Thisseason.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Altid en god købsoplevelse

Endnu en rigtig god oplevelse at handle hos Mette og Thisseason.dk Jeg har endnu ikke måtte returnere noget, da der altid er gode beskrivelser af tøjet og størrelser. Mette er eminent til at give inspiration på Instagram med nærvær og glimt i øjet. Jeg handler helt sikkert her igen. ✨

21 de enero de 2024

Kære Lotte
Tak for din søde anmeldelse og støtte altid. Jeg er taknemmelig for kunder som dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

det kan faktisk ikke være nemmere

Nem og overskuelig site, med rigtig god præsentation af varerne. Flot indpakning og hurtig levering

28 de enero de 2024

Kære Eva
1000 tak for de flotte stjerner og søde ord. Det blev jeg meget glad for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid fem stjerner 🤗 Gode forklaringer…

Altid fem stjerner 🤗 Gode forklaringer på tingene og ikke mindst hurtig levering.

18 de enero de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din flotte og søde anmeldelse. Den er jeg meget glad for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det eneste dårlige jeg har at sige om…

Det eneste dårlige jeg har at sige om Thisseason.dk er, at det kan gå hen og blive et dyrt bekendtskab. 😂På IG føler jeg mig inspireret og ‘taget i hånden’. Giver mig lysten til at forny garderoben og prøve styles og farver jeg har holdt mig fra tidligere😊

17 de enero de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din fantastiske søde anmeldelse. Den er jeg meget glad for og håber, jeg kan inspirere dig meget mere.

God service.

Hurtig og god service.

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for de flotte stjerner. Dem sætter jeg pris på.

Altid super god service 😊

Altid super god service 😊 Gode beskrivelser af tøjet, i særdeleshed størrelserne - er man stadigvæk i tvivl, så sender man blot Mette en mail, og hun er hurtig til at svare!

Kære Henrietta
Tak for din søde anmeldelse. Den er jeg meget glad for.
Tak for støtten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for den gode inspiration…

Tusind tak for den gode inspiration både med tøj og make up.
Jeg har ihvertfald købt tøj hos thisseason som jeg aldrig før ville hoppe i😃
Dog kunne det være rart hvis det var muligt med en QR kode ifbm returnering, så man ikke er afhængig af en printer.

Kære Mette
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for. Jeg ville ønske jeg kunne imødekomme dit forslag med en QR kode, men det kan jeg desværre ikke lige pt.
Du kan altid bare købe en fragtlabel selv, hos enten Postnord eller GLS. Man behøver ikke at bruge min returportal.

Følg Thisseason og bliv inspireret👌

Har handlet med Mette i lang tid og blir altid så inspireret af hende. Specielt fordi hun prøver tøjet for os💪 Altid god service og hurtig levering🤩 Stor anbefaling herfra🥰

9 de enero de 2024

Kære Helle
Tak for en flot anmeldelse. Dejligt at du er stamkunde og vender tilbage. Det gør mig rigtig glad. Tak for din støtte.

Bedste onlineshop ❤️

Bedste onlineshop ❤️
Jeg har shoppet flere gange hos Mette på thisseason.dk og det er min absolutte yndlings webshop. Masser af fede varer og der er altid hurtig hjælp at hente ved selv de mindste spørgsmål. Der er lagt et kæmpe stykke arbejde i at beskrive de enkelte varer, så det er dejlig nemt at få handlet de rigtige modeller og størrelser. Mette er vanvittig dygtig til at style og inspirere, så gør jer selv en tjeneste og følg med på Instagram. Det kan blive en smule dyrt (jeg taler af erfaring 🙈) men det er simpelthen en fornøjelse at følge med i hendes farverige univers 😊

8 de enero de 2024

Kære Tanja
Mange 1000 tak for din virkelig fine anmeldelse. Den er jeg meget stolt over at modtage. Tak for din støtte.

Fantastisk netbutik

Fantastisk netbutik. Mette tager sig tid til at måle og fortælle om alle de skønne styels hun nøgsommenligt vælger ud til hendes lille netbutik. Så læser man beskrivelse kan det ikke gå galt .Jeg har både købt bukser make up og senest en skøn varm jakke.
Kæmpe anbefaling her fra ❤️

6 de enero de 2024

Kære Jennie
Tak for den flotte anmeldelse og de fine stjerner. Tak for din støtte og søde beskeder generelt.

Hurtig levering- spændende udvalg

Fin bestilling med bla. Udsalgsvarer. Spændende udvalg i forskellige prisklasser og Mette er virkelig dygtig til at vejlede om, hvilke kropstyper de forskellige varer passer til.

2 de enero de 2024

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din flotte anmeldelse. Den er jeg super glad for. Skønt at du kan bruge rådene om kropstyper.

KH Mette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode brands på hjemmesiden og hurtig…

Gode brands på hjemmesiden og hurtig levering

28 de diciembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Mange tak for de flotte stjerner. Jeg er glad for, at du er tilfreds med det hele.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og virkelig gode varebeskrivelser + tips & tricks til styling

Fantastisk service og virkelig gode varebeskrivelser (på både hjemmeside og SoMe), som minimerer risikoen for fejlkøb. Hurtig levering og altid med masser af smil i kommunikationen. Kæmpe fan!

3 de enero de 2024

Kære Laura
Mange tak for din meget flotte anmeldelse og de fine ord. Det gør mig glad.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt i orden

Alt i orden herfra

27 de diciembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Opdateret: Tak fordi du ændrede din dårlige anmeldelse til en bedre. Det er værdsat.

Hej Mike
Tak for din anmeldelse, selvom jeg havde ønsket at du var mere tilfreds.
Du skriver at retur politikken er ringe.....Desværre præciserer du ikke helt, hvad der er "ringe".
Du har 14 dages fuld returret på dine varer. Desuden er det super nemt at bestille en returlabel i Returportalen. Så hvordan det ikke lever op til dine forventninger, er jeg lidt i tvivl om.
Jeg har ikke modtaget nogle mails eller henvendelser fra dig, så jeg evt. kunne have hjulpet dig bedre i mål. Jeg tager din anmeldelse til efterretning, men ville have ønsket at du havde kontaktet mig, så jeg kunne have hjulpet dig bedre. Det er normalt sådan min forretning drives.
Godt nytår til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du leverer altid lækre varer

Du leverer altid lækre varer, skønne
Updates og nyheder❤️🎄 TAK for dig!

23 de diciembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for. Tak fordi du er kunde hos www.thisseason.dk.

Wow.

Wow.
Jeg har lavet to hurtige handler - og når jeg skriver hurtige, så er det med levering inden for 1-2 dage! Jeg ved godt det er hvad Mette skriver mht. levering, men det er jo ikke altid at det også er tilfælde - som her.
Feedback føles nærværende og personlig, og selvom den jo nok er autogeneret, så føler jeg alligevel at den er skrevet personligt til mig... :-)
Så tak for det.
God service kan man ikke få nok af, så når man finder den. Ja, så er det jo naturligt at man kommer igen.

Glædelig jul.

Mvh.
Jim Lillelund

18 de diciembre de 2023

Kære Jim
Tak for din super flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for. Tak fordi du tog dig tiden til at skrive den.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.