Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️
La empresa ha respondido
Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más
La empresa ha respondido
Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más
La empresa ha respondido
ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más
La empresa ha respondido
Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Endnu en rigtig god oplevelse at handle hos Mette og Thisseason.dk Jeg har endnu ikke måtte returnere noget, da der altid er gode beskrivelser af tøjet og størrelser. Mette er eminent til at give inspiration på Instagram med nærvær og glimt i øjet. Jeg handler helt sikkert her igen. ✨

Respuesta de Thisseason.dk
Nem og overskuelig site, med rigtig god præsentation af varerne. Flot indpakning og hurtig levering

Respuesta de Thisseason.dk
Altid fem stjerner 🤗 Gode forklaringer på tingene og ikke mindst hurtig levering.

Respuesta de Thisseason.dk
Det eneste dårlige jeg har at sige om Thisseason.dk er, at det kan gå hen og blive et dyrt bekendtskab. 😂På IG føler jeg mig inspireret og ‘taget i hånden’. Giver mig lysten til at forny garderoben og prøve styles og farver jeg har holdt mig fra tidligere😊

Respuesta de Thisseason.dk
Altid super god service 😊 Gode beskrivelser af tøjet, i særdeleshed størrelserne - er man stadigvæk i tvivl, så sender man blot Mette en mail, og hun er hurtig til at svare!

Respuesta de Thisseason.dk
Tusind tak for den gode inspiration både med tøj og make up.
Jeg har ihvertfald købt tøj hos thisseason som jeg aldrig før ville hoppe i😃
Dog kunne det være rart hvis det var muligt med en QR kode ifbm returnering, så man ikke er afhængig af en printer.

Respuesta de Thisseason.dk
…Tøjet passer og hurtig levering 😊 Handler bestemt hos Mette igen…

Respuesta de Thisseason.dk
Endnu en gang en 5 stjernet oplevelse. Derudover har Mette en fantastisk webshop og univers på IG.

Respuesta de Thisseason.dk
Har handlet med Mette i lang tid og blir altid så inspireret af hende. Specielt fordi hun prøver tøjet for os💪 Altid god service og hurtig levering🤩 Stor anbefaling herfra🥰

Bedste onlineshop ❤️
Jeg har shoppet flere gange hos Mette på thisseason.dk og det er min absolutte yndlings webshop. Masser af fede varer og der er altid hurtig hjælp at hente ved selv de mindste spørgsmål. Der er lagt et kæmpe stykke arbejde i at beskrive de enkelte varer, så det er dejlig nemt at få handlet de rigtige modeller og størrelser. Mette er vanvittig dygtig til at style og inspirere, så gør jer selv en tjeneste og følg med på Instagram. Det kan blive en smule dyrt (jeg taler af erfaring 🙈) men det er simpelthen en fornøjelse at følge med i hendes farverige univers 😊

Respuesta de Thisseason.dk
Fantastisk netbutik. Mette tager sig tid til at måle og fortælle om alle de skønne styels hun nøgsommenligt vælger ud til hendes lille netbutik. Så læser man beskrivelse kan det ikke gå galt .Jeg har både købt bukser make up og senest en skøn varm jakke.
Kæmpe anbefaling her fra ❤️

Respuesta de Thisseason.dk
Fin bestilling med bla. Udsalgsvarer. Spændende udvalg i forskellige prisklasser og Mette er virkelig dygtig til at vejlede om, hvilke kropstyper de forskellige varer passer til.

Respuesta de Thisseason.dk
Gode brands på hjemmesiden og hurtig levering

Respuesta de Thisseason.dk
Fantastisk service og virkelig gode varebeskrivelser (på både hjemmeside og SoMe), som minimerer risikoen for fejlkøb. Hurtig levering og altid med masser af smil i kommunikationen. Kæmpe fan!

Respuesta de Thisseason.dk
Du leverer altid lækre varer, skønne
Updates og nyheder❤️🎄 TAK for dig!

Wow.
Jeg har lavet to hurtige handler - og når jeg skriver hurtige, så er det med levering inden for 1-2 dage! Jeg ved godt det er hvad Mette skriver mht. levering, men det er jo ikke altid at det også er tilfælde - som her.
Feedback føles nærværende og personlig, og selvom den jo nok er autogeneret, så føler jeg alligevel at den er skrevet personligt til mig... :-)
Så tak for det.
God service kan man ikke få nok af, så når man finder den. Ja, så er det jo naturligt at man kommer igen.
Glædelig jul.
Mvh.
Jim Lillelund

Respuesta de Thisseason.dk
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️hver gang jeg handler her.
Godt udvalg, uddybende info om str og materiale, gør det let som kunde at handle her.
Tak.

Respuesta de Thisseason.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.