Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️
La empresa ha respondido
Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más
La empresa ha respondido
Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más
La empresa ha respondido
ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más
La empresa ha respondido
Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og varen levede helt op til mine forventninger og beskrivelse på shoppen

Respuesta de Thisseason.dk
Hos Thisseason får man altid en god service og hurtig levering. Jeg var i tvivl om størrelsen på noget tøj, og fik hurtigt svar tilbage med mål på tøjet. Ikke sidste gang jeg handler der.

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg har ad flere omgange købt tøj fra This Season, og har altid fået upåklagelig service fra skønne Mette der har webshoppen. Mette er også fantastisk til at vise tøjet frem på sin Instagram, og har været sød til at svare på spørgsmål, hvis jeg havde nogle.
Har kun gode erfaringer, og jeg kan derfor kun varmt anbefale denne webshop.

Respuesta de Thisseason.dk
ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger.
Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion,hvis man bliver i tvivl om størrelse eller farve eller bare ønsker råd om styling.
Super fin instaprofil med videoer af Mette som styler tøjet, fortæller om størrelser,farver og sågar kropsformer.
Har aldrig handlet så succesfuldt før end hos Thisseason. 🥰

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg elsker simpelthen denne shop😍
Mette er super inspirerende at følge på Instagram. Altid masser af lækre nye produkter, så som tøj, sko, make up, hudpleje og smykker. Hun har virkelig gode beskrivelser af tøjet på sin hjemmeside, så man også guides i størrelser og så videre. Mette svarer altid lynhurtigt på beskeder og spørgsmål. Det elsker jeg. Varen sendes altid fra dag til dag. Mega god service!!
Min all time favorit shop🙏🙏

Har handlet hos Mette, Thisseason mange gange og servicen er ALTID I TOP. 🌟🌟🌟🌟🌟
Hun viser og forklarer til ug og svarer på spørgsmål hvis der er brug for det i forhold til størrelser eller andet.
Hurtig levering og er altid klar på at hjælpe. Også ved en evt reklamation er servicen i TOP! 🌟🌟🌟🌟🌟
Vil altid anbefale Thisseason og gør det til alle jeg kender. 🤗🌟KÆMPE ANBEFALING herfra.

Respuesta de Thisseason.dk
Fantastisk god service og hurtig levering. Rigtig god beskrivelse af produkterne gør at jeg rammer plet mht størrelserne.😊

Respuesta de Thisseason.dk
Altid en fornøjelse at handle hos Mette.. udførlig beskrevet produkter(hvis man lige gider læse hvad hun skriver😬🫣) fin og hurtig service og meget nem retur .. er fan..♥️

Respuesta de Thisseason.dk
En rigtig god webshop med virkelig gode guides til at kæbe tøj der passer, men ….. ud af 4 bluser skulle jeg sende 1 bluse retur og det var virkelig besværligt og super dyrt !! 77kr kostede det mig, så næste gang finder jeg tøjet på en anden webshop hvor det både er nemmere og billigere at returnere …

Respuesta de Thisseason.dk
Som altid super hurtig levering.
Beskrivelserne på hjemmeside er meget udførlige og kombineret med alt den fantastiske inspirationen på Instagram gør at jeg giver min bedste anbefaling til Mette

Respuesta de Thisseason.dk
En yderst hurtig levering med en fin lille hilsen fra Mette.
Lækker vare - helt som vist på thisseason.dk.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Grittt

Respuesta de Thisseason.dk
Super hurtig levering ! Og kjoler i god kvalitet der lever op til det lovede på webshop og lives på Insta.

Respuesta de Thisseason.dk
Mette er en skøn kvinde og hun har en fantastisk hjemmeside og instagram profil, med daglige videoer med styling tips og tricks. Er vild med det🤩

Respuesta de Thisseason.dk
Det er svært ikke at give Thisseason og Mette 5 stjerner. Jeg har købt tøj herfra flere gange (mere end 10) og der er super hurtig levering - dag-til-dag, hvis du bestiller før frokost.
Mette er HELT VILDT sød (og hurtig) til at svare på de spørgsmål, du måtte have, om størrelser, pasform osv, og hun er en kæmpe inspiration at følge på Instagram, hvor hun viser alt tøjet. Og er der noget, hun ikke har vist, kan du garanteret få hende til det, med en venlig forespørgsel.
Kæmpe god service, fedt tøj, 100% god oplevelse at handle her.😊

Respuesta de Thisseason.dk
Er super glad for at følge Mette dagligt på SoMe til stor inspiration. Mit sidste køb; En kjole fra Hunkøn er så fin og passede perfekt, da Mettes fyldestgørende beskrivelse af produkter og størrelser gør det nemt at ramme rigtigt🙌🫶

Respuesta de Thisseason.dk
God service - hurtig levering - smukt indpakket i silkepapir og en personlig hilsen.

Respuesta de Thisseason.dk
Jeg har bestilt hos Mette flere gange og hun er altid klar til at hjælpe og vejlede og lynhurtig til at sende ordrer. Og så er jeg vild med hendes Instagram profil hvor hun virkelig oplyser om varerne og styling. Kan kun give hende de bedste anbefalinger herfra.

Respuesta de Thisseason.dk
Lækkert sortiment (især til os over 40) :) . Vejledning og servicen er i top. Hurtig levering. Overskuelig webshop og personlig hilsen i pakken. Jeg er stor fan og kan kun give de bedste anbefalinger videre. Husk at følge på Instagram og se de bedste videoer.

Respuesta de Thisseason.dk
Overskuelig hjemmeside. Der er focus på kunden, der ønskes virkelig at servicere kunden på allerbedste måde.

Respuesta de Thisseason.dk
Super fin service. Dejligt med mulighed for at stille spørgsmål inden man bestiller -fik svar med det samme trods det var weekend. Kæmpe plus.

Respuesta de Thisseason.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.