Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️
La empresa ha respondido
Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más
La empresa ha respondido
Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más
La empresa ha respondido
ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más
La empresa ha respondido
Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid hurtig levering og super service. Har købt der flere gange, og kommer jo nok til det igen :-)

Respuesta de Thisseason.dk
Man skal være 100% sikker på, at man vil beholde tøjet. Dyr retur (65kr) og kan kun vælge den ene mulighed, samt man skal printe label - mange har ikke en printer.
Så dyrt køb med 110kr ud af vinduet 😖 og nu på jagt efter en printer…

Respuesta de Thisseason.dk
Thisseason er en fornøjelse at handle på. Lutter kvalitetsprodukter og god rådgivning om størrelser, pasform og farver. Derfor har jeg aldrig sendt noget retur. Lækkert tøj, makeup og god service, what's not to like?

Respuesta de Thisseason.dk
Altid sød og hjælpsom. Super god inspiration på Instagram.

Respuesta de Thisseason.dk
Tænk at man kan få en sublim service på en onlineshop. Normalt ville jeg gå i en butik for at sikre mig at jeg valgte det rigtige tøj. Men med Mettes guides, beskrivelser ikke mindst inspiration til at være mere modig, gør det trygt at shoppe i en online shop. Og så oplever jeg at Mette er tilgængelig både på Instagram og sms, hvis det er behovet. Det er ikke svært at mærke at Mette brænder for sin shop, men som kunde føler jeg at hun brænder endnu mere for, at jeg skal se godt ud. Så tak for at være vores alle sammens online stylist.

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg giver igen This Season og Mette mine varmeste anbefalinger. Mette inspirerer og fremviser tøjet på bedste vis på sociale medier, der er altid en kommentar og guide i forhold til størrelse og styling. Ordren pakkes med det samme og du modtager den nærmest dagen efter. Kvaliteten er altid i orden, og skulle du mod forventning have købt forkert, er det intet problem. Mette står altid klar til at hjælpe.

Respuesta de Thisseason.dk
Super inspirerende hjemmeside/Instagram profil. Liiiige min smag af tøj og Mette er bare en stjerne til at vise frem på en ærlig og fed måde. Tak 🙏

Respuesta de Thisseason.dk
Igen 5 stjerner til Mette og Thisseason.dk. Man når jo kun at sove en gang, før man modtager sin købte ordre.
Tak for de mange fine inspirationsvideoer. Du gør det godt Mette.

Respuesta de Thisseason.dk
En af de bedste små webshops hvor service er i højsædet. Der er brugt tid og energi på tøjets beskrivelser og Mette står altid til rådighed med ærlige råd/tips.
Desuden er This Season SoMe fyldt med gode videoer som viser og beskriver både tøjet og kropstyper som er en kæmpe hjælp når man ikke kan røre og prøve tøjet IRL.

Respuesta de Thisseason.dk
Overskuelig hjemmeside når man skal bestille og hurtig levering

Rigtig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var så heldig at få fingrene i den populære og meget smukke This Season Eye Robe, Pink
Den er så blød og fuldstændig fantastisk at have på 🩷🩷🩷
Bruger den også over bikini.
God service og hurtig levering.
De varmeste anbefalinger herfra!
ELSKER Mettes univers! Elsker at hun altid viser tøjet på sig selv og med videoer, det giver et meget bedre billede af de mange styles ❤️🌟 Eneste grund til at det ikke er 5 stjerner, er at jeg synes retur er lidt bøvlet.

Respuesta de Thisseason.dk
Rigtig flot præsentation på Instagram og varen svarede 100 procent til beskrivelsen. Hurtig modtagelse af pakke :)
Modtog min bestilling allerede dagen efter. Kan ikke være mere tilfreds og dejlig med en fin hilsen i pakken😊
Kan kun anbefales

Respuesta de Thisseason.dk
Købte den smukkeste og blødeste morgenkåbe (som også kommer til at blive brugt som kimono) på pre-order, pakken kom hurtigt da den kom på lager. Kommer til at handle der igen.å

Respuesta de Thisseason.dk
For det første er Mettes tøj fantastisk - men det er Mette i højeste grad også. Hendes fremvisning af tøjet, inspirerende styling samt hendes detaljerede beskrivelser af materiale, pasform og mål gør det bare super nemt at købe online. For det andet er der bare altid hurtig, lækker og nem ekspidition af ordrene.

Respuesta de Thisseason.dk
Utrolig lækre varer. Ankom allerede dagen efter jeg bestilte

Respuesta de Thisseason.dk
Altid super hurtig levering og god service. Kigger næsten altid med på Insta, hvor Mette lægger nyttig info og inspirationsvideoer ud. Jeg er vild med at det hele er profesionelt med et personligt twist. Har handlet flere gange hos This Season og bliver jo nok fristet igen 😉

Respuesta de Thisseason.dk
Super god shopping oplevelse. Hurtig levering. Bestilte tøjet mandag aften og pakken blev leveret onsdag. Alt tøjet passede takket været gode beskrivelser på hjemmesiden.

Respuesta de Thisseason.dk
Sød og hurtig betjening. Der havde sneget sig en forkert vare i min pakke. Dagen efter jeg havde taget kontakt til Mette, kunne jeg hente den nye pakke.

Respuesta de Thisseason.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.