tak for din søde anmeldelse, Sandie. Tak fordi du er med på rejsen.

Fantastisk inspiration og service

Det skønneste sted at handle med massere af inspiration, fedt tøj og verdensklasse service - kan klart anbefales 🤗🤩

18 de julio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for din søde anmeldelse. Den varmer rigtigt meget. Tak for støtten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service og en fantastisk…

Super fin service og en fantastisk insta profil , som kommer med megen nyttig inspiration. Er rigtig glad for at have “opdaget “ denne virksomhed 😊

3 de julio de 2024

Hej Dorthe
Tak for den gode anmeldelse! :-)
Det sætter vi virkelig pris på!

Super godt udvalg

Super godt udvalg, gode og grundige beskrivelser og altid hurtig levering.

5 de julio de 2024

Hej Louise
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det sætter vi STOR pris på :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk og personlig service👍🏼selv…

Fantastisk og personlig service👍🏼selv under udsalget modtog jeg min pakke dagen efter🤩 virkelig god og oprigtig beskrivelse af de forskellige styles. Næsten som at handle i fysisk butik pga Mettes gode energi og store engagement i tøjet mm.

29 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Tusind tak for de fine ord, Gitte! :-) Det bliver sat stort pris på!

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse, hurtig levering, og selvom mine nye bukser hørte til i den billige ende, er de superfede og i en fin kvalitet

21 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse :-) Det er vi så glade for!
Thisseason.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker alt ved denne webshop

Elsker alt ved denne webshop: farverne, stylingen, tips og gode råd, hurtig kundeservice og fede mærker at vælge imellem….ja, jeg kunne blive ved.

28 de junio de 2024

Hej Astrid
Ej ej, tusind tak for de fine ord! Det sætter vi STOR pris på! :-)
KH Mette og Anne

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin top til en mega god pris.

Super fin top til en mega god pris.
Flot og hurtig service🤩

26 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse og vil dele den.
Bedste hilsner fra Mette :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastik kundeservice og lyn hurtig…

Fantastik kundeservice og lyn hurtig levering. Havde ved en fejl fået puttet forkert størrelse i min ordre, men efter min henvendelse til Mette. Blev den rigtige størrelse pakket i min ordre af skønne Mette og Anne. Endnu en gang tak for virkelig hurtig og dejlig kundeservice🤩.

19 de junio de 2024

Kære Thea
Tusind tak for den fine anmeldelse! Det er vi bare super glade for, at høre! :-)

Fantastisk inspirerende netshop

Jeg synes , det er dejligt at se tøjet på Mette . At få diverse tips til hvordan det kan bruges . Jeg er aldrig blevet skuffet over mine køb .

20 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for din søde og fine anmeldelse. Den er jeg meget glad for.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, tusind tak og kjolen er så flot.

14 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for de flotte stjerner. Dem er jeg meget glad for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af min yndlings webshopes

En af min yndlings webshopes! Hurtig levering og rigtig god kundeservice😊

8 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Åh tak for en fin og sød anmeldelse. Dejligt at have dig som kunde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god rådgivning og inspiration

Jeg synes der er så fantastisk inspiration at hente på This Seassons sociale medier og Mette er super hurtig til at svare på spørgsmål. Hurtig levering og fin indpakning. Returnering blev også behandlet hurtigt, hvilket jeg også vægter højt, når jeg vælger, hvor jeg handler.

13 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Tak for din fine og søde anmeldelse. Den er jeg meget glad for.

Super kvalitet

Har handlet en del gange nu hos Thisseason og det en 5 stjernet oplevelse😊Hurtig levering og super kvalitet. Hvis man er i tvivl om fx størrelse, kommer der svar så hurtigt, som hun kan - jeg oplevede det som med det samme. Det er excellent kundeservice😊
Hendes nyhedsbreve er mere personlige end man er vant til. Det kan jeg godt li’. Så stor anbefaling herfra😊
Instaprofilen er også meget inspirerende👍

9 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Kæmpe tak for din søde anmeldelse. Jeg er meget glad for at du er tilfreds med min service. Jeg gør mig umage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle bruge en bestemt vare som gave

Skulle bruge en bestemt vare som gave. Kom til at bestille en forkert str. -opdagede hurtigt fejlen -ringede og fik ændret bestillingen i løbet af 5 min. Meget tilfreds! varen kom i løbet af 2 dage.

30 de mayo de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for din fine anmeldelse og godt at det hele lykkedes.

Stor anbefaling af thisseason.dk

Stor anbefaling af thisseason.dk, hvor jeg nu har handlet et par gange med stor succes. Sitet er godt bygget op, leveringen er hurtig og tingene pakket fint ind 🤩
Jeg må også rose Mettes nyhedsbrev - sådan nogle kan jo ofte være til den kedelige side, men hendes er velskrevne, har tilpas længde og er med et personligt udtryk, der gør dem hyggelige at læse 💖

3 de junio de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for dine søde ord og hvor er jeg glad for, at du sætter pris på de lidt mere personlige nyhedsbreve.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid hurtig levering, der er personlig modtagelse af ordre og forsendelse. Har ved fejl fået lavet dobbelt bestilling, inden for 10 min. blev jeg kontaktet af Mette, som spurgte om jeg car opmærksom på min dobbelt bestilling, super service.
Tøjet lever altid op til beskrivelse og størrelse.
Der er meget forskelligt tøj at vælge imellem.
Dorte

30 de mayo de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for din flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for.
Godt at vi kunne løse din dobbelt-bestilling.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.