Thisseason.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at handle på Thisseason.dk og den skønne kundeservice som Mette giver. Hun er samtidig fantastisk til gode tips med hvad der passer til ens kropsbygning. Stor ros herfra ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvad enten det er lækkert basis tøj eller når man skal finde noget unikt til en lidt særlig lejlighed eller bare for at få mere glimmer og glæde ind i garderoben og hverdagen- så er Thisseason stedet!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mette er altid bundærlig, hvilket viser, at hun ikke “bare” er en sælger, men at hun vil sine kunder det bedste! Hun er utrolig dygtig til at style, så man bliver inspireret til at gå med sit -... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ALTID helt tilfreds og min varmeste anbefalinger. Har handlet hos Thisseason mange gange, og har vist ikke tal på hvor mange. 😊Hurtig levering, gode beskrivelser på alle varer, endda chat funktion... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Mit navn er Mette Richter og jeg står bag This Season webshop. Jeg er 44 år, er gift, har 2 børn og en hund og bor i København. Jeg har en mangeårig baggrund indenfor mode og fashion, da jeg i årene 2004-2013 (og fra 2020-2021) har været butikschef og indkøber for én af DK’s største -og bedste multibrandkæder. Desuden har jeg i 4 år arbejdet med sociale medier for et andet stort dansk brand indenfor dagligvarehandlen. I 2021 besluttede jeg mig for at åbne www.thisseason.dk, som er et univers for kvinder som elsker en farverig garderobe - men på den klassiske måde. Jeg brænder for mode og for at få kvinder til at føle sig godt tilpas. Min mission med This Season er, at du altid skal kunne finde noget, som kan være noget helt nyt for dig eller som kan pifte det op, som du i forvejen har hængene hjemme i skabet. Vi er vilde med glimmer, farver og prints og det vil komme rigtigt meget til udtryk hos os. Tak fordi du shopper hos os. Se vores seneste nyheder her Bedste hilsner fra Mette Mine mål: Jeg er 170 cm høj og vejer ca. 58 kg. Jeg bruger som regel str. S i underdele og str. m i overdele. Du kan følge med på vores sociale medier via Instagram eller Facebook. Til dig som vil vide mere om min makeup – Så finder du mascara her og eyeliner her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God og personlig service

Jeg fik god og personlig service. Jeg kunne desværre ikke passe nederdelen, men hele returoplevelsen var også super god.

30 de octubre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at hele oplevelsen var god.
Thisseason.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vil lige rose Thisseason.dk for super…

Vil lige rose Thisseason.dk for super god service. Tænk sig, en netbutik der ringer en op, fordi en bestilt vare alligevel ikke var på lager, og ringer og beklager. Det syns jeg er super god kundeservice som fortjener ros med på vejen.
Enhver anden butik ville blot smide en seddel i pakken.

22 de noviembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din søde anmeldelse. Det manglede da bare at ringe op. Dejligt at du er tilfreds med den service.

Super god service

Super god service og som altid er super nærværende. Altid behjælpelig med svar på div. spørgsmål. Et firma, som er ud over det sædvanlige. Masser af smukke styles og info om kropsformer osv. Kæmpe anbefaling herfra. Tak til Mette

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din søde og flotte anmeldelse. Den er jeg meget glad for. Tak for støtten :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mette skaber noget helt særligt

Mette skaber noget helt særligt, som ikke mange andre har. Nemlig en web butik der er mega nærværende og top servicemindet. Virkelig gode beskrivelser på styles, materiale osv. Og ikke mindst skaber hun et åbent rum for ALLE kropstyper. Har handlet en del gange hos Mette og tøjet skuffer ALDRIG. Kæmpe anbefaling herfra

26 de octubre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Wow en flot anmeldelse! Den er jeg utrolig glad for og tak fordi du vender tilbage gang efter gang.
Tak for anbefalingen :-)
KH Mette

Inspirerende shopping

Spændende, inspirerende og informative storys - så god at følge 🤩 Jeg er glad for mit køb - og vejledning i forhold til rigtig størrelse mm. Virkelig hurtig levering. Så jeg er glad 😊

1 de noviembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Stort tak for din flotte anmeldelse og de fine ord. Det varmer mig meget.
Kærligst Mette

Vildt inspirerende webshop

Vildt inspirerende webshop. Mette er fantastisk til at vise og beskrive tøjet.

20 de septiembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din flotte anmeldelse og søde ord. Den gør mig meget glad.

Kh Mette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mette forstår hvad god vejledning og…

Mette forstår hvad god vejledning og kundeservice er. Hun er lynhurtig til at svare og vejlede. Elsker udvalget, som altid bliver vist på, kæmpe arbejde der bliver gjort for at vise det hele live.

19 de octubre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din fine og søde anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste online shopping oplevelse

Mette og thisseason.dk giver dig fantastisk kundeservice. Leveringstiden er fra dag til dag når du bestiller inden kl. 14.
Super gode beskrivelser af hver style i webshoppen. Daglig inspiration på Instagram, som jeg synes er så hyggelig at følge. Mette beskriver her det lækre tøj og kommer med virkelig brugbar, kompetent og engageret inspiration. Jeg har shoppet adskillelige gange hos Mette og vil til hver en tid anbefale at støtte denne power woman og hendes lækre shop 🥰👍🌻🤗

4 de octubre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Jeg vil gerne sige mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at få, når man gør sig umage. Tak for at du følger med og støtter op.
Kh Mette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk koncept og service…

Altid en kæmpe fornøjelse at handle hos Thisseason. Ikke nok med at Mette er yderst medrivende på SoMe så yder hun en helt fantastisk service. Elsker at pakkerne stort set altid kommer dag til dag🙏🏻

4 de octubre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er en glad og tilfreds kunde. Det er vigtigt for mig.

Super!

2 de octubre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

1000 tak for din anmeldelse.

Bedste webshop

This Season er en af de bedste webshop. Har massere af flotte varer. Gør dig selv den tjeneste at følge This Season på IG, det er så inspirerende, og massere af gode råd og fif. :)

16 de septiembre de 2023

Respuesta de Thisseason.dk

Jeg takker for den super fine anmeldelse. Jeg er super glad for at du har lyst til at følge med og kan bruge det til noget.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.