Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️
La empresa ha respondido
Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más
La empresa ha respondido
Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más
La empresa ha respondido
ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más
La empresa ha respondido
Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig levering, sender kun +++herfra

Respuesta de Thisseason.dk
Hurtig levering, fin indpakning.
Altid fantastisk inspiration og tips til hendes produkter på hendes SoMe ❤️

Respuesta de Thisseason.dk
Mette er altid så fantastisk hurtig til at vende retur og sende varer. Altid hjælpsom. Kæmpe ros til en fantastisk butik

Respuesta de Thisseason.dk
God service, hurtig levering og personlig hilsen med pakken - kan varmt anbefale Mette og hendes skønne butik This Season med 5 ud af 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg stødte ind i Mette/This Season på Instagram, og hold da op hvor er jeg glad for det.
Hun laver noget virkelig fedt indhold, med god guidning til hvordan man kan sætte tøjet sammen, og hvilket stil der passer bedst til den kropsform man har.
Hun svarer mega hurtigt hvis man henvender sig med spørgsmål.
Og så er tøjet bare mega lækkert og super hurtig levering.
Ha en dejlig sommer

Respuesta de Thisseason.dk
Flot og effektiv service for begge mine ordrer

Hurtig levering og lækkert tøj jeg modtog❤️ 5 stjerner herfra

Respuesta de Thisseason.dk
En fantastisk web shop, spændende udvalg, fremragende og ærlig fremvisning på tøj, sko og smykker.
Hurtig levering 👍🏻
Hilsen Susanne

Respuesta de Thisseason.dk
Virkelig en god oplevelse at handle hos This Season. Udover at der er så meget lækkert tøj at vælge imellem, så bliver tøjet leveret lynhurtigt, pakket fint ind og kundeservicen er i top. På This Seasons Instagram er der desuden så meget inspiration og nyttig viden om fx størrelser, kropstyper, farvevalg osv, så man blir bedre klædt på til at vælge det helt rigtige. Kæmpe anbefaling herfra 🌟

Respuesta de Thisseason.dk
Hurtig levering. Vildt gode beskrivelser. Fed IG profil med masser sf inspiration. Søde Mette får top karakter på alle fronter fra mig.

Respuesta de Thisseason.dk
En af mine favorit webshops - lækkert tøj til gode priser er ikke at kimse af. Kan varmt anbefales at følge This session på IG, hvor Mette virkelig forstår at inspirere. De bedste anbefalinger herfra

Respuesta de Thisseason.dk
Hvis du overvejer at købe noget hos #thisseasson kan jeg kun sige - GØR DET!
Mette er så mega tjekket. Man får hvad man bliver lovet - altid med smil, god energi - og mulighed for at hente i hendes showroom - måske endda som mig i dag - på et skørt tidspunkt. Hallelujah!
Kæmpe anbefaling herfra!

Respuesta de Thisseason.dk
Fantastisk webshop med skøn nærværende guidence og betjening af Mette. Hun forstår altid både at sætte lidt ekstra farve og smil på alt og er samtidig super praktisk og hjælpsom med sin inspiration og ideer til at få det meste ud af sin garderobe.
Jeg har handlet der mange gange og fortsætter og er altid meget imponeret over priserne.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle med thisseason.

Respuesta de Thisseason.dk
Da jeg stadig ikke har modtaget min ordre bestilt 29/4.. og beløbet er trukket 2/5..og idag 16/5..kan jeg kun give en enkelt stjerne!
Jeg har selv måtte henvende mig på mail, for at få info om mgl. varelevering..som åbenbart skulle “reproduceres”, det skulle iflg. mail tage højst 14dg. Som jo er overskredet på nuværende tidspunkt!

Respuesta de Thisseason.dk
Shopper næsten kun tøj hos Mette hos thisseason. Bedste biks med super meget inspiration. Altid hurtig levering. Og Mette er altid hjælpsom, hvis man har nogle spørgsmål. Uden tvivl det bedste sted at shoppe tøj på online ♥️

Respuesta de Thisseason.dk
Hurtig levering og hun er da bare så sød. Flot tøj handler gerne der igen 🫶🏻

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg fik de fineste varer leveret 🦋
Alle dele var som vist på billeder og som beskrevet.
Jeg købte et sæt fra MOVES og en smuk jakke fra Y.A.S
Alle dele passede perfekt 🙏🏻🌳☀️🦋
Det blev hurtigt leveret.
Jeg har handlet her før og gør det helt sikkert igen næste gang.

Hurtig levering og hurtig behandling af den del der skulle retur. 10 stjerner

Respuesta de Thisseason.dk
Fandt den helt perfekte kjole!
-supert at Mette viser den på sig selv, ellers havde jeg nok aldrig selv fået øje på den.
Jeg var lidt sent ude med min bestilling, men fik super service: hurtig respons pr e-mail, og fik lov at hente den med det samme.
Absolut blevet en af mine yndlings online butikker

Respuesta de Thisseason.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.