Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️
La empresa ha respondido
Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más
La empresa ha respondido
Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más
La empresa ha respondido
ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más
La empresa ha respondido
Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har kun fantastiske ting at sige om mine (efterhånden mange) oplevelser med at shoppe hos This Season. Varerne er altid i top kvalitet. Retur er super nemt - men ud af de 30+ varer jeg har købt har det kun været nødvendigt at returnere 1 vare: Mette er super god til at forklare og beskrive alle varers pasform, hvordan fittet er i størrelsen, hvilken kropsform det passer til, - og de gange jeg alligevel har været i tvivl har jeg skrevet en privat besked på Instagram og har fået svar med det samme. Jeg elsker kombinationen af det klassiske og farverige - og har aldrig fået så mange komplimenter for min garderobe som efter jeg er begyndt at handle her. Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne 🤩

Respuesta de Thisseason.dk
Rigtig god service. God beskrivelse af tøjet og mulighed for at skrive vedr. vejledning fx str.
Nyder at følge med på insta for inspiration og god råd.

Respuesta de Thisseason.dk
Sødeste Mette fra This Season er altid mega inspirerende og har noget til alle. Din bestilling kommer altid hurtigt afsted og hvis man har spørgsmål til noget viser Mette med glæde tøjet på. De bedste anbefalinger her fra.

Hurtig levering og Mette er god til at inspirere. Dejligt. 😊

Respuesta de Thisseason.dk
Mette fra Thisseason viser altid sit tøj frem, på en fantastisk måde..🥰 Elsker hendes ligefremhed og hendes ærlighed. Kan kun anbefale hendes net butik..😊

Respuesta de Thisseason.dk
Dejligt sted at handle - har indtil nu været meget tilfreds med kvalitet og service i forbindelse med mine efterhånden mange køb hos ThisSeason

Respuesta de Thisseason.dk
Fantastisk service både online og på tlf
Mette får de største anbefalingerne herfra

Meget hurtig levering.
Lækker kvalitet :)
Har nu handlet hos dig 2 gange :)

Respuesta de Thisseason.dk
Hurtig og nem bestilling. Modtog min vare efter 2 dage, meget tilfreds!
Eneste minus kunne være at man skal betale for retur.

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg har modtaget den lækkereste smukkeste lilla jakke fra This Season 💜💜💜 Servicen er i top ❤️

Seriøst! SÅ god en butik! Det bedste sted at shoppe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Thisseason.dk
var fin i størrelse og fin service - ikke sådan engang Kina-forsendelse. Sød indpakning.
Så meget tilfreds.

Respuesta de Thisseason.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.